Jump to content

Performans Hakkında

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 222
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• Ali

18

• M.E.G

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

peki arkadaşlar sizce mazda3 sınıfındaki diger araclara göre nasıl performansı civic golf vb

golf u bilemem yeni civicte boş boş durup otlayan fazladan 20 beygiri var lakin atsi 0-100 e 12.5 sn sanıorum bizim guzu 1o5 bg  12.4 sn anla yani
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Mazda3 AT'mle 220 nin üstüne çıktım.Daha önce erzurumdaki bir çok denememde 208 en fazla 210 giden aracım artık 220 ye oturuo  :tey: Geçenlerde Ankara-Erzurum yolculuğum sırasında bir honda civic in katkısıyla gece yarısı erzincan sakaltutan geçidinde kapıştık aracım 210 da çok direnmesine rağmen bi süre sonra birden bire hız artmaya başladı 220 nin üstüne çıktım.Şuan erzurumda denedim ve rakım 1800 olmasına rağmen 220 ye kadar çıkıo :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok abi gece yarısıydı ona mahsuben  :D bundan önce siena 1.6 vardı abi.erzurumda 202 km\h ı geçmiyordu yine erzincan sakaltutanda açıldı araç bi süre 202 de takıldı çok dik bi yokuş iniş olduğu için soradan kadranın sonuna kadar geldi yani 220.Mazdada 208 de takılıodu.220 yi geçerim dedim geçtim.Ahdım vardı abi yoksa yapmam sakıncalı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bildiğin gibi deil baya bi dik yokuş.Daha öncede geçtim fakat araç çokluğundan hız yapamadım.Ayağını gazdan çektiğin halde 140-150 civarı gidio o derece yani :D Bu motorlarda açılma yok diyenler bi uğrasın sakaltuna nasıl açılıo görsünler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış anlama Mustafa,bende arabayı ilk öğrendiğim dönemlerde böyle yokuşlarda sonuna kadar yüklenirdim gaza hemde 88 model 131 Doğan ile  :D  :2funny: Şimdi düşünüyorumda ne kadar büyük hata  yapmışız,neticede dört teker üstünde gidiyosun :) Şimdi aynı yokuşlarda ayağımı gazdan kestiğim gibi arasırada hafifçe frene dokunuyorum ne olur ne olmaz diye  :)

Haydi hayırlı geceler ve sabahlar :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla abi 9 yıldır araç kullanıom.Acemiliğimi bende şahinde attım arkasını falan kaydırırdım o zamanlar :D şimdi düşünüomda delilik yani.Ama direksiyona geçince dayanamıyorum hız tutkusu var biraz :D sonumuz hayırlı olur inşallah  :2funny: hadi hayırlı sabahlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...