Jump to content

Mazda3 Aracımı Çalıştırdım Rölantide Stop Etti

fatih karaca
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracımı çalıştırdım rölantinde stop etti ve tekrar çalıştırdığımda rölantinde dalgalanma olup tekrar stop etti.3. Calıstırmamda gaza bastım ve aracım kendine geldi.ayrıca gaz kelebeğini 15 gün önceden temizletmiştim.soğuk havalardan olabilirim sizce ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracımı çalıştırdım rölantinde stop etti ve tekrar çalıştırdığımda rölantinde dalgalanma olup tekrar stop etti.3. Calıstırmamda gaza bastım ve aracım kendine geldi.ayrıca gaz kelebeğini 15 gün önceden temizletmiştim.soğuk havalardan olabilirim sizce ...

Temizlik işleminden sonra adaptasyon işlemi yapılmamıştır, yani aracını 15-20 km kullan, fan açsın kapasın vs.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ewet zaten bir yerde ismi vardı 15 20 km gittim.ve biraz önce biyere girmiştim aracm yolda gaz yemedi ve tekledi acldı .s

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ewet zaten bir yerde ismi vardı 15 20 km gittim.ve biraz önce biyere girmiştim aracm yolda gaz yemedi ve tekledi acldı .s

Özür dilerim ama yazdıklarından bir şey anlayamadım...

Neyin ismi vardı?

Nereye girdin?

Ne açıldı?

Bu soruların veya cevaplarının konumuz ile bağlantısı nedir?

8:)

Türkçe karakterler ve Türkçe'yi harf düşürmeden kullanırsan belki anlayabilirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siz adaptasyon işleminden sonra 15 20 km kullanın demiştiniz araç zaten adaptasyon işleminden sonra 15 20 km kullanıldı.ve adaptasyon yapıldıktan 20 gün sonra rölantide 2 sefer stop etti.daha sonra yolda giderken aracın deviri yükseldi ama araçım gaz yemedi tekledi sonra topladı .d bu ayrıntılı mesaj diğeri pek ayrntlı değildi .d

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siz adaptasyon işleminden sonra 15 20 km kullanın demiştiniz araç zaten adaptasyon işleminden sonra 15 20 km kullanıldı.ve adaptasyon yapıldıktan 20 gün sonra rölantide 2 sefer stop etti.daha sonra yolda giderken aracın deviri yükseldi ama araçım gaz yemedi tekledi sonra topladı .d bu ayrıntılı mesaj diğeri pek ayrntlı değildi .d

Temizlik işlemini yapan ustaya bi danış bakalım o ne teşhisi koyacak...  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...