Jump to content

Mazda'mı Satmayı Düşünüyorum Fakat...

olgunnn

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sağ ol hocam, bir arkadaş aradı, Ankara dan. Konuştuk. Abisi Giresun da imiş, gelip bakacak İnşallah iki tarafında işi görülür. 9,500 e bırakırım son fiyat dedim. Bu arada 7. sayfayı da devirdi benim arabanın muhabbeti  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Her iki taraf içinde hayırlısıysa 3 yukarı olsun 5 aşağı olsun ama kafanız rahat olsun, hayırlısı olsun..ne kafiyeli konuştum ama  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağ ol hocam, bir arkadaş aradı, Ankara dan. Konuştuk. Abisi Giresun da imiş, gelip bakacak İnşallah iki tarafında işi görülür. 9,500 e bırakırım son fiyat dedim. Bu arada 7. sayfayı da devirdi benim arabanın muhabbeti  :krrsz:

Kilidi basmak için "Satıldı" haberini bekliyorum. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Damar Çamlıhemşin olunca tabi  :D

Hocam doğru söylüyorsun, 3 aşağı 5 yukarı artık işim acele. Hayırlısı olur tez vakte İnşallah.  :dua:

:D Keşke Rizeye giderken uğrasaydım sana. Başka zamana inşallah. Evet hocam bir şeye niyetlenip kararını verdin mi artık bakmayacaksın sağa sola el sıkışacaksın. Böylesi her zaman daha hayırlı oluyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D Keşke Rizeye giderken uğrasaydım sana. Başka zamana inşallah. Evet hocam bir şeye niyetlenip kararını verdin mi artık bakmayacaksın sağa sola el sıkışacaksın. Böylesi her zaman daha hayırlı oluyor

Vallahi iyi ederdin, iş yerim Bulancak'ta hemen sahile bakıyor , geçeceğin yerden görünüyor zaten  :tey:

Yemek yer çay içerdik. Saat mühim değil. Başka zaman İnşallah beklerim hocam  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi iyi ederdin, iş yerim Bulancak'ta hemen sahile bakıyor , geçeceğin yerden görünüyor zaten  :tey:

Yemek yer çay içerdik. Saat mühim değil. Başka zaman İnşallah beklerim hocam  ;)

Sağol olgun eksik olma. İnşallah bidahakine

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Antalya'dan (Diyarbakırlı) bir müşteri ile anlaştık. Kaporasını gönderdi. Haziran 15 te de aracı almaya gelecek İnşallah.  :dua:

Haydi hayırlı olsun. Kapora 1000 tl ise aklıma kötü şeyler geliyor :D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Antalya'dan (Diyarbakırlı) bir müşteri ile anlaştık. Kaporasını gönderdi. Haziran 15 te de aracı almaya gelecek İnşallah.  :dua:

Hadi hayırlısı... Bu gidişle arabayı taksitle satmış olacaksın Olgun... Bülent içimden geçenleri yazmış sağolsun... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi hayırlısı... Bu gidişle arabayı taksitle satmış olacaksın Olgun... Bülent içimden geçenleri yazmış sağolsun... :D

Abi İnşallah satılır ya ne diyeyim.  :D

Vallahi taksitle gitti gibi oldu...

Haydi hayırlı olsun. Kapora 1000 tl ise aklıma kötü şeyler geliyor :D:D

:2funny: Allah iyiliğini versin emi üstad senin... Bu sefer sıkıntı yok gibi abiler bakalım ya  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar size bir şey söyleyeceğim  :2funny: SORACAĞIM DA...  :krrsz:

1-Benim taş gibi aracım neden satılmıyor?

2-Bu müşteri de neden sizce kaporasını yaktı?

3-Kapora yakacak kadar kötü müdür sizce Prackticalar?

4-Yanlış bir araç mı seçtim sizce Mazda Practica alarak?

11.000 tl verip, alır almaz özel serviste bakımını yaptığım, döşemelerini değiştirdiğim, yakın zaman da da ağır bakımları tamamlanmış güzel bir araç neden satılmıyor sizce?

---Adam aradı, hocam kusura bakma aracın tek kapıymış şimdi benim oğlan farketti dedi. Coupe yazıyor, resim de de net belli dedim... Kusura bakma kaporayı gönderirsen de göndermezsen de sağol dedi . Özür diledi helalleştik kapattık.

Vijdani savaşım bir yana araçtan soğumaya başlamam bir yana, arkadaşlarımın makarası bir yana... Yıkımdayım...  :kafa:  :kafa:  :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Practicalar hakkında bilgim yok Olgun. Ama var bu işte bir hayır bence. Satılmayan mal yoktur merak etme. Geç olsun temiz olsun sen gönlünü ferah tut. Bu ülkede ne arabalar satılıyor, practica neden satılmasın. Mal alıcıya satılır !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende sedan 4 kapılısı var kardeş. Bu arabayı alana kadar aklımda ne soru işaretleri vardı ama şuanda 0 km araçlarla peşpeşe gidiyorum otobanlarda. Bizim insanımız gider teneke arabalara 20binlira sayar ama mazdayı malesef bilmiyorlar. 5 sene önce 10 bin liraya aldığım arabam bana 30-40 binliralık arabanın verdiği hazzı veriyor yollarda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi zaten birkaç kişiden daha kapora alırsan aracı satmana gerek kalmıcak parası çıkmış olacak zaten :) Galeriye falan sordunmu hiç ne diyolar ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasip bu işler Olgun. Sen nasıl Pratica'yı zamanında aldıysan senin gibi bir alıcı olacaktır. Daha önceden özelden yazdığım faktörü dikkate al faydasını göreceksin.

İhtiyacın yoksa, arabada senin işini görüyorsa satmaktan vazgeç. Acil ihtiyaçtan satıyosan fiyat tekliflerini düşün ihtiyacını gideriyosa ver geçsin. Zarar edersin ama hergün canın sıkılmaz şimdiki gibi.

Kimse aracını zarara satmak istemez ama bazen mecburi durumlar oluyo.

2004 yılında 32.500'a  aldığımız Connect aracını 2006 yılında 19.000 km'de ki arabayı acil ihtiyaçtan 19.500 TL'verdik. Piyasada 25.000 liradan gidiyodu. Ama çok çok acil nakite ihtiyacımız vardı. Yine aklıma geldi kederlendim bak  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Practicam daha önce vardi. Guzel arac ama piyasasi yok. Su an benim aracin satisiyla ugrasiyorum, karsi tarafin vekaletinde problem var eger problem cozulmezse seninle iletisime gececegim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...