Jump to content

Mazda 3 Direksiyon Sertliği

cerman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Çalışma sistemleri aynıdır ama,yağlama sistemi farklı olabilir veya alt takımlardan kaynaklanıyor olabilir farklılıklar,aynı model arabada fark etmez ama farklı modellerde fark olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 70
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• Selman

9

• M.E.G

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Mazda 3 direksyonları bağzı arabalara göre sert olabilir ama bu asla mazda 3 direksyonu sert anlamana gelmez.Kaldıki direksyon dediğin biraz hissedilsin.Ne öyle kuş gibi hafif .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne acıdan abi

Sen şimdi mazda 3 direksyonu için fazla sertmi diyorsun yoksa yumuşakmı.Yüksek hızlarda sert olması daha iyi .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman Abi seni yüksek hızlarda araba kullanmaktan bahsettiğin için dolaylı yollardan uyarıyor Ali :)

Bu edebi sanatın adını hatırlıyamıyacağım, çok uzun zaman oldu, ama güzeldi.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende sert iyi diyorum abi hız konusunda ben fazla yapmıyorum ama arkadaşlar kendi arabalarıyla yapınca aramızda konusunca agır olması vs iyi diyoruz ondan abi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...
Guest mechanicker

hız yükseldikçe direksiyon hassasiyeti düşer.bunun amacı seyir halindeyken ani kaçmalarda aracı sarsmamak ve hakimiyeti kaybetmemek içindir.örneğin 45kms hızla giderken bir çukursan kaçmakla 85 km hızla giderken bir çukurdan kaçmak aynı olmadı gibi hız yükseldiği için direksiyonun hassasiyeti azalacak ve daha kör tepkiler verecektir. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla bence cok da sert deıl ama honda cıvıc var altımda 1 haftadır su ankılerın bı oncesındekı kasa 2005 valal bızımkınden baya bı yumusak bızımkıne bınıce baya bı sert geldı ama sora yıne alıstım yumusak sayılır o kadar da sert deıl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...