Jump to content

MazdaClubTR'de Aracını Satmak İsteyen Niye Bu Kadar Az?

kml_77

Tavsiye Edilen Mesajlar

balon derken yandan darbe almış lastikçi eski esnaflardan işin ehli bi usta içerden sağlam bi kaynak yaptı bişi olmaz dedi ısrarla hayırlısı bakalım yazın ev işi var satmassam alırım lastik hayırlısı bakalım bu arada aracı gören hasta oluyor tam hayalimdeki gibi falan ama insanların beynine bilinç altına öle bi yerleşmiş ki ön yargı insanları korkutuyor cesaretini kırıyor, kime sorarsanız sorun mazda nasıl diye taş gibi ama ikinci eli yok derler ilginç..  bomboş 2006 Toyota terra 27400tl satılınca uygun dopdolu artısı var eksiği yok 2006 mazda 3 27000tl çok fazla saçma sapan acaip bi piyasa var..

ikinci eli yok tam bir efsane piyasasında istersen çok çabuk satılıyo. Ama abartırsan fiyatı haliyle satamıyorsun.Defalarca ilan değiştirmek zorunda kalıyorsun. İnsanlar fiyat belirlerken 5 e basmak yerine elini biraz yana kaydırıp 9 bastırınca beklemek de kaçınılmaz oluyo :)

Mazdaya karşı şöyle bir algı var hocam mazda aldıysa kesin ucuz da ondan almıştır diye düşünüyo karşıdaki kişi. Boşuna dolusuna bakmıyo şöyle düşündüğümüz zaman diyelim 2004 mazda 3 fiyatına corolla,civic,bora vs almak da mümkün boşunu dolusunu donanımını göz önüne almıyo mazda alacağıma wv alırım diyo fiyat muhabbetine takılma bence keyiflee binmeye bak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galiba başlık yanlış anlaşılmış, mazda satan çok lakin bu sitede niye satılanlardan haber yok vede neden siteye üye değil bu mazda sahipleri gibisinden bir sitem etme söz konusu bahsi geçen konuda, tabikide aracını satan çok, ama gel gelelim buradaki üyeler ve herkes mazda meraklısı olduğundan  kimse arabasını satmaya yanaşmıyor.  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende dün smb'nin içinde bulunduğu shell den gaz alırken 2013 bmw 3.28i gördüm ikinci ellerin içinde 8) araba 10.000 küsür km'deydi. hayırdır inşallah dedim :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

İlan çıkar çıkmaz aradım  zaten abi ama açıklamalardan da anlaşılacağı gibi pazarlık pek mümkün değil. Bir ay sonra eski kasanın eskisi olacak 2007 araca  31 vermek hayırlı satışlar diyerek mevzuyu tatlıya bağladık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tok satıcı diyelim ve geçelim o zaman...

Karşılıklı olarak dua etmiş olduk birbirimize. Kapıyı yüksek açana fiyat vermeye de çekiniyorum gerçek piyasasının üzerinde teklif etmeme rağmen kendimi suçlu hissediyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Karşılıklı olarak dua etmiş olduk birbirimize. Kapıyı yüksek açana fiyat vermeye de çekiniyorum gerçek piyasasının üzerinde teklif etmeme rağmen kendimi suçlu hissediyorum :)

Araç bulabildiniz mi ?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç bulabildiniz mi ?

Gönlüme göre bulamadım maalesef yeni kasayla umutlar tekrar yeşerir umarım yoksa mazda sevdası başlamadan bitecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gönlüme göre bulamadım maalesef yeni kasayla umutlar tekrar yeşerir umarım yoksa mazda sevdası başlamadan bitecek.

Düz vites daha kolay bulunuyor, otomatikte ben ya renk tutturamadım ya da temiz değildi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1,5 hafta önce Mazda 323 ü mü sattım. Birkaç gün önce Toyota Corolla 1.4 D-4D ardından Honda Civic Vtec ES'e heveslenip aradım. Bu arada hep Mazda ilanlarınıda takip ettim. Şimdi ise Mazda3 veya 6 almak için uygun ilanı bekliyorum. İnşallah gönlümüze göre güzel bir araç alabiliriz.

Ama aynen sizinde bahsettiğiniz gibi ilanlarda yazanların çoğu yanlış çıkıyor adamları arıyorum ilanda yazanlar hariç çıkmadık problemler kalmıyor.

Bakalım şimdi bu ilandaki aracın sahibi ile görüşüyorum tanıdık araç sabah gideceğim inceleyeyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-memurdan-temiz-otomobil-157384358/detay

Hayırlısı olsun hakkınızda ve hakkımızda.Ne güzel sizin gidip doğrudan bakma imkanınız var benim en büyük engellerimden biri de bu. Hemen bakabileceğim tarzda araç çevre illerde yok biraz düzgün ve uygunsa ben sahibinden güveni alıp hareket edene kadar satılıyo ya sıkıntılısı ya da piyasasının üzerindeki araçlar kalıyo.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde plaka sorgulaması yaptırabilsen hiç araç alamazsın... Neler çıkıyor neler... Taksi çıkmasını komple boyalı diye satışa sunan insanlıktan nasibini almamış insanlar var... Sekiz tane el değiştirmiş aracın 2. Sahibiyim yazanlar var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birazda şans oldu ama ben sedana niyetliydim böyle temizide zor olur diye sabah buna bakacağım. Fiyat olarak 27 bin dedi göreyim bakalım indirim yaptırabilecekmiyim. Bu model için acaba fiyat nasıl???

Görsel olarak içinize sinerse fiyat bence abartılı değil makyajlı kasa o fiyatlara güzel.Şahsi fikrim keşke sedan olsa sedan olunca da 29-30 dan aşağı bulmak pek mümkün değil.  İlanla ilgili yuvarlak ifadeler kullanılmış boya değişen durumundan bahsedilmemiş telefonda ne denildi bilmiyorum ama tipik ilana baktım bir tane araç başına gittim bin tane vakası gibi geldi bana sürprizlere açık olun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...