Jump to content

Performans Hakkında

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Senin durumunu artık kedi ciğer ilişkisine benzetmeye başladım :D

Uzanamayınca bizimkilere .ok atıyosun, uzanacağını hissedince Kadirim getir arabayı diyorsun. :D :D

Özhan abi noktayı koydu fazla söze gerek yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 222
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• Ali

18

• M.E.G

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest mustafa_g

Senin durumunu artık kedi ciğer ilişkisine benzetmeye başladım :D

Uzanamayınca bizimkilere .ok atıyosun, uzanacağını hissedince Kadirim getir arabayı diyorsun. :D :D

benimki tamamen ticari yaklaşım.

18 bine alıp 23 e satacağım için getir diyorum getirmiyor terbiyesiz adam. :D

yoksa kara kaşına gri gözüne hasta değilim bu AT arabalarının :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

iyide ben mangalda 4 binlik et yiyemem ki :D olmaz bu iş :D

tamam hadi helalinden 1 teklik daha veririm 19a bağlarız bu işi.

bunun üstünde kaça satarsam satayım seni ilgilendirmez. kabul mü? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

muhahahaaa ne geyik dönmüş burda yahuuu ;D   ördeğin eline su dökebilecek bi karagül vardı oda mındar oldu  :D 

ne oldu karagüle? (pardon karafatma diyecektim :D)

not: suratımda çok ciddi bir ifade var, geyik yapmıyorum. en son 150hp güç alacaklarından söz ediyorlardı. 150/2 mi yaptılar yoksa ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne oldu karagüle? (pardon karafatma diyecektim :D)

not: suratımda çok ciddi bir ifade var, geyik yapmıyorum. en son 150hp güç alacaklarından söz ediyorlardı. 150/2 mi yaptılar yoksa ;D

tam olarak ne olduğu belli değil abi halen araştırma içindeyim ama tahminlerim hiç iyi bir halde olmadığını söylüyor  :D (araba Ender'de olduğu sürece  :fiuw: )
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

artiz hava atıyordu birde bana. İzmit'e gelecekmiş benle kalkacakmış mışmış da mışmış. en son bağladık 1.3 doplonun kıçına da sürüye sürüye götürdü İstanbul'a :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

konu sarmış makaraya ama dayanamadım yazıcam :D Benim arabanın eski sahibi (kankam) onunla İstanbul - Düzce otobanında tam olarak 220km/h yi görmüştük . fakat daha fazla gidebileceğini sanmıyorum .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar,

5 aydır Mazda 3 kullanıyorum, ilk aracım ve 2007 model. Aracımdan çok memnunum fakat nedense hala yüksek hızlarda güven vermiyor bana, her an savrulacakmış gibi geliyor, alışamadım, direksiyon çok yumuşak belki onun etkisi var. Şirket araçlarını kullanıyorum mesela, her yerinden ses gelen dandik 307 de bile daha güvende hissediyorum. 2008 focus kullanıyorum onda da aynı şekilde rahatım. Sizce sebep direksiyonun yumuşaklığı olabilir mi (ki bu kadar yumuşak direksiyonlu bir araç kullanmadım) ? Ya da bende mi bir problem var?  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de tam aksine aşırı güven hissi duyuyorum Mazda 3'de süratlendikçe. Mazda 3 sahibi değilim ama çok çeşitli arabalar kullandım ve Mazda 3 gerçekten kullanımı çok keyif ve güven veren bir araç bana göre. Direksiyon ise tek elle rahatça tutulacak kadar sertleşiyor. Güvensizlikten ziyade bu güzel arabaya zarar gelmesin diye tedirgin olmamak da elde değil ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamamiyle uyum sorunu bence.Bundan önceki aracım siena'ydı ve direksiyonu acaip sertleşiyordu.Mazda'ya bindiğimde ilk başlarda 1-2 defa tökezlemiştim yüksek süratte araç sollarken sert sandığım direksiyonu birden kırınca savrulacakmış hissi veriyordu.Ne kadar narin ve güvenilir olduğunu alıştıktan sonra anlıyorsunuz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok sert girdiğim virajlarda bile sorun yaşamadım, hatta ekranda birtakım ışıklar yanıp duruyordu,guzumun kendini yola yapıştırmasına ve kıçını toplamasına hayran oluyorum..sırf bu hareketi görmek için bazen kontrollu sert giriyorum.. birde şu drift denen şeye cesaretim olsa  :fiuw::egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

5 aydır Mazda 3 kullanıyorum, ilk aracım ve 2007 model. Aracımdan çok memnunum fakat nedense hala yüksek hızlarda güven vermiyor bana, her an savrulacakmış gibi geliyor, alışamadım, direksiyon çok yumuşak belki onun etkisi var. Şirket araçlarını kullanıyorum mesela, her yerinden ses gelen dandik 307 de bile daha güvende hissediyorum. 2008 focus kullanıyorum onda da aynı şekilde rahatım. Sizce sebep direksiyonun yumuşaklığı olabilir mi (ki bu kadar yumuşak direksiyonlu bir araç kullanmadım) ? Ya da bende mi bir problem var?  :krrsz:

Direksyonun yumuşak olmasına şaşırdım.Çok öyle çeşit çeşit kullanmış olduğum araç yok .O yüzden diğer araçlara göre yorum yapamıyorum fakat Mazda 3 genel olarak yüksek hızlarda direksyon sertliği olarak tatminkar.

Not:215-220 Km arası hız yapmışlığım var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de yüksek hızlarda aracın çok güven verdiği kanısındayım. virajlardaki ve yüksek hızlardaki yol tutuşu çoğu araca göre çok çok üst seviyelerde.. 160-170le bile giderken araç 110la gidiyomuş hissi veriyor.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de yüksek hızlarda aracın çok güven verdiği kanısındayım. virajlardaki ve yüksek hızlardaki yol tutuşu çoğu araca göre çok çok üst seviyelerde.. 160-170le bile giderken araç 110la gidiyomuş hissi veriyor.. 

Sen 110'la git yine de ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bikere 215 gördüm. Kisa bi süre tabiki.

Ama gecen cumartesi günü Otoban da 210 rahatlikla yapiyor audi A3 2.0 TDI beni hasta eti bastim adamlan kafa kafaya gidiyorduk 210geldik az ilerde önünde bi araba vardi dedim icimden hadi g... yiyorsa bas sonua kadar baktim adam basti cok hafiften kafasi belki 1 en fazla 2m öndeydi ama kazanan ben oldum adam pesime düstü ama adami benzinciye cikana kadar birdaha görmedim. Sonra bi bakdim kimi göreyim :) Audi Benzinciye girdi bende bi arkadasi bekliyordum. Düsündüm bakalim birsey diyecekmi diye ama bu almanlar ödlek oldugu icin sirf bakinmakla yetindi :)

Zaten birsey deseydi cevapim hazirdi.

Diyecektim Ben senin yerinde olsam utanirim altinda 2.0 TDI var 140PS gelmis 1.6 105PS li arabaya karsi yeniliyorsun bas git diyecektim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

a3teki adam tırtmış :D :D

bu arada polo classic'le 180üstüne gelmiştim ki peder beyin yanımda olduğunu farkettim yavaşladım :D:egy::hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...