Jump to content

Mazda3'ten Memnun Değilim

karaşimşek58
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Makyajsız ilk kasa Mazda3 , aynısını kullandım, 1300-1400 kilodur bu araç, yerinden kalkmak istemez, öyle ani aksiyonlar, yardırmalar, kardırmalar falan yapamazsınız, hele otomatikle hiç, hele yüklüyken hiç, manuele alıp denerseniz belki... O motorun verimli olduğu devir 4000 dir, o devirde ve uzun yolda çok rahat gider, şehir içinde dertlidir biraz..

Sonra makyaj gördü, bu eksikliklerin %10 oranında giderildiği söylendi, daha sonra yeni kasa hafifletildi vs. ama yeni kasayı kullanmadım, söylemek istediğim yeni kasa kullanan arkadaşlar kendi araçlarına göre kıyaslamasın, büyük ihtimalle aracın yapısından kaynaklanan şeyler bunlar ama siz yine de kabaca kontrol ettirin iyi bir servise...

HB ve Sedan açısından bu bakımlardan hiçbir fark yok ayrıca ikisi de Japonya üretimidir, araç her Japon kadar yol sesi alır, rüzgar sesi alır, yapacak bir şey yok, boşa uğraşmayın, teybi açın.... :)

Konuyu hortlatmış olmayayım benim aldığım aracın üzerinde continental primium contact 5 lastik var duyduğum tek ses motor sesi .Gayet kaliteli lastikler .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

3

• M.E.G

4

• Mazda3Barisss

3

• karaşimşek58

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gelen seslerden çok sikayetçiyseniz NOKİAN lastiklerini deneyin. 307sw de kullanıyorum no sıkıntı ....

+++

Sorun ses ise çözüm Nokian

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

sorun  nihayet çözüldü arkadaşlar hepinize teşekkür ederim..

arabayı sattım sorun da bitti...anladımki ilk nesil 3 ler bana göre değilmiş...

şimdi tekrardan eski arabamdan aldım...satıcı hariç aracımdan memnunum...

kazasız belasız şürüşler hepinize...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorun  nihayet çözüldü arkadaşlar hepinize teşekkür ederim..

arabayı sattım sorun da bitti...anladımki ilk nesil 3 ler bana göre değilmiş...

şimdi tekrardan eski arabamdan aldım...satıcı hariç aracımdan memnunum...

kazasız belasız şürüşler hepinize...

Hayırlı olsun.Peki yeni aracınız ses hususunda sizi memnun etti mi? Eğer öyleyse merak ettim aracınızın modelini markasını.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni aracım daha önce de sahip olduğum Honda Civic 1.8 i-vtec hb...araçta kesinlikle rahatsız edici ses yok...tek sıkıntı aracın istediğim temizlikte olanını bulamadım...bulduklarım da abartı fiyatlardaydı...

o yüzden yarın bi kaç parçaya temizlik boyası yaptıracam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni aracım daha önce de sahip olduğum Honda Civic 1.8 i-vtec hb...araçta kesinlikle rahatsız edici ses yok...tek sıkıntı aracın istediğim temizlikte olanını bulamadım...bulduklarım da abartı fiyatlardaydı...

o yüzden yarın bi kaç parçaya temizlik boyası yaptıracam

Hayırlı olsun tekrar iyi günlerde binin yeni aracınıza :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

atsızbey teşekkür edrim güzel dilekleriniz için...

1.8 ivtec kullanınca mazda3 ün gidişinden memnun olmamak çok da şaşılacak bir olay değil.

Eeee ne demişler Sezarın hakkı Sezara...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik sanziman vites gecisleri haric gayet guzel arac. Hayirli olsun.

Vites geçişleri bir dsg kadar iyi olmasada güzel ama o hisleri az hissetmemiz için yüksek devirlerde değişim yapmamız lazım dün otobanda uzattım 1 60 2 120 3 150 4 180 gördüm geçişleri 6000 devir bandına yakın yaptım sarsıntısı yavaş giderken gibi değildi ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...