Jump to content

Performans Hakkında

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 222
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• Ali

18

• M.E.G

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 5 hafta sonra ...

konuya ekliyeyim.. mazda 3 220 yi tiptronicle bile görüyor.. 2005 te Dayımın düğününe giderken hemde arabamda 3 kişi varken düğüne 10 dakika kala sapanca semalarındaki düz yolda gayette iyi seri bi şekilde gördü.. düz vitesle artık 230 çıkarmı onu denemedim ... ama söz fotograflıcam.. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

co

Zorlamaya gerenk yok.. Allah korusun o hızda bir de fotoğraf çekmeye kalkmak akıl işi değil..Başkası çekerse onu bilmem.

co-pilotumu da alırım o zmn yanıma :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halil de bir gün arkadan bizim yolda gidişimizi çekerken girecek otoban tabelalarına farkında değil :)

haber için yapılan herşey kutsaldır :D

ben zaten direk videoya çekiyordum ışıklardan itibaren ;) tehlikeli hareketlere gerenk yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Arkadaşlar bu son sürat olayı gerçekten çok farklı bişey ben hemen hemen her hafta son sürate çıkıyorum ve burada en son gördüğüm hızıda size ekleyeyim bakın ama sanırım istanbulda 215 görür çünkü rakım çok önemli son süratte rüzgar lastik basıncı vs.. çok ama çok önemli bazı arkadaşlar vites olarak  2 - 3 çok iyi olmadı ğörüşünde internetten araştırdığım kadarıyla bence çok güzel bi devirlenmesi var ben burda çoğu arabanın ilk kalkış ve 100 kmre hızda geride bırakıyorum bu birazda arabayı kullanma becerisiylede alakalı bence ki şimdiki arabalar genelde 115 hp ör:: corolla onlarla bence çok güzel başa çıkıyor 105 hp olmasına karşı vede onlardan ağır yanlış bilmiyorsam işte video

:::  http://www.timsah.com/Mazda-3-2007-200-Km/NrMT0amKRcX

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o hızı çevre yolunda yaptıysan ii gidiyomuş valla :D  Benim araç 185 i geçmiyo sanayiden havaalanına doğru giderken.Ama Aşkale yolunu biliosan 215 i biraz geçiyorum yokuş iniş tabi :) Yalnız benim araç AT  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende yeni hondayı bilmiyorum ama alfayı 0-100 de ve rollingde rahat rahat geçio bizimkiler :)

ıspatı var plakası 34 zan olan kırmızı jantlı guzel bı araba vardı romeo :) ıkıncı vıteste her turlu mazda3 fark bındırıo onlara ben denedım ve bındırdım :)facebookta vıdeolarım mevcut :)ılk kalksta cok serı ama sonrası tırt haberınız olsun oda bızım arabanın agırlıgından kaynaklanıo
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

videoyu izledikten sonra maz3 lerden daha bi soğudum.

bu kadar ağır devirlenen bu kadar yavaş devirlenen bir arabaya binmektense benim emektara binerim daha iyi. :(

videoyu ekleyen arkadaşım sen konuyu üzerine alınma, sana göre iyi gidiyor olabilir ama bana göre kesinlikle iyi değil ve hatta çok kötü :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

ne demek istediğimi aşağıdaki videolardan anlayabilirsin :)

not: bu videoları izleye izleye bıkan arkadaşlar kusura bakmasınlar, eldeki malzeme bunlardan ibaret olduğu için temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sürüyoruz piyasaya :D

kalkış videosu:

http://video.google.com/videoplay?docid=3427324794416288956

5. viteste arabayı hiç zorlamadım, son hız gibi bir amacım da yoktu:

http://video.google.com/videoplay?docid=-624434718590153760

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam

Ilk zamanlar benim araba 185-190yapiyordu alman forumda soran oldu adamlar yazdi iste 20.000km gecince daha iyi aciliyor motor falan diye burda haklilar.

Araba eskiden biraz bayir asaga oldugu zaman 195-200 yapiyordu 2007 kis aylarinda tabi lastikler kücüldü 15Jantlik kisliklar vardi ama yinede 200zor yapiyordu bir günü filitreyi söktüm 30km yol gidecegim vardi yol yeni yapilmisti cok harikaydi dedim bi bakayim ne olacak 205vurdu düz yolda.

Sonra yazliklari taktim 205/55R16 ama artik yazliklarlanda fark etmiyor artik düz yolda 205 rahatlikla vuruyor.

Birgün 3 kisiydik arabada tschekoslovakya dan geliyorduk yine düz yol benim arkadasda Passat var Diesel birde chip taktirmis dedim sunun bi arkasina yapisayim tam arkasina yaklasiyordum bu basti tabi önümde bi siyah dumanlar cikti :) ama yine cok sasirdim düz yolda busefer 215yaptim.

Ben arabamdan cok memnunum salam gidiyor burdaki cogu arkadas sasiriyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam

Ilk zamanlar benim araba 185-190yapiyordu alman forumda soran oldu adamlar yazdi iste 20.000km gecince daha iyi aciliyor motor falan diye burda haklilar.

Araba eskiden biraz bayir asaga oldugu zaman 195-200 yapiyordu 2007 kis aylarinda tabi lastikler kücüldü 15Jantlik kisliklar vardi ama yinede 200zor yapiyordu bir günü filitreyi söktüm 30km yol gidecegim vardi yol yeni yapilmisti cok harikaydi dedim bi bakayim ne olacak 205vurdu düz yolda.

Sonra yazliklari taktim 205/55R16 ama artik yazliklarlanda fark etmiyor artik düz yolda 205 rahatlikla vuruyor.

Birgün 3 kisiydik arabada tschekoslovakya dan geliyorduk yine düz yol benim arkadasda Passat var Diesel birde chip taktirmis dedim sunun bi arkasina yapisayim tam arkasina yaklasiyordum bu basti tabi önümde bi siyah dumanlar cikti :) ama yine cok sasirdim düz yolda busefer 215yaptim.

Ben arabamdan cok memnunum salam gidiyor burdaki cogu arkadas sasiriyor.

senin araba 1.6 mı ya da herhangi bi mod var mı motorda?? standart 1.6 ise düz yolda 215 yapmak imkansız cünkü..

diyecektim ki bu son mesajındaki cizimine baktım 1.6 105 hp ve motorda hicbisey olmadıgını yazmıssın :) 215i gördügün zaman mutlaka ama mutlaka egim vardır o yolda.. biz 2 kişi full depo, arabada zaten biton ıvır kıvır parca var baya agır yani,, bu sekilde baya bi uzun eğimli yolda 220yi gördük ama düze cıkınca hiç acımadı direk 185-190 arasına cekti :) hadi 200 olsun mucizevi bi sekilde ama 215e daha cok var :) egim olmadan imkansız..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

220 geçmemesi bir yerde normal bence sınıfındaki çoğu araç bu hızdan sonra çıkamıyor civic kullananlarında bazıları bu hızı zor geçiyor diyorlar tabi 230 vuranda var bence mazda3 sınıfına göre en seri arabalardan biri bir kaç testimle bunu çok iyi anladım  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dikkat etmem lazim ama hafif bi egim var tahminen o yolda ama hic yapmiyordu ayni sekilde kulandigim halde ayni yolda yanliz basima 210fazla gitmiyordu.

O sefer depo doluydu 2 kisi daha vardi arabada yani biraz Kilomuz vardi :)  215yapti ben 210dedim bi baktim ibre 215gösteriyor dedim helal be :) ama resim cekemedim :(

düz yolda 205-210garanti

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...