Jump to content

Performans Hakkında

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 222
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• Ali

18

• M.E.G

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

Ahmet ciddi bir yokuş aşşağından bahsediyor ama. Gaza basmadan bile 140 yapıyormuş 220 çok normal ;)

nası bi yokuşmuşki bu yahu gaza  basmadan 140???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Gaza basmadan demek istediği 200 civara çıkınca ve gazdan ayağını kesince hala uzun mesafe 140-150 gidiyor demek istemiştir Mustafa. ;)

dedim bi an noluyo yokuş nası bi yokuş serbet düşme falanmı  söz konusu :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nası bi yokuşmuşki bu yahu gaza  basmadan 140???

Atlas'ı aç, Sakaltutan'ı bul, râkımına bir bak derim.... :P Eğitici öğretici günümdeyim bugün, o bakımdan bu tür hareketleri pistlerde görmek istediğimizi de ilave edeyim.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Atlas'ı aç, Sakaltutan'ı bul, râkımına bir bak derim.... :P Eğitici öğretici günümdeyim bugün, o bakımdan bu tür hareketleri pistlerde görmek istediğimizi de ilave edeyim.... :)

atlas yok bizde öyle nuh nebiden kalan  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dedim bi an noluyo yokuş nası bi yokuş serbet düşme falanmı  söz konusu :D

yok serbest düşme deil  :D şöle bi dik yokuş 90-100 le giderken ayağını gazdan çektiğin halde 140 a kadar çıko araç  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahmet ciddi bir yokuş aşşağından bahsediyor ama. Gaza basmadan bile 140 yapıyormuş 220 çok normal ;)

ama şuan erzurumda da 220 ye kadar çıkıo.önceden 208 i geçmiyodu. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

rakım 2200 selman abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

arkadaşlar forum sitelerini şöyle gezerken yorumları okudumda mazda3 performansıyla ilgili herkez  alfa 147 ile honda civic daha iyi diyor sizce okadar arada fark varmı ya ben aracımın performansından gayet memnunum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Civic'i test edecek kadar kullanmadım ama Alfa 147 yi 1 yıl kullandım,belirgin bir fark yok hatta süratte Mazda 3 çok çok iyi  :)Alfa da 170 den sonra güvenlik hissi sıfır,motor parçalanacak zannediyorsun  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...