Jump to content

Angel ve Akü

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

bugun nasıl olduysa angelları açık unutmusum  yaklaşık 6 saat sonra guzumun yanına gelince farkettim eyvah dedim şimdi otomatik araba vurdurulmazda oturdum besmeleyle koltuga tek marşta zorlanmadan çalıştı demekki korktugumuz kadar güç cekmiyor angellar :D:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bülent abi senin angeller içinde LED ampül olanlardan mı yoksa yeni moda Floresan şeklinde olanlarmı bence LED ler daha sağlıklı gibi görünüyor  :(

Akü kısmına gelince LED de Flouresan da Ampül gibi ısınaraktan ışık yayan sistemler olmadığı için çok enerji harcamazlar.. O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bülent abi senin angeller içinde LED ampül olanlardan mı yoksa yeni moda Floresan şeklinde olanlarmı bence LED ler daha sağlıklı gibi görünüyor  :(

Akü kısmına gelince LED de Flouresan da Ampül gibi ısınaraktan ışık yayan sistemler olmadığı için çok enerji harcamazlar.. O0

Boydan boya tüp gibi bişe var içinde saglıklı derken??? ömür acısından diosan 15000saat ömür vermişler ledlere görede daha parlak duruyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağlıklı diye şunun için dedim.. Hain floresan bu cam tüp içerisinde gaz olan bir sistem.. Bundan dolayı nazik olabilir.. Ledli Angellerde ise LED ampüllerin bozulma olasılığı daha azdır gibime geliyor.. Parlaklık konusuna gelince ledler floresanın eline su dökemez  :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Sağlıklı diye şunun için dedim.. Hain floresan bu cam tüp içerisinde gaz olan bir sistem.. Bundan dolayı nazik olabilir.. Ledli Angellerde ise LED ampüllerin bozulma olasılığı daha azdır gibime geliyor.. Parlaklık konusuna gelince ledler floresanın eline su dökemez  :clap:

zaten zenon angel die gecio demekki gaz var dediğin gibi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...