Jump to content

Yeni (2014) Mazda3 Olası Fiyat Tahminleri

m_a_s

Tavsiye Edilen Mesajlar

Güncel kasa satılırsa yeni kasalar gelecekmiş, satılmaz ise caponya göndermeyecekmiş :) 

Bence uygun fiyatlı güncel kasalar çok mantıklı olur yalnız 2. eli zorlar bu aralar baya...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 438
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

BWOkf6lCIAATUjc.png:large

Ben çok önceden bu fiyatları İzmir Yeni Otomotiv ile paylaşmıştım ,

Dün beni aradılar ve yeni fiyatların bu listedekiler olabileceğini söylediler.

Sonuç olarak 48 700 tl başlangıcı çok mantıklı bir başlangıç

Yeni Corolla   1.33            Life       48,300

Golf                    1.2 TSI        Midline          48 000

Skoda Octavia    1.2 TSI        Ambition        48 100

Yeni Civic            1.6              Dream            47 900

Sınıfındaki rakipleride başlangıç fiyatı olarak benzer politikayı takip ediyorlar.

Son ana kadar bu fiyatlar çok kez değişir ,  çünkü önemli olan araçlar gümrükten girdiğinde Doların ne kadar olduğudur..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dolar artacak o zaman mafiş... Arabaları satıp dolar almalı :)

Hahaha yok o kadar da değil ama , Dolar yükseldiği için şuanda sıfır fiyatları yüksek , mesela bir Mazda 2 nin 36binli fiyatlardan 42 lere çıkmasının nedeni tamamen maliyetin yükselmesinden .. Dolarla ödeniyolar neticede.. Arkadaşın verdiği listeyi çok önceden İzmir Yeni Otomotiv'den aldığını ve bu rakamların değişebileceğini söylemek istedum :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hahaha yok o kadar da değil ama , Dolar yükseldiği için şuanda sıfır fiyatları yüksek , mesela bir Mazda 2 nin 36binli fiyatlardan 42 lere çıkmasının nedeni tamamen maliyetin yükselmesinden .. Dolarla ödeniyolar neticede.. Arkadaşın verdiği listeyi çok önceden İzmir Yeni Otomotiv'den aldığını ve bu rakamların değişebileceğini söylemek istedum :D

Ortada bir yanlış anlaşılma var ,

Ben bu fiyatları İzmir Yeni Otomotivden almadım.

Bu fiyatlar MAzda Türkiyenin yeni web sayfasını yayına aldığında anlık olarak web sayfasına koyduğu ve bir kullanıcı tarafından hemen twitter da gösterildiği söylenmektedir ki gerçek olup olmadığı daha öncede tartışılmıştı. Bu ekran çıktısını bende bir kaç ay önce İzmir Yeni Otomotiv ile paylaşmıştım , onlarda bana geri dönüşte bulundular.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu fiyatlar MAzda Türkiyenin yeni web sayfasını yayına aldığında anlık olarak web sayfasına koyduğu ve bir kullanıcı tarafından hemen twitter da gösterildiği söylenmektedir ki gerçek olup olmadığı daha öncede tartışılmıştı. Bu ekran çıktısını bende bir kaç ay önce İzmir Yeni Otomotiv ile paylaşmıştım , onlarda bana geri dönüşte bulundular.

Bu fiyatları Toyota ve VW ile kıyaslayınca , bizim fiyatlar hiçte fena değil ..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu liste doğru..O gün ben de belli bir sure de olsa görme fırsatını buldum resmi sitede..Hatta donanımlar bile belliydi ancak ekran görüntüsü almak aklıma gelmedi heyecandan:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sözde bir  hataya şahit olmuş ender kişilerdensiniz yalnız kimin aklına geldi ekran görüntüsünü çekip zaten internette olan bir şeyi tekrar internete koymak , onu bulsak Onur Madalyası vereceğiz forumca :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rusya'nın mazda sıtesinden mazda 3 skyactive( 1.5 motor 120 beygir) en full olanının özelliklerini türkçe rusça sözlükte birebir çevirdim, impresiveden ekstara özellik olarak blutut(nasıl yazılıyo bilmiyorum) önde çıkan saydam gösterge ve farlarla ilgili bi değişiklik dışında bişey yazmıyor. Hani radar sistemi, şerit değiştirme yardımcısı , ikazı. Sinir oldum.İnşallah bize de böyle gelmez. Gelirse de sırf 2 litre az yakacak diye 60 bin vermem, 40 bine impresive alırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

i-elop önemli değil bence. Çünkü ortalama yakıt değeri 5.8, o sistem yakıt ekonomisiyle alakalı olduğu için bişey farketmiyo. İ-elop sadece 2.0 motorlarda olacak. O da bize gelmeyecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

i-elop önemli değil bence. Çünkü ortalama yakıt değeri 5.8, o sistem yakıt ekonomisiyle alakalı olduğu için bişey farketmiyo. İ-elop sadece 2.0 motorlarda olacak. O da bize gelmeyecek.

Nasıl önemli değil.? Bence Yeni mazda nın en önemli özelliklerinden birisi hatta belki en önemlisi. Evet yakıt ekonomisiyle alakalı doğru e zaten skyactiv in iddası ne? Düşük yakıt tüketimi değil mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıt ortalaması 5.8 zaten iyi bir veri. Bir de i-elop sistemi olan 2.0 motorlar da 6.2 ortalama yakacak. Demekki 1.5 motorlarda o sistem çalışmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatlar düşük de olsa donanım impresiveden farklı olmazsa kimse almaz abi. Resimlerde deri koltuğa bayılmıştım muhtemelen gelmeyecekmiş(donanım haber de mazda yetkili bayiinden öğrenmiş biri yazmıştı). Hayaller sular seller içinde. Okuldan 2 arkadaş bayılmışlardı arabaya ama bugun o şartlarda onlar da almayacaklarını söylediler.(özellikle Onur hoca çok sinirli)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatlar düşük de olsa donanım impresiveden farklı olmazsa kimse almaz abi. Resimlerde deri koltuğa bayılmıştım muhtemelen gelmeyecekmiş(donanım haber de mazda yetkili bayiinden öğrenmiş biri yazmıştı). Hayaller sular seller içinde. Okuldan 2 arkadaş bayılmışlardı arabaya ama bugun o şartlarda onlar da almayacaklarını söylediler.(özellikle Onur hoca çok sinirli)

Deri koltuk lansman için düşünülmüş olabilir, ayrıca her yerde deri koltuk yaptırabilirsin bu sorun olmamalı bence... İmpressive donanımı da kötü değil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İmpresive donanımı kötü değil.  Segmentindeki araçlardan donanım olarak üstün ve daha ucuz. Ama sırf 2 lire az yakacak diye fazladan 20 bin lira verilmez bana göre. Dış görünüm olarak da benim gözümde çok bir farkı yok eski kasayla. Tabi zevk meselesidir kendi düşüncelerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...