Jump to content

Benzinli Mazda3 Impressive Arıyorum

çınar ege

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abi söz ağızdan çıktı bir kere. Çevirme isteruk  :D

Pardon dedik ya !!

:D

Konu nasıl hacamat edilir örneği burada...

Neyse; iyice daatayım ben burayı;

Günün birinde, arabasız günlerimde (Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın) bahçede oğlak çevirme yapıyoruz ve ben malzeme almaya çarşıya gitmiştim, çok samimi arkadaşım ve eşi ile çarşıda karşılaştık, yolumuzun üzeri seni bırakalım diye ısrar ettiler, bende eşi hamile canı çeker diye söylemedim ancak; süpriz bi atraksiyon var gelin pişman olmazsınız dedim... İşimiz var diye direttiler, bende gelin diye direttim, sonunda arkadaş "sanki kuzu çevireceksin de bu kadar ısrar ediyorsun" deyiverdi... Sen gel ben oğlak bile çeviririm dedim, inanmadı ve gelmediler...

Her şeyin nasipten ibaret olduğunu bi kez daha anlamıştım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 102
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Arkadaşlar Düzce'de ya da Düzce'ye yakın yerde Mazda'yı güzelce kontrol ettirebileceğim bir yer var mı bildiğiniz?  ???

Ayrıca aracı kontrol ettirirken özellikle dikkat et dediğiniz bir nokta var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Düzce'de ya da Düzce'ye yakın yerde Mazda'yı güzelce kontrol ettirebileceğim bir yer var mı bildiğiniz?  ???

Düzce'de özel servis ve yüzde 90 Mazda'lara bakan Ahmet Usta var hocam Ahmet OLTU 536 579 68 50

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca aracı kontrol ettirirken özellikle dikkat et dediğiniz bir nokta var mı?

Siz yeni araç bakıyorsunuz hocam km falan yüksek değilse kazası yoksa çok incelemeye gerek kalmayabilirsiniz.

Eski araçlarda arabayı çalıştırıp yağ çubuğunu çekip üfleme varmı diye, motorun yağ koyulan yerdeki kapağı açıp buhar-duman gibi bir gaz çıkıyormu diye ve araca binip takur tukur gibi anaormal ses geliyomu diye ön takımı falan kontrol edilir diye biliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet bugün ilk kez mazda 3 sürdüm. manuel impresive. mazdacı ayhanda araba. sonuç  ;D ;D ancak arkadan lakırtı gibi bir ses vardı. ben hallederim dedi. tüp atiker taktırmış. 2 parça boyalıymış. buradan okuduğum birkaç bir şey söyledim: yeder anahtar kumandalı mı, kumandadan camlar sunrof açılıp kapanıyor mu, ön cam rezistansı var mı vs vs oooo dedi sen dersine çalışmışsın hocam dedi  :2funny: hayırlısı bakalım. ama şöyle diyeyim bu olmasa da başka bir 3 olacak. ama illa ki 3 olacak. zehir kanıma karıştı bir kere  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben sizin yerinizde olsam koyu renk almam. neden derseniz koyu renk arabayı biraz daha ikinci plana düşürüyo böyle al benisi kalmıyo ve araba açık renklere göre daha küçük ebatlardaymış gibi görünüyo diyebirim ama  fotolardan pek bişey anlıyabilcek kapasiteye sahip değilim abiler yorum yapar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben sizin yerinizde olsam koyu renk almam. neden derseniz koyu renk arabayı biraz daha ikinci plana düşürüyo böyle al benisi kalmıyo ve araba açık renklere göre daha küçük ebatlardaymış gibi görünüyo diyebirim ama  fotolardan pek bişey anlıyabilcek kapasiteye sahip değilim abiler yorum yapar :)

Ben de aynı görüşteyim ama denk getiremedim beyazını. Artık bir şekilde araç almam lazım. Renkten taviz verecem istemeden de olsa. Kazasız belasız binelim de rengi de gri oluversin napalım  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de aynı görüşteyim ama denk getiremedim beyazını. Artık bir şekilde araç almam lazım. Renkten taviz verecem istemeden de olsa. Kazasız belasız binelim de rengi de gri oluversin napalım  ;)

hayırlısı artık diyelim abi napalım sizde haklısınız tabiki :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6.000 km de sedefli beyaz 2012 model ( 2013 eylul 1 i.. trafik cikisli) dusunursen .impresiv otm. Yanliz engelli ruhsatli..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6.000 km de sedefli beyaz 2012 model ( 2013 eylul 1 i.. trafik cikisli) dusunursen .impresiv otm. Yanliz engelli ruhsatli..

Engelli arac 5 yıl satılamaz diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum? Ayrıca engelli aracı almak için hangi şartlar lazım?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizin acinizdan hic bir sorun yok ben satarsam 5 yillik hakkimi tekrar otv indirimini kaybetmis oluyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar çok şükür mazda 3'ümü aldım  :tey: . Yanlız üzerinde kışlık lastikler var 4 tane lastik almam lazım. Önerebileceğiniz lastik var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar çok şükür mazda 3'ümü aldım  :tey: . Yanlız üzerinde kışlık lastikler var 4 tane lastik almam lazım. Önerebileceğiniz lastik var mı?

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Resimleri bekliyoruz  :) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun aracınız Allah kaza bela vermesin inşaallah. benim aracın üzerinde gelen toyo var lastik olarak. kışlıkları da michelin aldım. 2000 yılından beri aracımız var ha yazlık ha kışlık hep michelin aldık lastiklerimizi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...