Jump to content

Ayıplı Otomobil Değişimi Hakkında

Guest Orbitus
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 285
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• domestos

39

• apojitsu

23

• ibomaz

33

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Sayın Orbitus, arabanıza yapılan işlemler tam olarak nedir ve hangi serviste yaptırdınız.hangisinden memnun kaldınız.

Fatih abi (Orbitus) yazmış zaten tüm detayları. Bu 1 değil, 2 değil, 3 değil sürekli aynı şeyi yapıyorsunuz. Yazılanları okumuyormusunuz, yoksa okuduklarınızı anlamıyormusunuz. Yada gerçekten bizlerle dalga geçiyorsunuz. Bu konuda ben dahil sizi kaç kişi ikaz etti. Lakin hiç bir uyarıyı, ısrarla dikkate almıyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fatih abi (Orbitus) yazmış zaten tüm detayları. Bu 1 değil, 2 değil, 3 değil sürekli aynı şeyi yapıyorsunuz. Yazılanları okumuyormusunuz, yoksa okuduklarınızı anlamıyormusunuz. Yada gerçekten bizlerle dalga geçiyorsunuz. Bu konuda ben dahil sizi kaç kişi ikaz etti. Lakin hiç bir uyarıyı, ısrarla dikkate almıyorsunuz.

Sakin tecelli...

Ama hak vermemek de mümkün değil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın Orbitus, arabanıza yapılan işlemler tam olarak nedir ve hangi serviste yaptırdınız.hangisinden memnun kaldınız.

Değerli arkadaşım tüm bunları öylesine çok yazdım ki, forumda bilmeyen kalmadı...Bir daha yazdırma lütfen. Sadece bu başlığı okusan yeterli olur inan ki. herşeyin özeti bu başlıkta var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan'a...

Haklısın Okan'ım. Ama 4-5 farklı konuda. Sürekli dönüp, dolaşıp aynı yere geliyor konu. O yüzden film koptu bir ara bende. Şimdi karışım bitki çayı içiyorum, sakinleştirici özelliği olan. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısın Okan'ım. Ama 4-5 farklı konuda. Sürekli dönüp, dolaşıp aynı yere geliyor konu. O yüzden film koptu bir ara bende. Şimdi karışım bitki çayı içiyorum, sakinleştirici özelliği olan. :D

abi sana hak vermemek mümkün değil. sakin tecelli...

:P

bu başa sarma işi de bulaşıcı galiba... ben de sarmaya başladım başa...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tşkler Sn. Orbitus.merak ettiğim sadece hangi yetkili servisten memnun olduğunuz Ankara'da?

Hiçbirinden memnun değilim; bir de yeni açılanı deneyeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sn orbitus,

geçmiş olsun, ama bu sıkıntı ve üzüntüyü size yaşatanlar da bir süre sonra kapı önünde olurlar inanın, çünkü bir olur iki olur sonrasında fark edilirler ve layıklarını bulurlar inşallah, zaten şikayet de etmişsiniz.

çok çok geçmişler olsun keyifli sürüşler.

sizin yaşadığınız ve bir daha olmamasını dilediğimiz kötü tecrübeleriniz diğer kullanıcılar açısından çok önemli bir kazanım olsa gerek,

selamlar, geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 model arabamı şimdi daha çok sevmeye başladım. çok geçmiş olsun Allah nazardan sıkıntıdan korusun nedemeliyim bilemedim. sıkıntılarınız için bi hayır yapın çocuk sevindirin bir de bu boyuttan bakın bence!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet sonunda Ankara'daki servisimi buldum. İletişim bilgileri aşağıdaki linktedir.

http://www.smb.com.tr/iletisim.asp

Servis müdürü Cenk Bey, çok çok iyi, son derece dürüst  ve oldukça bilgili bir insan.

Ustalar desen hepsi efendi ve titiz insanlar.

Keşke daha evvel açılsaydı bu servis. Hem evime 5 dakika uzaklıkta.

Aracımı komple check-up yaptılar, her yerini didik didik incelediler, "şu anda bir sorun yok" onayını aldım. Huzurluyum artık.

Bundan sonra gözüm kapalı emanet edebileceğim bir yer, zaten insandan anlaşılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olur elbette, en kısa sürede yaparım....

Bir arkadaşımız sormuştu; bende motor sesi ile ilgili bir çekim yaptım. Dosya yaklaşık 5 MB ve wmv formatında, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/1110909/Mazda%20Video.wmv

Özellikle bir konuya dikkat çekmek için görüntülü çekim yaptım; bu çekim araç Başayardan komple eksikleri tamamlanarak çıktıktan hemen sonra yapıldı.

Daha sonra SMB'de komple yapılan check-up'tan sonra, ben herhangi bir uyarıda bulunmadan arkadaşlar basit bi şekilde uygun olanı adabıyla yapmışlar, şimdi görüntü böyle değil...Çok farklı...

İlk durumdaki bu kadar boşvermişlik neyin nesi, ne ahlak, ne ciddiyet, ne saygısızlık anlamadım...

Sanırım ne demek istediğimi anlayacaksınız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet sonunda Ankara'daki servisimi buldum. İletişim bilgileri aşağıdaki linktedir.

http://www.smb.com.tr/iletisim.asp

Servis müdürü Cenk Bey, çok çok iyi, son derece dürüst  ve oldukça bilgili bir insan.

Ustalar desen hepsi efendi ve titiz insanlar.

Keşke daha evvel açılsaydı bu servis. Hem evime 5 dakika uzaklıkta.

Aracımı komple check-up yaptılar, her yerini didik didik incelediler, "şu anda bir sorun yok" onayını aldım. Huzurluyum artık.

Bundan sonra gözüm kapalı emanet edebileceğim bir yer, zaten insandan anlaşılıyor.

fiyat, ötv, kdv, ... ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyat, ötv, kdv, ... ?

Fiyatlar hakkında bir bilgim yok ama servisler arası fiyatların değişmediğini biliyorum. Fakat bu ara SMB, servis bazında bakım ve yedek parça kampanyası yapıyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...