Jump to content

8 Ayda 4 Kişiyi Mazdacı Yaptım

berkemurat
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sevgili arkadaşlar 8 aydır mazda 3 araca sahibim. Aracın kendi segmentindeki üstünlüğü itibariyle ve benim ikna çabalarım sonucunda 4 kişiyi mazda 3 sahibi yapmayı başardım. İlk zamanlar endişeli olan arkadaşlar şimdi bana teşekkür ediyorlar. Tabiri caizse şimdiye kadar hep opulduklerini ve donanimsiz araçlara dünya kadar para ödediklerini söylüyorlar. Ben her zaman şunu söylerim. Uyuyan uyuyani nasıl uyandirabilirki. Sevgili arkadaşlar uyuyanlari uyandırmaya devam edeceğim. Bir tesekkurde mutlu eder beni. Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sevgili arkadaşlar 8 aydır mazda 3 araca sahibim. Aracın kendi segmentindeki üstünlüğü itibariyle ve benim ikna çabalarım sonucunda 4 kişiyi mazda 3 sahibi yapmayı başardım. İlk zamanlar endişeli olan arkadaşlar şimdi bana teşekkür ediyorlar. Tabiri caizse şimdiye kadar hep opulduklerini ve donanimsiz araçlara dünya kadar para ödediklerini söylüyorlar. Ben her zaman şunu söylerim. Uyuyan uyuyani nasıl uyandirabilirki. Sevgili arkadaşlar uyuyanlari uyandırmaya devam edeceğim. Bir tesekkurde mutlu eder beni. Saygılarımla

Ben bir kişiyi bile ikna edemedim...  :( Daha iki ay önce arkadaş Toyota Corolla aldı o kadar dil döktüm, o kadar örnek verdim ama nafile... Bazı şeyler anlatmakla olmuyor demek ki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrik edilesi bir örnek... Hocam komisyon vs var mı acaba bu işte ... Yeteneklisin demekki... Değerlendir bunu derim. Görüşmeler yap , araç sat  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de birini mazda sahibi yapmaya çalışıyorum. Benim arabaya gaz kesiyor ama benim durumda yeni kasa fiyatına bağlı olacak. Şöyle ikna edici bir yazı var mı mazda 3 güncel kasayla ilgili arkadaşlar inceleme test falan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim. Komisyon yok. Vesselam insanlarin bir kısmı çok derin uykudadir (kör olmuşlardir, görmezler uyanamazlar ) bir kısmı da hafif uykudadir ( az bir sesle hemen uyanirlar, olup biteni çabucak kavrar ve anlarlar) bir kismida uyaniktir fakat ( ışığı gösterirsiniz gelemezler gidemezler , yarasa gibi karanlıkta yaşarlar ) Benim mazda sahibi yaptığım kişiler 2. Şıkta olanlardi yani hafif uykuda olanlardı, küçük bir durtme ile uyandilar ve teşekkür ettiler. Söz konusu değişmeyecek hiç kimse yoktur.  Yanlış anlamayın ama birazda kişileri etkilemeye çalışan kişinin toplumda( kendi çevresinde) oteriter bir yapısı varsa bu işi dahada kolaylaştırıyor. Amacım ders vermek değil olanları aks ettirmektir. Hiç birşey bilmesemde haddimi bilirim. Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnsanların geneli iyiliği kendilerinden, kötülüğü tavsiyede bulunanlardan bildikleri için bu tür konularda fazla ısrarcı olmam...

Ben sadece bildiklerimi söylerim, yanlış bilinenleri doğrularım gerisi kişinin kendisine kalmış... Şiddetle tavsiyede bulunarak mazda almayacak kişiye ben mazda aldırsam ve en küçük arızası olsa (ki olması normaldir/olacaktır) benim başımı ağrıtacaktır, bu yüzden bu tür atraksiyonlara kolay kolay girmem...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim mazdam yok ama alamadan 4 kişiyi mazda hayranı yaptım diyebilirim ben aldığım zaman sıkıntı yaşamazsam ilk fırsatta almak istiyolar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sn. Domestos. Anlayisinizi tebrik ediyorum. Tabiki olay fikirlerinizi dayatmak zorlamak değil, hayatta hiç bir şeyin garantisi yoktur. Durumun yani oto piyasasının genelinden konuşup, hem kalite yönünden ( ayni segment için söylüyorum ), donanım ve fiyat yönünden bir üstünlüğü varsa ve bunu insanlara kazandirabiliyorsaniz günah ve vebal almazsiniz. Ben, gece yolculuklarimda  mercedes ve bmw lerin yolda kaldıklarını çok gördüm. Ve bir fiil 15 sene boyunca kullanmadigim araç kalmadı. Bu yüzdendir ki mazda sahibi yaptigim kişiler bu tecrubeye dayanarak ( forumda benden daha çok tecrubeli arkadaşlar olabilir.) Bu araçları almışlardır. Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...