Jump to content

Ayıplı Otomobil Değişimi Hakkında

Guest Orbitus
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 285
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• domestos

39

• apojitsu

23

• ibomaz

33

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Abi cidden avukata gitseydin keske aslind agecte sayilmaz sen se dusunmussundur belki bunu ama ben biraz konudan uzagim da sadece bi dusunce avukat isi halledebilir diye dusunuyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakacagiz iste, once Volkan bey`le tanisalim. Adam belki evliya gibidir, bana bir okur ufler, etkiler belki... Acelem yok nasilsa... Ama alistim, servise gitmeden rahat edemiyorum artik, mesela 2 hafta gitmesen kendimi boslukta hissediyorum, bir eksiklik oluyor sanki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi en guzel yontem guc ve kararliligini gostermenin guzel bi yonu de avukati ayarlarsin ve kiminle gorusceksen onun yanina avukatinla gidersin tanistirirken de bu da benim avukatim ...... bey bu isle yakindan ingilenicek dersin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok, bende öyle bir kitapçık yok.ama http://www.mazda-tr.com/satin-alma-ve-sahip-olma/mazda-servisleri/garantimiz/ bu linkte garanti ile ilgili ya "bayii ileiletişime geçin" ya da kitapçığın abakın falan diyo da.hani dedim garanti şartları neymiş bakardın..başına ne gelirse değiştiriyorlar acaba arabayı..neresi bozuk çıkarsa falan ....

Aşdığınız bayiye bi sorun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malumunuz Carsamba sabah 9`da SMB`de Volkan bey ile bulusuyorum. Aracima hokus pokus yapacak. Bu arada sadece kendimi dusunmek olmaz; genel olarak bu dizellerimiz hakkinda teknik sorulari olan arkadaslar varsa yazin lutfen; kendisini yakalamisken sorayim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malumunuz Carsamba sabah 9`da SMB`de Volkan bey ile bulusuyorum. Aracima hokus pokus yapacak. Bu arada sadece kendimi dusunmek olmaz; genel olarak bu dizellerimiz hakkinda teknik sorulari olan arkadaslar varsa yazin lutfen; kendisini yakalamisken sorayim.

Servise gittiğinde ibomaz'ı düşün, bütün sorunlar aklına gelecektir abi...

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aksam aksam iyi guldurdun.....

Hayat zaten acımasız abi çoğumuz gülümsemeyi bile unutuyor, bari burada gülelim, hazır güldürecek birileri varken...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fakat Ibomaz hatta degil, simdi ona cevap hakki dogdu...Evet Ibo bekliyoruz seni.... :fiuw:

O'nun için hattın dolu boş olması önemli değil, her halükarda O aramızda... Burada olması da ayrı bi güzellik ve renk...  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fakat Ibomaz hatta degil, simdi ona cevap hakki dogdu...Evet Ibo bekliyoruz seni.... :fiuw:

Fatih abi gerçekten domestosun dediği gibi beni düşün ve sor abi şu Volkan Bey e.istersen sana bi özet yazayım dizeller ile ilgili merak edilenler hakkında.Gülmek iyidir, insanı genç tutar.Kim güldürebiliyorsa helal olsun ona.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın Pirler,

Aracım eskpertize girecek girmesine ama yine de fikrinizi almak istiyorum; son yaşadığım örneklerde servisi yönlendirmek bazen gerekli oluyor.

Sabah aracım yine zaman zaman olduğu gibi ilk kontakta çalışmadı. Normalde bobin ışığını sönmesini bekleriz ve biraz da evham yapıp ışık söndükten bir 5-10 saniye daha beklerim. Araç iki öksürdü kaldı. Kontağı kapatıp tekrar açtığımda bobin ışığı ilkinde 3-4 saniye yanıp sönmüşken, bu kez yaklaşık 20 saniye yanık kaldı ve sonra söndü; daha sonra kontak aldı ve çalıştı. O esnada hava sıcaklığı 10 derece idi. Son günlerde yaşadığım model bu.

Soket gevşek iken hiç kontak almıyordu; soket yerine oturtulunca arıza şekli değişti...

Bu duruma ne dersiniz ? Servis arıza kronikleşince gel demişti, yani bir gün yolda kalınca aracı çekici ile getir demek istedi kibarca ama ben o durumu beklemek istemiyorum. Fikriniz varsa, lütfen yardımcı olunuz ki en azında bir iki yeri kontrol ettireyim...

Teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pir, aracın tüm kontrollerini yaptı, genel olarak durum normal, ufak tefek problemler ise zamanla çözülecek, bazıları ile ilgili siparişler verildi.

Tüm teknik izahları tek tek aldım... Çok detaylı konuştuk, geçen yıl ki ekspertiz talebimle ilgili olarak tedbir alınmadığı için kurum içi gözden geçirme yapacaklarını söyledi...

Bütün sıkıntılarımı aktardım....Bunların kaynakları ile ilgili ilginç planları ve operasyonları var; burada yazmam mümkün değil.

Oldukça rahatladım; şimdilik önceden yapacağımı söylediğim ihtimallerden vazgeçtim.

Çok ilginç bir özür şekli sundular....Life-time warranty !

Ayrıca araç artık benim değil, SMB'nin sorumluluğunda...Araçla ilgili herşeye anında ve sınırsız müdahale otoritesi olacak.

Daha birçok şey sordum; Mazda TR, Mazda JP, teknolojiler, geçmiş gelecek....Büyük bir kısmı bende saklı olmak kaydıyla anlattı. Çok düzgün bir insan, ama ben de onun dürüstlüğünü hakettiğimi düşünüyorum.

Birkaç aya kadar yedek parça ile ilgili tüm sorunlarınız ortadan kalkıyor; haftada iki sefer ile artık sadece birkaç gün parça beklenecek, bir alt yapı oluşturmuşlar ve depo Belçika'dan Avusturya'ya taşınıyormuş. Bunu da iyi haber olarak vereyim. Yani eskisi gibi 10-15 gün Belçika'dan parça bekleme devri kapandı. Hafta'da iki servis....

Başka konuları da aklıma geldikçe anlatırım...

Aslında bu detaya girmeyecektim ama şimdi bu adam bağırdı çağırdı şimdi pıstı kaldı acaba neden ? sorularına peşinen cevap vermek için yazdım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...