Jump to content

Mazda 3 alma arefesindeyim (2004-2009)

quaresma06

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

makyajlı kasa mı yoksa yeni kasa mı arıyorsunuz hocam?

Kasa modeli 3 olduğu için kasa tanımını ona göre yapmak gerekiyor artık... İlk kasa-Orta kasa-Yeni kasa gibi...

Param eski kasaya yeter maalesef bütçem çok yüksek değil

Piyasa bu kadar uçmuşken bizim paramız ona da zor yetecek gibi... Hep söylüyorum, söylemek zorundayım; Comfort için 30 bin lira isteniyorsa vay halimize...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

maalesef piyasa çok yüksek

eski kasa tipi harika

yeni kasa donanımı güsel

sonucda yeni kasa almak bu fiyatlarda zor bekleyecez yeni 2014 mazda3 için insanlar satarsa mazda 3 eskileri belki düşer

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bendeki orta kasa 2007-2009 arası çıkan kasa görüntüsü gerçekten çok hoş aldıktan sonra pek fiyat araştırmadım ama fiyat 25 ile 30 arasında değişiyor galiba.ben bir üst kasaya geçmeyi düşünüyorum ama daha değil biraz beklemeliyim maddiyat için,az önce bi ilan gördüm hocam istersen bak biraz incele.forumdan bi arkadaşın galiba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2007-makyajli-kasa-80000-km-de-158387077/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O fiyatın üzerine biraz para koyar bir üst kasasını alırsın oysa... Piyasa çıldırdı hakikaten. Fiyat olarak istediklerini yazmakta özgürler ama unuttukları bir şey var, üzerine fiyatı yazılan mal Mazda !!

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nasibimizi bekliyoruz bakalım belki yeni kasa 2009 alırız

Hemen hemen aynı düşünceleri taşıyoruz galiba... Rekabet artıyor demektir...

:D

Hayırlısı olsun, nasip bir yerlerde bizleri bekliyordur muhakkak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu aralar millet fiyatları artırmaya başladı yine yaz muhabbetinden. 2010 impressive için 43.000 yazan var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu aralar millet fiyatları artırmaya başladı yine yaz muhabbetinden. 2010 impressive için 43.000 yazan var.

Yaz muhabbeti de etkili ama ben piyasalardaki belirsizlik ve sıfır araçların pahalanması neticesi olduğunu düşünüyorum, daha yaz etkisi yeni başlayacak bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2009 Modeli 35.900 ediyorsa 2010 için 43.000 az bile  :) Hayırlısı artık beklemedeyiz

O fiyatlara alıcı varsa zaten sorun yok bana göre... Fakat "mazda neden satılmıyor" diye soru sorulması tezat oluşturmakta...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-garaj-arabasi-orjinalll-151473023/detay

Elin oğlu, eli titremeden yazmış 38 diye... Negzelll :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bendeki örnek bu sizdekileri model olarak yazssanız bende değerlendireyim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2013-skoda-fabia-elegance-1.2-htp-148097835/detay

Bana küçük gelir bu kasa olarak...

Honda civic Vtec motor 2005-2006 model aralığı

Subaru Legacy 25-30 bin aralığında olanları var ama servis durumu beni düşündürüyor

Suzuki SX4 HB modelleri var yerden biraz yüksek ama hoş,

Fiat Stilo, SW

Kafamdaki alternatifler bunlar.

Ara ara da; Seat Toledo ve Bora bakıyorum ikisi zaten hemen hemen aynı platform ve özellikteler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2003 civic vardı zamanında güsel ama su anki istenen para etmez ;)

subaruy imreze ve legacy benimde listede ama uygun olanı denk getiremedim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...