Jump to content

Makyajlı Mazda3

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bülent abi senle ortaklaşa iktidara geçmeliyiz :tey: yasasın makyajlı mazda3 :nazar:

Her ne kadar bana laf etsede önden sizinkiler küçük Mazda 6 gibi göründüğünden ittifak yapabiliriz diye düşünüyorum.. :D Sözcümüz Bülent olunca sırtımız yere gelmez :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

21

• Murat b

2

• Ali

17

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

bülent abi senle ortaklaşa iktidara geçmeliyiz :tey: yasasın makyajlı mazda3 :nazar:

iktidar hırsım yok Ali ciğim ben arkadaşları her ne kadar onlar bizim guzuları sevmesede böyle kabul ettim ve seviyorum :D:geyik:

ulen yine dokundumu ne 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali gördüğün gibi sitemizde konu açarken çok dikkatli olmak gerekiyor :D . Her konuya parmak basmak doğru değil :D

ben böyle olacagını tahmit etmiyordum Burak abi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iktidar hırsım yok Ali ciğim ben arkadaşları her ne kadar onlar bizim guzuları sevmesede böyle kabul ettim ve seviyorum :D:geyik:

ulen yine dokundumu ne 8:)

bende aynı şekilde  abi işin espirisine söyledim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Her ne kadar bana laf etsede önden sizinkiler küçük Mazda 6 gibi göründüğünden ittifak yapabiliriz diye düşünüyorum.. :D Sözcümüz Bülent olunca sırtımız yere gelmez :D

yok yahu benim araba son hız 170 yapsa yol tutusu o kadar kötü olsa bide üstünde mazda 6 yazsa  yakarımki durmam 1 dakıka bile :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok yahu benim araba son hız 170 yapsa yol tutusu o kadar kötü olsa bide üstünde mazda 6 yazsa  yakarımki durmam 1 dakıka bile :D

Yol tutuşu neresi kötü be ? Duyanda yolda spin attık sanacak.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu ittifakın dibine atılmış bir dinamittir :D Oysa çok güçlü olacaktık :D

tamam tamam bi anda hırs bürüdü yapak ittifakı ne dices bizimkilere mazda3.75 mi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi senin araba makyajlıları görünce kıskandı bence ona benziyo ondan dır :D

Bak onu kabul etmem zira benimki 2004 sizinkiler 2007 model. Bu durumda sizinkiler benimkini kıskanmış oluyor ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bak onu kabul etmem zira benimki 2004 sizinkiler 2007 model. Bu durumda sizinkiler benimkini kıskanmış oluyor ;)

ama bizimkiler yeni yaaaa  ondan kıskansın seninki abi yaşlandı oo ondan :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...