Jump to content

Sağ Ön Koltuk Arkasında, Bilinmeyen Su Birikintisi.

necoxx
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Geçmiş olsun, problemim çözüldüğüne sevindim.    Tam olarak bu kanallar aracın dışındaki suyu tekrar dışarıya tahliye etmiyormu, içeriye nerden sızıyor, böle bir durumda tıkanmasına sebep yokki, her halükarda gene sızdırır. Ben bir araba markasının fabrikasını izlemiştim bir programda , genelde bu su tahliyeler tek parça hortumlardan oluşuyor tıkandığındada buradan akmayacak gene aracın dışında kalacaktır, nerden alıyor peki suyu, bilgilemek amacıyla soruyorum çünkü şideetli yağmurlarda tıkanmasına gerek yok açıkken bile tahliye edemeyecektir, o halde niye su almıyor peki, ilginç gerçekten.

çok doğru bir tespit bence de

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynısı eski arabam golf de başıma gelmişti..ön camda dısardan bakıldığında cama su doktuğünuzde sağdan veya soldan yada her iki taraftan aşağı su dökulur buralar  çar cöpten dolayı tıkanınca su burada birikır

burada biriken su içeri girmesi ise

arka tarafta ayaklara hava üfleyen koltuğun altında yer vardır bursan içeri girer su eski arabamı bir sabah su içinde bulunca çözümü aramıştım sorun buydu sanırım bizim mazdalarda da aynı olay var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nasıl oluyor bilmiyor ama kanal tıkanınca bu sorun oluyor, benim sunrof tahliye kanalı tıkandı ve ön ön sağ koltuğun altı su aldı adam gözümün önünde kanalları açtı ve birdaha su sorunu yaşamadım, birde su çok çabuk sızma yapar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Direnaj adı veriliyor ona ya direnajın tıkanmış dedikleri gibi yada o direnaj takılırken tam yerine oturtulmamıştır. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...