Jump to content

Satılık Mazda 929 Sentia Aranıyor

hakanemre23

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • Yanıt 65
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Hergün satılık ilanlarını takip ettiğim araç; bundan 2 ay önce 13.500'e satılan bir araç şimdi aynı galeride 23.750 isteniyor. Görüşmelerim sonucu araca full bakım yapıldığı söyleniyor. Araçla bu kadar ilgilendiğin için sana vereceğimiz fiyat 22.000 diyolar. 15 gün öncede fiyatı 25.750'ydi.

Aracın tekrar satılık olmasına sevindim ama fiyatının ikiye katlanmasına üzüldüm.

İznim yaklaşıyor, izinde temiz bakımlı Xedos 9 veya Sentia bütçeme uyan fiyata bulabilirsem almayı düşünüyorum. Forumdaki Mazda severlere duyurulur...

:hi:

Eski ilan fiyatı :

post-10147-14169529904_thumb.png

post-10147-141695299043_thumb.png

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hergün satılık ilanlarını takip ettiğim araç; bundan 2 ay önce 13.500'e satılan bir araç şimdi aynı galeride 23.750 isteniyor. Görüşmelerim sonucu araca full bakım yapıldığı söyleniyor. Araçla bu kadar ilgilendiğin için sana vereceğimiz fiyat 22.000 diyolar. 15 gün öncede fiyatı 25.750'ydi.

Aracın tekrar satılık olmasına sevindim ama fiyatının ikiye katlanmasına üzüldüm.

İznim yaklaşıyor, izinde temiz bakımlı Xedos 9 veya Sentia bütçeme uyan fiyata bulabilirsem almayı düşünüyorum. Forumdaki Mazda severlere duyurulur...

Eski ilan fiyatı :

kardeşim milletimizde suç. o arabayı ben satılığa çıkarsam 15 vermezler ama galericilerden 20 ye alırlar onu. bizim insanımız öpülmeyi sever.

hayat pahalılığından şikayet ederiz ama 1500-2000tl lik akıllı telefonları alırız. eşimiz çocuğumuz bir ayakkabı vs. ister gideriz 30-40 tl ye ucuz bişeyler almaya çalışırız, kıyamayız o zaman paraya..  ama iş zevkimize gelince kör oluruz nedense..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeşim milletimizde suç. o arabayı ben satılığa çıkarsam 15 vermezler ama galericilerden 20 ye alırlar onu. bizim insanımız öpülmeyi sever.

hayat pahalılığından şikayet ederiz ama 1500-2000tl lik akıllı telefonları alırız. eşimiz çocuğumuz bir ayakkabı vs. ister gideriz 30-40 tl ye ucuz bişeyler almaya çalışırız, kıyamayız o zaman paraya..  ama iş zevkimize gelince kör oluruz nedense..

Her iki konuda da hakılsın abi güzel tespit  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi imzanda ne diyor?. öpen möpen falan..  :D

Senin bir üst mesajında değindiğin noktayı söylüyor... "Biz öpeni severiz" şeklinde Opel'in sloganını değiştirdim...

Wir Lieben Autos diyor ya hani... O bakımda şeeettim... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin bir üst mesajında değindiğin noktayı söylüyor... "Biz öpeni severiz" şeklinde Opel'in sloganını değiştirdim...

Dikkat abi bunuda (ç)almasınlar  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

biraz anlamıştım öyle olduğunu..  :D abi alemsin.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hazır konu dağılmışken bu konunun başlığı satılık değilde alınık diye başlaması gerekmezmiydi? Sabahtan beri gördükçe kendime soruyorum :D

Ben toparlıyayım abi  :)

Satılık Sentia veya Xedos aramaya devam ediyorum. Yada Mazda'nın başka varsa V6 motorlu araçlarıda olabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alın size daha 50.000 lerde bir sentia, arabaya bakarmısınız , üfffffff.

araba cidden manyak ötesi yaa çok hoşuma gitti kapıları camları içi herşey otomatik falan müthiş yaaa :):):)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araç Türkiye'de satılıkta olsa ''0'' Mazda'ya bu aracı tercih ederim. Ah keşke olsa da alsam ömürlük binerim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araçla iletişime geçtim. Buda farklı bir ürettimmiş. Ben Sentia'ların hep 3.0 lt olduğunu biliyordum ama 2.5 lt olanıda varmış. Kaporta aksamı aynı ama motor farklıymış.

Satıcıya arayarak zorla ulaştım (4 defa aradım açmadı 2 gün sonra dönüş yaptı). Araç hakkında genel bir bilgi aldım. Resimini görme imkanımız varmı dedim. Tamam 2 gün içinde atarım dedi aradan 1 hafta geçti hala resim göndercek. Arıyorum telefonu cevaplamıyor. Whatspp uygulamasından iletişime geçmeye çalışıyorum. Mesajımı görüyor ama cevaplamıyor.  :sopa: Nasıl bir satıcı anlamadım  :P

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-sentia-160144235/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bişler çeviriyodur. böylesine hiç bulaşmamak daha iyi olur kanımca

Aklımdan geçmedi de değil doğrusu  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araçla iletişime geçtim. Buda farklı bir ürettimmiş. Ben Sentia'ların hep 3.0 lt olduğunu biliyordum ama 2.5 lt olanıda varmış. Kaporta aksamı aynı ama motor farklıymış.

Satıcıya arayarak zorla ulaştım (4 defa aradım açmadı 2 gün sonra dönüş yaptı). Araç hakkında genel bir bilgi aldım. Resimini görme imkanımız varmı dedim. Tamam 2 gün içinde atarım dedi aradan 1 hafta geçti hala resim göndercek. Arıyorum telefonu cevaplamıyor. Whatspp uygulamasından iletişime geçmeye çalışıyorum. Mesajımı görüyor ama cevaplamıyor.  :sopa: Nasıl bir satıcı anlamadım  :P

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-sentia-160144235/detay/

adam o kadar titiz ki sadece 98 oktav benzin kullanmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...