Jump to content

Mazda 323 Devir Saati Devamlı Hareketli

kahvecioğlu74
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

modül distribütörün içindedir , korozyon olacağını sanmam, ama kendisi arızalı yapıyor olabilir, stop problemi varmı, böle aniden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 61
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• NoooFearrrr

10

• domestos

13

• kahvecioğlu74

18

• ali gb

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

modül distribütörün içindedir , korozyon olacağını sanmam, ama kendisi arızalı yapıyor olabilir, stop problemi varmı, böle aniden.

abi stop problemi kesinlikle yok hatta bu sabah kontağı açtım ama daha marşa basmadan devir saati 4000 devirlere çıktı sanki bana elektiriksel bir arıza gibi geliyo...  arabayı çalıştırdıktan sonraki videoda aşağıda

http://youtu.be/KQAkamfsvnc

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oto  elektrikçisine baktır , bakalım ne diyecek, bizim araçların çoğu mekanizması mekaniktir azda olsa elektronik aksam var arızalı bir parça olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oto  elektrikçisine baktır , bakalım ne diyecek, bizim araçların çoğu mekanizması mekaniktir azda olsa elektronik aksam var arızalı bir parça olabilir.

Peki kayış değiştirdikten sonra başladı bu sorun kayışı takan kişi gerdirmeden takmış anlamadım nasıl yaptı ne alaka olabilirki

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne kayşını değiştiniz sayın kahvecioğlu ???

Yine başladık abi ya :D bu şarj dinomosu ve direksiyon hidrolik pompa kayışı değiştirdim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi stop problemi kesinlikle yok hatta bu sabah kontağı açtım ama daha marşa basmadan devir saati 4000 devirlere çıktı sanki bana elektiriksel bir arıza gibi geliyo...  arabayı çalıştırdıktan sonraki videoda aşağıda

http://youtu.be/KQAkamfsvnc

benim devir saati sizinkinden daha hareketli. bir videoda ben çekeyim unutmazsam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yine başladık abi ya :D bu şarj dinomosu ve direksiyon hidrolik pompa kayışı değiştirdim

onlarla alakası yok , tesadüf sanırım, oto elektrikçisine baktır.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorun modülden cıktı elektrıkcı kontaktan yda modülden yapar dedi kaputu kaldırmaızla gercek ortaya cıktı daha önce baska bir arabanın modülünü uydurmuşlar kablolarında temassızlık yapmış şu anda sorunsuz calısmakta herkese  tesekkurller

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorun modülden cıktı elektrıkcı kontaktan yda modülden yapar dedi kaputu kaldırmaızla gercek ortaya cıktı daha önce baska bir arabanın modülünü uydurmuşlar kablolarında temassızlık yapmış şu anda sorunsuz calısmakta herkese  tesekkurller

Tahmin ettiğim gibi. :)

Orjinal modül ile yakıt düşer ve motor gücündeki kayıp geri kazanılır.

Ayrıca distribütör kapağı ve tevzi makarası da orjinal ile değişirse çekişi artar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tahmin ettiğim gibi. :)

Orjinal modül ile yakıt düşer ve motor gücündeki kayıp geri kazanılır.

Ayrıca distribütör kapağı ve tevzi makarası da orjinal ile değişirse çekişi artar.

Bilgiler güzel. Teşekkürler.

Kahvecioğlu, sonucu bildirdiğin için teşekkürler, bende inşaLLAh yarın bi elektrikciye göstereyim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilgiler güzel. Teşekkürler.

Kahvecioğlu, sonucu bildirdiğin için teşekkürler, bende inşaLLAh yarın bi elektrikciye göstereyim...

Sende sonucu bildir bakalım farklı yerdenmi yoksa aynı yerdenmi yapıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ateşleme sisteminin tümünün orjinal olması çok önemli ama modülün orjinalini nerden temin ettniz , orjinali 530 tl dir, serviste.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...