Jump to content

Honda Civic'ten Sonra +2010 Mazda3 Almak İstiyorum, Yorumlarınız?

hsncck26

Tavsiye Edilen Mesajlar

Vallahi Mazda almak bence her şeyden önce bir ayrıcalık. Ben arabayı aldığımda Mazda neymiş diyen çoktu. Ama içine oturunca, konforu ve donanımı görünce hepsinin dibi düştü, hayran hayran baktılar kuzuma.

Benim aracım da lpg li.. lpg Ankarada 2,92 tl ve 29-30 kuruş arası yakıyor. Araba fazla yakmıyor ki, lpg çok pahalı. bu arada Ankara'da yokuş fazla ve benim aracın otomatik olduğuna dikkat çekmek isterim. Konya, Antalya gibi düz şehirlerde daha az yakacağı kanaatindeyim.

Aynı segment diğer marka otomatik araçlarda da yakıt taş çatlasa %10 - %15 arasında az yakıyordur. Yol tutuş gayet tatmin edici, ben dsc devreye girene kadar bir kaç test yaptım ordan biliyorum. Ayrıca benim arabayı kullananlar da yol tutuşu için çok iyi yorumunu yapıyorlar..

Rutin bakımlar 300 tl civarı, 50000 bakımı ağır bakım galiba, 540 tl vermiştim, bir de indirimliydi. Başka markalarla kıyasladım bu rakam biraz fazlaydı ama dışarıda aptal aptal ustalara götürüp içime sinmeyeceğine ben servise gidiyorum. Bakımlarda indirimleri yakalarsan avantajlı olabilirsin. Bence diğerlerinden ucuz değil bakımlar.

Sübap sorununa gelirsek, ben yaşamadım yaklaşık 40000 km'dir kullanıyorum, bir problem olmadı. Bu problemin diğer markalarda da olduğunu, başka yerlerde okumuştum. Mazda'ya has bir problem değil diye biliyorum. Herşeyi geç Mazda güzel arabadır farklılık yaratır..

Edit:Yazım/İmla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tşk ederim nasılsınız :)

Teşekkürler ustam, iyiyiz Allaha şükür, umarım sizlerde iyisinizdir,  bol bol sohbet ediyoruz mazda sever arkadaşlarla.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Sübap Meselesinde Mazda'nın Adı Çıkmış Sadece, Diğer Markalar Sanki Hiç Mi Değiştirmiyor Allah Aşkına :)... Motor Yiyeni Var Yahu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

90. yıl serisi olan 1.6 imprs 2011 hb otomatik. benim burada bir abi tavsiyesi ile aldım. onda bende ve yanında çalışan bayanda olmak üzere 3 araç aldık.. benim araç LPG li geçenlerde uzun yolda 88 tl gaz ile 346 km yol aldım ort hız 100 km civarı. yakıt güzel yol tutuşu hızlanması gayet iyi. tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam mazda 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum açıkçası güvenli sürüş rahat yormaz seni klas araba kısacası:) ama ses yalıtımı ve süspansiyon konusunda civic ten sonra biraz ama çok az üzülebilirsin süspansiyon biraz serttir bu da ses yapar biraz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

90.yıldaki farklılıklar göstergeler,koltuklar,jantlar,içerde beyaz kapı tutacakları ön arka spor tamponlar , marşpiyeller ve arka stopları ledli olması lazım impressive donanımına ek olarak.Belki ön cam ısıtıcı olmayabilir. 90.yıl çok daha yakışıklı imkan varsa onu alın bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...