Jump to content

2012 Mazda 3 Dizel Çözülemeyen Tıkırtı Problemi

emrullahberat
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şimdi evde denemesini yaptım.sileceklerin olduğu plastik yerin her tarafını sırayla üzerine bastırarak tuttum seste hiçbir değişiklik olmadı.

yalnız bu kısım biraz içte kalıyo. kurcalamakta fayda var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yarın götüreyim de arasın bulsunlar.yalnız geçen gittiğimde kaporta ustası oraları sokmuş olacak ki sağ taraftaki silecek kaldırırken kaputa çarpıyor yani tam doğru takılmamış.birde işin bu tarafı var ustalar acaba işinin ehli mi değil mi basit bir sileceği doğru takmayan usta ister istemez acaba dedirtiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anahtarı 1. kademeye getirin, sileceği çalıştırın, cama dik kalkıp kalacaktır. Kontağı kapatın ve sileceği camdan kaldırabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet arkadaşlar sorun çözüldü.sese neden olan göğüsün altında bulunan ve içeri hava üfleyen fanın dışında davlumbaz benzeri birşey varmış.onun vidaları gevşemiş.

Usta göğüsü söktü ve orayı sağlamlaştırdı.tabiki bu işlemler garantiden yapıldı.yer gaziantep akcanlar servisi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet arkadaşlar sorun çözüldü.sese neden olan göğüsün altında bulunan ve içeri hava üfleyen fanın dışında davlumbaz benzeri birşey varmış.onun vidaları gevşemiş.

Usta göğüsü söktü ve orayı sağlamlaştırdı.tabiki bu işlemler garantiden yapıldı.yer gaziantep akcanlar servisi.

Geçmiş olsun, kazasız günlerde kullan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim arkadaşlar.bende bütün arkadaşlarıma kazasız sürüşler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun, gözünüz aydın.inşallah başka yerleri gevşetmemişlerdir.

Uzun zamandır ses soluk çıkmayınca ben aracı sattınız sanmıştım... Yanılmışım...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Yaklaşık yarım saat önce Gaziantep akcanlardaydım aynı sorun için bana soğuk havalarda bu olur normaldir hava ışınında düzelir. Boş yere yeni Arabanın göğsünü sökmeyelim dediler. Sizce ne yapmalıyım. Emrullah berat Göğüs döküldükten sonra başka problemler yaşadınız mı? Not: benim araçta da ses 2000 devirde geliyor ancak Gösterge panelinin oradan titreme sesi gibi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...