Jump to content

Performans Hakkında

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benzinin çok etkisi var PO dan alıram 5 kişiyle 210 u geçmiyo araç.Ama Shell den alınca 215 i biraz geçio defalarca denenmiştir :D

Tabi lastik genişliğide etki ediyor.Ben arkadaşın Vectrada gördükten sonra lastik değiştirmiyorum.245 lik lastik taktık normalde 190 a rahat çıktığı yerde 180 de takılıp kalıyodu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 222
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• Ali

18

• M.E.G

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

videoyu izledikten sonra Mazda3 lerden daha bi soğudum.

bu kadar ağır devirlenen bu kadar yavaş devirlenen bir arabaya binmektense benim emektara binerim daha iyi. :(

videoyu ekleyen arkadaşım sen konuyu üzerine alınma, sana göre iyi gidiyor olabilir ama bana göre kesinlikle iyi değil ve hatta çok kötü :(

Abi çok büyük bir yanlış içindesin sendeki araba http://www.motorsporlari.net/car/tech_spec.asp?specID=10885&make=Mazda

verilere göre ağırlığı 1065 kg ve 131 HP    (97.7 kW) beygir gücünde ve motor 1840 cc (112.28 cu in) senin beynemediğin araba yada hızlanmasını sevmediğin araba ise Ağırlık 1260 kg    (2775.3 lb)  , Motor Hacmi 1598 cc    (97.52 cu in)  ve Maksimum Motor Gücü 103 HP    (76.8 kW) yani arasında normalde uçurum var ve ben senin arabanın hızlanmasını izleyince bence sen erzurumda olsan sana 1 araba boyu fark atacağımı garanti bile derim çünkü izmiite rakım 0 sayılır yada 0 dır burda 1900 rakım var burda motorun hava alacağı oksijen yok :D nefes alamıyor araba sahile indiğinde ben bu arabayı tanıyamıyorum bence bu motor bu ağırlık ve hp için mükemmel hemde hiç tartışmasız mükemmel istersen dene ağırlığını 1260 kğ getir ve rakımın çok yüksek olduğu yerde bir deneme yap o zaman sanırım sen arabanı orda bırakıp gidersin sakın yanlış anlama abi sana karşı asla bir yanlış yazı yazmak sitemem ama düşüncem bu yönde diye yazdım bi eşşeklik edip haddimi aştıysam büyüklük gösterip bana kızmazsın inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bu arada mustafa abi çok hin, haset ve yırtık bir insandır :D bence yazdığını editle eğer diline dolarsa ömrü billah kurtulamazsın :D

bu arada o baktıgın verıler yanlıs o arac farklı

sensin o dediklerin. :D

yazdıklarını okudum hepsini, kızacak herhangi birşey yok sadece şöyle bir mantık yürüt; benim arabam oksijen alamazken seninki nasıl alacak? oksijen tüpü mü takacaksın? :D:tey:

ha bir de eğer 1,6 Mazda3 benim arabama 1 boy değil tampon boyu fark atsın, hemen oracıkta anahtarlarını bırakırım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 215 KM gördüm.Bursa - İzmir yolunda.O hızla gidince yol eğimli mi ,değil mi anlaşılmıyor.Birde araçlar biraz yol yaptıktan ,motor iyice ısındıktan sonra daha bir serileşyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D peki abi öyle olsun senin araban izmitte hava alırken biz burda havasızlıktan sürünüyoruz yani senin hızlanmayı çektiğin videoda araban rahat benim çektiğim videoda araba hava alamıyor öyle düşün dediğin gibi sende oksijen tüpü varken bende yok onu diyorum  şartlar eşit değil  birde ben sana 1 araba boyu zaten şu durumda atamam motor farkını yazıda belirtmişim espirisine dedim hatta güldümde yazının sonunda yani bu kadar gerçege alacağınızı düşünmemiştim mantık olarak teknik verilerce imaknsız gibi bişey :D demek istediğim bence 1,6 lar için çokta güzel bir motoru var senin arabanla degerlendirmenin yanlış olduğundan bahsetmek istedim bikere her yönden sendeki araba üstün hacim, hp, ağırlık yani ama aynı klastaki arabalara inat bence çok güzel bir motor ve aktarma organlarına sahip bence senin arabanı senin arabay aynı klas arabalarala değerlendirmen gerek yada benim gibi 1,6 olan bir arabanın modlusuyla değerlendirsen daha mantıklı tabi 1,8  131hp motorla 1,6 105 hp yi karşılaştırısan böyle olur onu beyenmezsin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

sen mevzuyu tam bilmediğin için böyle oldu.

şu semavi var ya üstte, o arabasını bana kakalamaya çalışıyor da onun için dedim soğudum bu arabadan diye :D yoksa senin yazdıklarını ciddiye almamıştım zaten :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vay

sen mevzuyu tam bilmediğin için böyle oldu.

