Jump to content

Skyactiv Mazda3(2014) Test ve İzlenimler

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Threehundredfiftymillion, my dear nephew! But zillions in hearts...

ehehe eyvallah dayı :D nephew ne yegen mi ? :D

bu arada cx5 konusuna cevabını bekliyorum halen :) ihss muhabbeti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Subaru şöförü yenik düşünce birde karda test edelim istersen diye öneri sunuyor Fatih :) Napsın aradaki fark az değil, belki AWD sistemi yardımıyla kapayabilir...

Yalnız test yaptıkları yer , 1500 m rakımlarında bir yer , burada performans düşüklüğü yaşayabilir araçlar deniyor.

Bu şartlar altında sonuç:

Subaru: 12,8 sn

Mazda: 10,1 sn

Kağıt üstündeki tüketim verilerine bakıldığında Mazda , CVT şanzımanlı Subaru Imprezza'dan daha az yakıyor görünüyor...

Rakiplerin işleri zor harbiden...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Subaru şöförü yenik düşünce birde karda test edelim istersen diye öneri sunuyor Fatih :) Napsın aradaki fark az değil, belki AWD sistemi yardımıyla kapayabilir...

Yalnız test yaptıkları yer , 1500 m rakımlarında bir yer , burada performans düşüklüğü yaşayabilir araçlar deniyor.

Bu şartlar altında sonuç:

Subaru: 12,8 sn

Mazda: 10,1 sn

Kağıt üstündeki tüketim verilerine bakıldığında Mazda , CVT şanzımanlı Subaru Imprezza'dan daha az yakıyor görünüyor...

Rakiplerin işleri zor harbiden...

anlaşıldı :)

yorumlarda da cvt için pek hayırlı konuşmamışlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

2013 de "Yılın Arabası " ünvanının sahibi  olan WV Golf , Peugeot 308 ve Mazda3 karşılaştırmasında Macarlar,  Mazda3 ü birinci seçti ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kanada'dan pratik bir anlatımla Mazda3 Sedan  :)

çatlak bu herif ya :D şanzımanla ilgili söylediğini tam nalmadım. sporta alınca viraj çıkışını kendi mi vites artırıyor ne ediyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...