Jump to content

Bayanlar Modifiye Yaparlarsa

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 131
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

14

• Mücahit

10

• NeBiAnd

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Küçük Patron ben, büyük Patron eşim :D

Sayın patron biz mazdacılar olarak izmir de bir araya gelmek istiyoruz sizden bununla ilgili bir organizasyon bekliyoruz maksat buluşup kaynaşmak ve en büyük tutkularımızdan olan mazdamızı yaşatmak büyük patron da mazdacı olduğuna göre onun da hoşuna gidecektir :tey::clap::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyük Patron'u ikna edebilirsek gelicez zaten İzmir semalarına kısmet ama İzmir Organizasyonlarında Selman Abi yi tek geçerim. Bu işi o çok iyi beceriyor ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Simge geçen seferde öyle dedin ama hiç ortalıklarda göremedik seni.. ;D

ama volkan aradığında saat geçti benim babam pek izin vermiyo gece  ertesi gün de meetinge gittim hakszımyım  :nea:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ama volkan aradığında saat geçti benim babam pek izin vermiyo gece  ertesi gün de meetinge gittim hakszımyım  :nea:

haksızsın o gün gelecegimizi biliodun görmek istesen erken saatte arar katılırdın herkes öyle yaptı aradı ve katıldı bize
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haksızsın o gün gelecegimizi biliodun görmek istesen erken saatte arar katılırdın herkes öyle yaptı aradı ve katıldı bize

:'( ben herkes deilim  :2funny: yok cidden unutmuşum yoksa kesin gelirdim ayıp ettiniz 8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

:2funny: :2funny: :2funny: gelince görürsün o zmn

valla millet su koyverio bakacas tek basınada sıkılırım yolda olmaz yanıma eleman bulmam gerek sora selman abi tüm içkiyi bana içirir catlar ölürüm gurbet elde  :D :D :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla millet su koyverio bakacas tek basınada sıkılırım yolda olmaz yanıma eleman bulmam gerek sora selman abi tüm içkiyi bana içirir catlar ölürüm gurbet elde  :D :D :2funny: :2funny:

vala otobandan gitmesen kullanayım derrdim de istisnasz uyuyorum ya da son ses müzik açmam lazım kabul edersen iç istediğin kadar  :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

vala otobandan gitmesen kullanayım derrdim de istisnasz uyuyorum ya da son ses müzik açmam lazım kabul edersen iç istediğin kadar  :2funny:

güzel kafaylada drift cekilmes bee mide döner :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...