Jump to content

Yeni Mazda3 Almak Isteyenler

Onur

Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?  

129 oy

1. 1. Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?

• Soul
      3
    • Motion
      13
    • Reflex
      37
    • Power
      34
    • Power Sense
      45

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aynı sorular tam olarak benimde bir kaç aydır kafamda dönüp duruyor. Özellikle dizel beklemek. Birde su yılın bitmesine çok az zaman kaldı ??? 2015 beklemek daha mı mantıklı olur ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 317
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Sehirici 9lt sanirim test aracı..ben power donanımlı kullanıyorum,  şu anda 8000kmdeyim ve sehirici ortalamam 6.4 lt..dizeli beklemeye deger mi orası size kalmış ama hangi fiyattan trye geleceğini de hesaba katin bence..kendi fikrim aradaki maliyet farki, bekleme süresi ve dizeldeki maliyetler için değmez..bende hep dizel kullandım bu aracı alirken hep acaba dedim ama benzinli otomatik bir araç için süper değerlere ve donanıma sahip bir araç. .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tesekkur ederim cevabiniz icin. Turkiye deki bulacagim ise gore ben de dizel mi benzin limi karar verecegim. Mesafe ne kadar olacak bir de bana benzinli hep daha cazip geldi. Ahh mazda ahh kuzucum benim. Bi yerden extra para gelse de hemen kuzu alsam bende :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1. Her yerde Mazda parcalarinin pahali oldugu, bakiminin cok para tuttugu yaziyor. Ama forumda okudugum kadariyla o kadar da pahali degil. Parasindan ziyade teknik servis sayisinin ulke genelinde az olmasi ve parcasinin siparis uzerine gelmesi size gore sorun mudur?

Dediğiniz gibi, bakımlar ve yedek parça kesinlikle pahalı değil, muadillerinden ucuz bile diyebiliriz. Yedek parça siparişleri haftada bir yapılıyor, ekstra gecikmeler olursa, gümrük işlemleri, nakliyat problemleri yüzünden olur.

2. Genel olarak araca teneke gozuyle bakiliyor (ozelikle VW ciler). Sizce bu dogru mudur? Sehir icinde yapilabilecek tampon surtmesi, arkadan ya da onden vurmalarda (kucuk hasarli kazalarda) arac gercekten teneke gibi midir? (euroncap ten bes yildiz almasi tercihimdeki % 75 lik payi olusturuyor)

Bu konuda rahat olun. VW'ciler için araçları dünyanın 1 numarasıdır. Herhangi bir araç hakkında konuşulurken, birisi çıkar boş ver onu Passat al der. Ben ciddiye almıyorum onları.

3. Sehir icinde 9 lt/100 km gibi yakit degerleri var. Bana gore benzinli otomatik 1.5 L arac icin uygun fakat dizelini beklemek daha mi mantikli?

9 Lt. çok fazla, daha düşük değerler elde eden üyelerimiz var forumda. Dizeli bekle derim ama benzinliden ne kadar pahalı olacak, hangi donanımlarla gelecek, hatta yılın kaçıncı ayında gelecek o bile belli değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende dizelciyim. Ancak artık dizelin cazibesi kaybolmaya başladı benim için. Çünkü eskisi gibi yol yapmıyorum artık.

Artık alacağım araç (C Sınıfı otomatik olacak) dizel AT olmayacak büyük ihtimalle.

Dört yıldır, 37 bin ancak yol yaptığımı hesaplarsak dizele o fark vermeyeceğim diye düşünüyorum.

Artık yavaş yavaş Mazda için hazırlıklarımı yapıyorum. 2015 gelsin hele bakacağım.

Çünkü bir pavırın donanımındaki dizel AT arabası, markasına göre 80bin altında yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemen girdi yapayım, Aralık sonunda kısmetse Türkiye'de olucam. Yeni Mazda 3'ünü alırken; eskisini de ilk Mazda sahibi olmak isteyen şu güzel kardeşine satmak isteyen olursa Ocak-Mart arası tarihlerde itinayla talibim:)))

Aradığım Özellikler yüzeysel olarak;

2010-11 Impressive 50-60 bin km civarında yapmış, bakımları serviste yapılmıştır zaten, benzinli (kaliteli olmak kaydıyla-ki eminim öyledir (Mazda sahibi arabasına iyi bakar) tüplü de olabilir), tercihen manuel; otomatik de olabilir, Öncelikle kırmızı sonra siyah renk tercihimdir. Full donanımlı (Sunroof, CC olmazsa olması diyebilirim)

Herkese kazasız belasız günler, ülkemizi sevin, hakediyor, değeri yokluğunda anlaşılıyor :) Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Umarım bir günü dank eder bize...

Bende yurt disindayim 4.5 yildir yemin ediyorum o beyaz ekmek var ya o bile burnumda turuyor yemegin suyuna bandura bandura yemek. simiti cayini suyunu yere tukuren insanini bile ozledim. off offfff dertlendirdiniz beni yine

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende yurt disindayim 4.5 yildir yemin ediyorum o beyaz ekmek var ya o bile burnumda turuyor yemegin suyuna bandura bandura yemek. simiti cayini suyunu yere tukuren insanini bile ozledim. off offfff dertlendirdiniz beni yine

Nasıl bir yaraya parmak bastıysam:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba herkese, kırmızı refleks otomatik araç almak üzereyim ancak bayilerin indirim konusunda ki ketumluğu tereddüt etmeme neden oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba herkese, kırmızı refleks otomatik araç almak üzereyim ancak bayilerin indirim konusunda ki ketumluğu tereddüt etmeme neden oluyor.

Indirim yapma imkanları var aslında ama hiç taviz vermiyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Indirim yapma imkanları var aslında ama hiç taviz vermiyorlar

Canımı sıkan durum bu tam olarak, rekabet ortamı yok, bunun sebebi tam olarak arz/talep değil bana göre.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guncel fiyatlar nedir su an?

Ben tüm bayileri telefonla aradım liste fiyatını verdiler, ankara bayisi liste fiyatına 1.000TL trafik tescil-ruhsat parası ekleyip söyledi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gözü kapalı satacağı araba için neden indirim yapsın, mantık bu bence

Gözü kapali filan satamazlar merak etmeyin deniz bitsin aralık şubat arası hepimizi ararlar... Koskoca ıstanbul avrupa yakasında beka dan başka araba satan yok kim nerede gorecekte deniyecek, 2. Eli yok olan bir arabaya hatta hiç tanımadığı arabaya 78000 lira verecek. Değil gözü kapali bütün kapılarını kapatacaklar heryerlerinin  yine satamazlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözü kapali filan satamazlar merak etmeyin deniz bitsin aralık şubat arası hepimizi ararlar... Koskoca ıstanbul avrupa yakasında beka dan başka araba satan yok kim nerede gorecekte deniyecek, 2. Eli yok olan bir arabaya hatta hiç tanımadığı arabaya 78000 lira verecek. Değil gözü kapali bütün kapılarını kapatacaklar heryerlerinin  yine satamazlar...

Beka araç satıyor mu ? Ben bu bayinin anlaşması sona erdi diye biliyorum. Satış yok sadece servis hizmetlerinin olması lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beka araç satıyor mu ? Ben bu bayinin anlaşması sona erdi diye biliyorum. Satış yok sadece servis hizmetlerinin olması lazım.

O zaman koca trakyada bir tek ertuğrul otomotiv kaldı o da corluda :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...