Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ya varya ben cidden anlamiyorum,

ya fiyat begenilmiyor, ya doseme, ya geri gorus kamerasi, ya vitesi falan filan...

hayir bir ben mi begendim anlamadim ki. 75 milyarlik sense power paketindeki ozellikleri herhangi bir aracla karsilastirin bakalim ne cikiyor? volvo v40 bile 90 milyar arkadas. bedava mi istiyorsunuz anlamadim ki? 55 milyara da var 75 milyara da, 75ligin donanimi 55likde olsun diyorsaniz varsa oyle bir marka model hic durmam gidip alirim siz soyleyin yeter.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dericilikte maşallahımız var :nazar: Mazda6 yı model gösterip aynısını yaparlar, hatta daha iyisini belki...1500 tl de ona gider, yalnız kırmızı renk niye 1500 de diğerleri 1100 tl anlamadım..

çift kat boya ve çift kat vernik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben fiyatlara laf soylemiyorum abi sinifinda fiyatlar bu seviyelerde.Ama en full donaniminda navigasyon, geri gorus kamerasi, sunroof bunlar olmali, ki yurt disindaki araclarda varken neden kesiyorlar bizimkilerde. Deri koltuk bu sinifta cok fazla yok zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya varya ben cidden anlamiyorum,

ya fiyat begenilmiyor, ya doseme, ya geri gorus kamerasi, ya vitesi falan filan...

hayir bir ben mi begendim anlamadim ki. 75 milyarlik sense power paketindeki ozellikleri herhangi bir aracla karsilastirin bakalim ne cikiyor? volvo v40 bile 90 milyar arkadas. bedava mi istiyorsunuz anlamadim ki? 55 milyara da var 75 milyara da, 75ligin donanimi 55likde olsun diyorsaniz varsa oyle bir marka model hic durmam gidip alirim siz soyleyin yeter.

onur kardeş i-ELOOP özelliği var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam da arkadaşlar insan reflex donanıma bir led ışık zenon far koymazmı yaw?Ben bir de kesin olarak manuel almak istiyorum ama led far ve zenon da olsun istiyorum, hadi sunroofu falan geçtim de, en azından opsiyon almalıydı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben fiyatlara laf soylemiyorum abi sinifinda fiyatlar bu seviyelerde.Ama en full donaniminda navigasyon, geri gorus kamerasi, sunroof bunlar olmali, ki yurt disindaki araclarda varken neden kesiyorlar bizimkilerde. Deri koltuk bu sinifta cok fazla yok zaten.

hocam bunlara karar verenler turkiye'deki ekip. eger o dediklerini de koyarlarsa fiyat daha da yukselecek. nurkan bey ile gorustugumuz bir vakit bize sunroof ile ilgili ilginc tezler savunmustu. sonucta maliyeti dusurmek icin gerek gorulmeyen seyler getirilmemis. isin icinde bir suru boyut var bizim goremedigimiz. evet sense paketi yerine sunroof olsa daha hos olurdu ama olmamis. yapcak bisi yok. mal bu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İ-eloop mazda3 de mi yok yoksa sadece Türkiye ye gelenlerde mi yok arkadaşlar?

i-eloop cx-5 de bile yok. benim bildigim sadece mazda6 da var. i-eloop icin motorun gucu yeterli olmuyor olabilir m3 icin konusuyorum. teknik bisi vardir.

ben size daha ilginc bisi soyleyeyim, yaniliyorsam duzeltin, istop da yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Deri demişken o konuya da bir açıklık getireyim, babam deri mühendisi...

Gerçek deri koltuk, kumaşa göre daha az terletir. Ama sahte deri koltuk tam bir işkencedir diyebilirim. Bej kumaş döşemeli mazda3ten sonra deri koltuklu mazda6ya binince bu farkı iyice anladım.

Avrupada mazdaları ya deri ya kumaş olarak alıyorsunuz ancak www.mazdausa.com dan baktığınızda orada döşeme seçenekleri olduğunu görebilirsiniz.

Mazda6 ve mazda3ün donanım listesine bakın ve orta paketlerde " leatherette" diye birşey yazıyor. Bu mesela suni deridir ve terletir. Bu seçenekler avrupaya gelmiyor.

Ama avrupaya gelen mazdaların deri koltukları orijinal deri. Bu yüzden kumaşa göre daha az terletiyor. Lakin hiç tahmin edemeyeceğiniz araçlarda bile suni deri kullanılıyor ve aklıma her zaman ilk gelen örnek bmw 5 serisi.

Veyahut standart donanımlı mercedes c kasalardaki kumaş deri koltukların deri kısımları suni deri ama asıl terlemeyi yapan kısmı kumaş. Opsiyon olarak deri seçilmiş bir mercedes görüp inceleme fırsatı bulursanız ele gelişinin bile farklı olduğunu anlarsınız.

Başka bir örnek vereyim skoda superb'in deri koltuk opsiyonunde mesela sadece sürekli temas halinde olunan kısımlarda orijinal deri varken öbür taraflarda sahte deri var.

Broşür alıntısı,

2ynjupu.jpg

Lafın özü orijinal deri, kumaşa göre daha az terletiyor

hocam deri döşeme yaptırmak istersek orjinal deri olacak tabi bu işte güvenilir işçiliği iyi olan önerebileceğiniz yerler varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam deri döşeme yaptırmak istersek orjinal deri olacak tabi bu işte güvenilir işçiliği iyi olan önerebileceğiniz yerler varmı?

siparişle gelebilir deri araç. konuşmak lazım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 bin TL fark var şu anki aracımla. impressive ile reflex arasındaki fark... ötv ve dolar bu kadar mı farkettirir yav. :) neyse kasa yenilenmesini bekleyelim bakalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

i-eloop cx-5 de bile yok. benim bildigim sadece mazda6 da var. i-eloop icin motorun gucu yeterli olmuyor olabilir m3 icin konusuyorum. teknik bisi vardir.

ben size daha ilginc bisi soyleyeyim, yaniliyorsam duzeltin, istop da yok.

vardır canım vardır vardır

vardııııırrrrr :'(

açıklamalarda yok, mazda 6 da start-stop düğmesi diye bahsederken mazda 3 te öyle bir şey yazmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vardır canım vardır vardır

vardııııırrrrr :'(

açıklamalarda yok, mazda 6 da start-stop düğmesi diye bahsederken mazda 3 te öyle bir şey yazmıyor.

start stop dugmesi ile istop ayni sey degil. anahtarsiz calistirma power'da var. istop yok.

lan expert oldum yemin ediyorum. bayi mi acsam?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok başarılı olmuş fiyatlarıda bence hayet makul tutmuşlar heleki baz model bildiğin piyasaya göre ucuz bile :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...