şu semavi var ya üstte, o arabasını bana kakalamaya çalışıyor da onun için dedim soğudum bu arabadan diye :D yoksa senin yazdıklarını ciddiye almamıştım zaten

Vayyyyyy bide yazdıklarını ciddiye almamıştım diye yüzüme yüzüme yazıyorsun he abi çok kırıldım şimdi :D :D :D :D neyse arkadaş arabasını çok kötüledi bencede alma artık baksana hiç hoş bir araba değilmiş onun gözünde şaka yapıyorum şimdide yanlış anlamasın bundan sonra yaptığım tüm gırgırlara yazacam sonra yanlış anlaşılıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Havalanma ancak güvensizlerin işidir ben hayatta hiç bi zaman ne havalanırım nede hakir görürüm ama düşüncelerimi söylemeden de geri durmam sen yanlış anladın sanırım ben havalanmıyorum yada hakir görmüyorum yada benim teknolojim çok daha iyi vs.. laflarıda etmiyorum dediğin arabayıda sürmedim sürmedende çok fazla bişey demekde istemiyorum ama sitede yazanlar bunlardı orda bu araç için bu veriler vardı. Türkiyedekiler dediğin gibidir 115 hp olabilir fazla uzatmak istemiyorum ben arabamdan çok memnunum hem yol tutuşu hem motoru hemde karoseri bakımından daha iyisini alana kadar isterse mercedes s320 olsun genede en iyisi benim aracım mantığıyla gidiyorum her zaman bu arada konu yanlış yerlere gitmeye başladı benim araba senin araba misali ben kıyaslama yapmıyorum tam tersi kıyaslanan 2 arabanında aynı klas araba olmadığını söylüyorum her şeyi farklı ama olay bu noktaya kadar geldi ben nedemek istedim şimdi neyi yazıyorum......

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

erzurumuma gel her zaman başımın üstünde yerin var inşallah beklerim bu seferde ben yanlış anladım öyleyse bu şakalaşmayı tam olaraka çözemedik :D neyse herşey tatlıya bağlandığına göre erzurma gerlisen yemekler benden ama tatlılarda senden olsun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla ben eskiden opelciydim ve opel astra hastasıydım g kasa yani tek geçerimdi astra benim için bir vaz geçilmezdi mazda 3 aldığımda da çok hoşnut değildim astra bulamamıştım o dönem ama mazdayı kullandıktan sonra tabularım kırıldı yani bir arabayı bu kadar seveceğim aklımdan geçmezdi eski mazdacılara sayğımız sonsuz canıım onlar herkesten önce uyananlar biz geç kaldık neyse canıım geç olsun güç olmasın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben anlamam oyle alısmak falan.. hem mazdacı hem fbli olacak hemde alınacak olmaz oyle sey :D ha bu arada yanlıs anlasılma olmasın. mazda3 ve 6 cıların bır cogu eskı mazxdacılardan olmadıgı ıcın oyle bır gır gır doner forumlarda..bunlar yenı yetme mazdacı hatta mazdacıda degıl 3çü 6cı deriz sadece :D

yeni yetme derken başkanım :D Ama sonuçta önemli olan mazda kullanmak ayrımcılık, ırkcılık yapmayalım lütfen :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

düpçünün lafıylan mı araba alicez :D de get işine :D sat kurtul sana 3 verek :D

Opel servisleri arada bir şalterimi attırınca arabayı satma kararı alsam da arabadan memnunum :) Hem Ferrari'm olsa bile kullanacak vaktim yok o da ayrı bi konu :D

Bu arada '94 Gsi bulsam kafama göre hemen alırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben ayrımcılık yada ırkcılık yapmıyorum aşağılıyorum direk :D mazdayı 3ten ıbaret sayan sefıller sızı :D neyse zorda olsa hak yolu buldunuz ona sukur :D allahtan mustafa gıbı yıllarca mazda kullanıp sonra gozunuzu düplü şahınlere ve hyundai h100lere dıkmıyorsunuz :D

forumun genelini 3 ve 6 cılar oluşturuyo kadir abi  :D azınlıktasınız dikkat et :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

çoğunluk 3-6 değil artık, eski modelleri derleyip toplayıp üye yaptık siteye  ve çoğunluğu ele geçirdik. gücümüzü ise sayfanın üstünde bir zamanlar 2-3-5-6-8 haricinde resim dönmezken, artık eski 323 resimlerinin dönmeye başlamasından anlayabilirsiniz :D:tey::geyik:

maz3 iyi araba olabilir ama eski karbüratörlü 1.6 87hp 323HB arabamla bile daire çizerdim onun etrafında :D:geyik:

Kadir'in arabasına gelince, ben bir tek sünnet olurken at binmiştim bir daha kolay kolay AT arabaya binmem herhalde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin durumunu artık kedi ciğer ilişkisine benzetmeye başladım :D

Uzanamayınca bizimkilere .ok atıyosun, uzanacağını hissedince Kadirim getir arabayı diyorsun. :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...