Jump to content

Şaka gibi, spoiler 300 YTL

cerman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Üç kağıtçılar sizi kandırdınız beni hile yaptınız.Hep Selmanın bide tatlı su balığı kurnazı Burak admini yüzünden. :D

Biri beni mi çağırdı ?

Benim ne suçum var ya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 87
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

12

• Selman

7

• NeBiAnd

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Biran Abi nerede yaptırdın spoileri.Kalıbı çıktıysa bize şimdi kaça patlar.

Maslak sanayide Tuning Garage yaptırdım.Bagaj ve cam üstü spoiler.İlk ben yaptırdığım için biraz daha fazla uğraştı ve biraz daha masraflı oldu.Ama dedim clubtr.bi kaç arkadaş beğenirse müşteri getiririz uygun birşeyler yaparsın dedim bi de marşpiyele bi kıyak yaparsın dedim.Dayanırız kapısına ama tahmini 350 olur bagaj 250-75 belki cam üstünü bırakır.Müşteri çoğalır ise dahada inebilir kanımca.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maslak sanayide Tuning Garage yaptırdım.Bagaj ve cam üstü spoiler.İlk ben yaptırdığım için biraz daha fazla uğraştı ve biraz daha masraflı oldu.Ama dedim clubtr.bi kaç arkadaş beğenirse müşteri getiririz uygun birşeyler yaparsın dedim bi de marşpiyele bi kıyak yaparsın dedim.Dayanırız kapısına ama tahmini 350 olur bagaj 250-75 belki cam üstünü bırakır.Müşteri çoğalır ise dahada inebilir kanımca.

Ben varım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Biran Abi spoiler ların ortasını oyup ledli stop falan yaptırdın mı oralara??_

soruya bak yaa sen hayatın boyunca sedan 3 görmedin galiba :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

soruya bak yaa sen hayatın boyunca sedan 3 görmedin galiba :D :D

ya abi tamam bagaj kapagında varda üstteki, cam üstü spoiler için sordum aslında.._oraya yapanlar var o yüzden sordum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ya abi tamam bagaj kapagında varda üstteki, cam üstü spoiler için sordum aslında.._oraya yapanlar var o yüzden sordum..

banane fırsatı bulmusum susamam :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok be İrfanım yaptırmadım.Biraz hanzo işi olurdu bu,özellikle bagaj ziphoylere  :o .Hertarafı ışık olurdu arabanın arkası.. ;D  :nea: Ben zaten 3.stop lambasını far boyası ile siyaha boyatmayı düşünüyorum.Rahatsız ediyor beni o kırmızı ışık.Veya şu füme ledli stoplardan alacam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...