Jump to content

2004-2009 Mazda3 2 Liraya Aux Kablosu Yapımı

özkan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

Paylaşımınız için teşekkürler. Fotoğraflar görünmüyor acaba silinmiş mi? Yeniden yükleyebilir misiniz veya mail atabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

Ben boşta olan ürünü usb olarak düşündüm, yalnız konuyu bilenlere bir sorum olacak, aux yapısı itibariyle analog, usb digital bir platform, auxtaki ses kalitesi USB’den daha zayıf haliyle, hem aux hem de usb’ye Tek bir ürünün çıkış vermesi biraz enteresan, teybe bağlantı yerine usb için pinler bulunuyor mu ? Ben bulunduğu düşünüyorum, çünkü bu ili platform birbirine dönüştürülmez mantıken 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Erçay :

Ben boşta olan ürünü usb olarak düşündüm, yalnız konuyu bilenlere bir sorum olacak, aux yapısı itibariyle analog, usb digital bir platform, auxtaki ses kalitesi USB’den daha zayıf haliyle, hem aux hem de usb’ye Tek bir ürünün çıkış vermesi biraz enteresan, teybe bağlantı yerine usb için pinler bulunuyor mu ? Ben bulunduğu düşünüyorum, çünkü bu ili platform birbirine dönüştürülmez mantıken 

Usb/aux sattıgım arabayla birlikte gitti:) Sadece aux kablosu var.

Eger benim attıgım usb aux kiti için söylüyorsan onu bir nevi mp3 player gibi düşünebilirsin. usb den okuyup analog olarak cd calara gönderiyor. ve cd calarda harici(external) cihaz gibi görmesini saglıyor. Yani 6 lı cd caların yerine geciyor. Kiti alınca acıklamada yazıyor usb fat 32 olacak ve icinde max 6 klasor ve herbirnde max 99 mp3 olması gerektigi yazıyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Erçay :

Usb kalitesinde değil aux kalitesinde müzik çalıyor bu durumda doğru mudur?

Zaten cd calar mp3 okumuyor. Kit anlayacagı formatta gönderiyor aux gibi gönderiyor. Kalite kısmında usb daha kaliteli demek yanlıştır. Normal sisteme usb takınca cd caların kalitesi onu en iyi şekilde dönüştürerek hoparlöre gönderiyordur. Aux şeklinde mesala cep telefonunuzda gönderiyorsanız bu sefer cep telefonun kalitesine göre hoparlöre müzik gidecektir. Yanı sesi işleyip analog sinyale dönüştüren kısmın kalitesi önemlidir. Kite gelirsek kitin sen dönüşüm kalitesi iyiydi sanki ben kiti pazrlıyormusum gibi oldu ben memnundum;D. Aux her zaman kullanışlı olmuyor telefonu tak sök ama usb daha rahat oluyor. Kullanmak isteyen için tavsiye ederim kablo kesmeye gerek yok direk sökete takıp kullanıyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sipariş edeceğim o zaman 19 dolara inmiş linkteki ürün, son soru telefona takınca yani auxu kullanınca da direksiyon tuşları aktif oluyor mu, usbde oluyor anladığın kadarıyla 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

56 dakika önce, Erçay :

Sipariş edeceğim o zaman 19 dolara inmiş linkteki ürün, son soru telefona takınca yani auxu kullanınca da direksiyon tuşları aktif oluyor mu, usbde oluyor anladığın kadarıyla 

direksiyondan ses, şarkı değiştirme özelliklerini kullanabilirsiniz usb taktıgınızda. aux dan takarsanız degiştiremezsiniz kontrol cep telefonunda oluyor.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siparişi verdim AliExpress’ten usb aux aparatını, 5-6 adet de neon ışık sipariş ettim, araç içine farklı bir ambiyans yaratmak için, sonucu takriben bir ay sonra paylaşırım :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Ben de aldım gitti. Biraz hortlatalım. 

Bizim konu şöyle, @Zealot kardeşim sağolsun çinden aux kablosunu getirtirken beni de düşünerek 2 tane getirtmiş. Ben de aracıma bu gün takarım yarın takarım derken kablo kayboldu gitti. CD doldurmak için bir iki başarısız girişimden sonra kablo arayışına girdim. Kablo fiyatları malum sebepten 30-50 tl arasında idi. Ben de bu kadar parayı verdikten sonra 105 TL ye usb lisini alırım dedim.

Aslında kabloyu alıp telefona veya herhangi bir aygıta bağlamak da kolay ama bu cihaz CD Changer yerine geçtiği için sanırım teybin orijinali gibi oluyor. Ve yine sanırım direksiyon kontrolleri de çalışıyor doğru mu tahmin ediyorum? 

Gelince ayrıntıları paylaşırım. 

Ayrıca 2014 teki ilk mesajdaki resimleri bulabilmek mümkün mü @Mehmet Özdemir ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...