Jump to content

Performans Hakkında

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben de eksik kalmıyım yazayım bari.. 210-215 arsı gördüm, daha devam eder miydi bilmiyorum.. Adamın biri sol şeride geçince frene basmak zorunda kaldım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 222
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• Ali

18

• M.E.G

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Aliciğim yaşın 18, araban yeni, ehliyetin çok yeni, böyle hız vs konuları gündeminden çıkarması ve hiç açmaması gereken kişilerden birisin burada, senin gazına gelip yarı geyik yarı ciddi bu konuyu bu kadar uzatanlara da birer kınama yolluyorum, gönlümden koptu... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Aliciğim yaşın 18, araban yeni, ehliyetin çok yeni, böyle hız vs konuları gündeminden çıkarması ve hiç açmaması gereken kişilerden birisin burada, senin gazına gelip yarı geyik yarı ciddi bu konuyu bu kadar uzatanlara da birer kınama yolluyorum, gönlümden koptu... :)

demek kısaca potu 300 e çıkarıon abi  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

genc olunca insan bazı seyleri fazla istiyo hele benim gibi hız delisi olan bir insan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

genc olunca insan bazı seyleri fazla istiyo hele benim gibi hız delisi olan bir insan.

Ali bol bol gokart tavsiye ederim o zaman.. 30-40 ile bile giderken araba ile 200 le gittiğinden daha fazla zevk alıyorsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de eksik kalmıyım yazayım bari.. 210-215 arsı gördüm, daha devam eder miydi bilmiyorum.. Adamın biri sol şeride geçince frene basmak zorunda kaldım..

Sen oraları pek fazla görme de... >:(:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tampondaki ışıkları görmeden bişey diyemem ama "egzos sökülecek"i çok önceden söyledim, sınavların bitmesini bekliyoduk sökmek için, şimdi de staj olayları var, ondan sonra sökülecek. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen oraları pek fazla görme de... >:(:)

Lafı ağzımdan aldın Volkan.Bu durumlarda laytlığı kenara bırakıp olaya el koyacan Okanım.Kontrolsüz güç güç değildir. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işte bu yaa,taş fırın erkeği benim kardeşim  8)

Eheh oralarda gözümüz yok ama çok fazla dikkat çekiyo, plaka da HLN olunca... Gerenk yok o kadarına, ayrıca kafa kaldırmıyo zaten o egzosu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hız rekoru bence Heline aittir 8:) Araba kırmızı malumunuz..

Ben infinitiyle 120 gördüm şehir içinde fazla basmadım ama babam istanbuldan gelirken jipte yaklaşık 4 kişi 4 çocuk ve full dolu bagaj ile boludan ankaraya inerken bir BMW 6 serisine yetişmeye kalkınca 210 KM yi görmüştük...

Nissanlarda kadran genelde tamdır.. yani ibreyi sonuna dayamak mümkündür.. Yani şimdiye kadarki bütün nissanlarımızda bunu yaptık :o

Babam Almanyada iş yerine giderken ( gece 2 civarı iş yeri 60 km uzakta) 250 km\h yi görüyormuş genelde..(10 yıl önceydi..) Araba BMW 525i

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...