Jump to content

2004-2009 Model Mazda3 Arıyorum, Tercihen Manuel Vites

kml_77

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benden önce düşünmüşler demek ki ama Avrupa yollarında yapılan böyle bir etkinlik Türkiye gerçeğini ne kadar yansıtır ki Türkiye'nin şartlarında yapılması lazım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Türkiye'de de var. Mazda 3 MPS araçlardan bir tanesi, 5 ay boyunca bir gazetecide kalmış.

Rusya ve İngiltere'de modellik yapan ve Türkiye'de de COD oyuncusu olan birine Türkiye'de kalacağı 6 ay boyunca Mini verdiler.

Renault Megane II, ikinci yılına kadar 135 bin KM olarak gazetecilik yapan karı koca bir çift tarafından günlük hayatta test edildi.

Bazı oto editörleri, tüm seyahatlerini Doğuş oto (VW grubu) araçlarıyla, test adı altında yapıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aylık ortalama 200-250 adetlik satış rakamları ile bu imkansıbıl gomtanım...

:D

Abi Orası öyle. Bizimkisi bir temenni sadece. Daha doğrusu isteyenin bir yüzü kara vermeyen ...... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi Orası öyle. Bizimkisi bir temenni sadece. Daha doğrusu isteyenin bir yüzü kara vermeyen ...... :)

Route 3 etkinliği kadar büyük bir şey beklemiyoruz zaten, tv de dönen bir çok dizi var bir kaçında boy göstersin, ufak ufak reklam yapılsın, büyükşehirdeki küçük takımlara sponsor olunsun yeter.

Yani; halkın gözüne görünmeleri satmaları için yeterli bence, neden yapılmıyor anlamış değilim.

Suzuki fıstık yeşili (hiç sevmem) ile arz-ı endam ediyor, dastır ağzı yamuk hatunla işi götürüyor, mazda da ise tık yok...

Gerildim yine.

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Comfortlarda esp var mi ben mi yanlis biliyorum ilanlarin cogunda esp yaziliyo. Olmadigina eminim ama opsiyonel  filan konmus olabilir mi pek sanmiyorum ama

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

2004 2009 manuel vites  mümkünse lpg li mazda 3 satan varsa bana ulaaşabiirler  arkadaşıma aşmayı düşünüyoruz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2004 2009 manuel vites  mümkünse lpg li mazda 3 satan varsa bana ulaaşabiirler  arkadaşıma aşmayı düşünüyoruz

daha ben bulamadım hocam  bir Allah'ın kulu da ben satıyorum demedi :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Valla aradığınız araç bende, ama satıcı değilim, satıcı olmam için, bir mazda 3 otomatik denk gelmesi lazım bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tam benim arabayı tarif ediyorsun bi ara satmayıda düşündüm ama sonra satacağım paraya alabileceğim mantıklı bir araç bulamadığım için vazgeçtim. Sizde bence mantıklı bir tercih yapıyorsunuz.İnsallah gönlünüze göre bulursunuz.Ev alabilecek kadar param olsa satardım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tam benim arabayı tarif ediyorsun ama bende yeni aldım ve çok memnunum.2006/siyah/sedan/manuel/simit tüplü :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...