Jump to content

2.Nesil Mazda3 Debriyaj Sıkıntısı

ismail79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar, yeni aldığım 2010 model mazda3 1,6 aracımın debriyajı çok yukarıda kavrıyor ve çok sert..tahminimce debriyaj bitik durumda.bunu değiştirmeye kalksam bana ne kadar maliyeti olur? (şu anda ucuz olması önceliğim) İSTANBUL pendik de oturuyorum. bildiğiniz tanıdığınız iyi bir usta var mı?

değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba arkadaşlar, yeni aldığım 2010 model mazda3 1,6 aracımın debriyajı çok yukarıda kavrıyor ve çok sert..tahminimce debriyaj bitik durumda.bunu değiştirmeye kalksam bana ne kadar maliyeti olur? (şu anda ucuz olması önceliğim) İSTANBUL pendik de oturuyorum. bildiğiniz tanıdığınız iyi bir usta var mı?

değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

hocam aracınız dizel mi benzinli mi bilmiyorum ama benim sıfır aldığım ve birini şuan kullanmakta olduğum iki dizel aracımın da debriyajı yukarıdan kavrıyor ve hiçbir sıkıntı yok benim açımdan..ama benzinli kullandığım golf ve fiesta da farkettim ki daha aşağıdan kavrıyor..benzinli ya da dizel de böyle bir fark olabilir mi bilemem, balatanız bitmiş de olabilir belki ama ayarlanabildiğini de biliyorum aşağıdan yada yukarıdan kavraması için..arkadaşlar yardımcı olacaktır servis konusunda size..İstanbul da meşhur Adem usta var mesela ama sana yakın değil bildiğim kadarıyla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracınızın kilometresini yazmamışsınız.ona göre bir fikir verilebilir.genelde mazda3 lerde debriyaj yukarda kavramaktadır.zamanla alışırsınız.bende ikinci elden 13000km de mazda3 aldığımda önceki arabama göre yukardan kavrıyordu simdi alıştım rahatsız olmuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracım 1,6 benzinli km 97000 de,benim tahminim bitmiş durumda.sıkıntı yaratmadan göstermek istiyorum.teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakın zamanda değiştiren yok sanırım. hafta sonu servise gitmek en mantıklısı görünüyor

El frenini sonuna kadar çek, birinci viteste aracını kaldırmaya çalış, araç arka tekerleri sürüyerek yürürse baskı balata sağlam demektir, bağırır ve gitmemek için direnirse iyi bir ustaya göster...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...