Jump to content

Yeni Mazda3 Almak Isteyenler

Onur

Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?  

129 oy

1. 1. Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?

• Soul
      3
    • Motion
      13
    • Reflex
      37
    • Power
      34
    • Power Sense
      45

Tavsiye Edilen Mesajlar

ahanda bu benim araba degil mi  bak resminide koymus :)

ustadım resimler için ayrıca tesekkur ederim.

Diger taraftan dediğin gibi pazarlık sansımız oluyor hatta bostanların söylediğine göre arac 1ay sonra motion paketi 75 liraya cıkacakmıs.

Sıra sende canım kardeşim, ben stepnemi isterem... :D Tekrar hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanmak nasip olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 317
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

ahanda bu benim araba degil mi  bak resminide koymus :)

ustadım resimler için ayrıca tesekkur ederim.

Diger taraftan dediğin gibi pazarlık sansımız oluyor hatta bostanların söylediğine göre arac 1ay sonra motion paketi 75 liraya cıkacakmıs.

yok artık beynimden vurulmuşa döndüm gerçekmi bu ?  :kafa:

bulgura giderken evdeki pirinçten olmayalım en iyisi ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar biz burada alma hayalleri kurarken millet showroomları boşaltmış haberimiz yok..Kocaeli mazdanın ilk gelen 2 aracı satılmış..ay sonunda gelecek 4 aracıda satmışlar..:) power sense ilk müşteri hatrına 76 ya gitmiş..İzmitli arkadaşlar çıkın ortaya bakalım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu forum dışında, popüler olan bir yer var mı?

Şundan dolayı soruyorum, ilk gelen araçları fanatiklerin alacağını, fanatik adamında buraya üye olacağını tahminen söylüyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu forum dışında, popüler olan bir yer var mı?

Şundan dolayı soruyorum, ilk gelen araçları fanatiklerin alacağını, fanatik adamında buraya üye olacağını tahminen söylüyorum :)

Bu forum ile Mazda Türkiye arasında uçurum var... ;) Bu durumu sorgulamanın da kimseye faydası yok maalesef !!

Hakikaten güzel soru ve beyin jimnastiği... Tebrikler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıra sende canım kardeşim, ben stepnemi isterem... :D Tekrar hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanmak nasip olsun.

Allah razı olsun :) yeni arabada stepne yokmus :) tuhhhh

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ve bir güzel haber daha.. Bugün aracımızın bakımı için gittiğimiz Çekmeköy bayimizde bir Skyactiv Mazda3 ün teslimatına şahit olduk... Aracı satın alan Muhammet Bey, daha önceden de bir Mazda 323 ve  Mazda3 sahibi olmuş, auto tuning işiyle uğraşan sportmen bir Mazdacı...

Muhammet arkadaşımız da  "Büyük balık küçük balığı değil, hızlı balık yavaş balığı tutar" felsefesine inananlardan...Yeni Mazda3'ü merak edip test etmek için geldiği bayiden, tesadüfen aynı gün satılmak üzere bayiye Ağustosa kadar yalnızca 1 tek araç gönderilmiş olduğunu görür görmez  ,  diğer alıcıların da aracı satın almak için karar verme aşamasında olmaları esnasında hızlı davranıp,  rengini ve donanımını beğendiği aracı hemen satın almış...

Kendisine tekrar hayırlı uğurlu olsun diyor,  kazasız belasız sürüşler diliyorum.

post-5674-141695298766_thumb.jpg

post-5674-14169529877_thumb.jpg

post-5674-141695298772_thumb.jpg

post-5674-141695298774_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dışarıdan birileri duysa; Bugatti, Ferrari falan satıyorlar zannedecek...

Adresi nakil aldırmak kolay mı acaba biliyorlar mı? Bunun kanunen suç olduğunu biliyorlar mı? Mazda3 almak için değer mi?

Kaliteyi koklayan toplumlarda belki böyle satış yapabilirsin ama, bizim gibi kaliteyi tepen toplumlarda işin zordur arkadaş... Birde üstüne üstlük kendi ayağına kurşun sıkıyorsun, hepten işin zorlaşıyor...

Mazda Türkiye'ye ve kendilerinden bir şeyler bekleyenlere Allah kolaylık versin diyorum hep...

Acaba bu mazdanın sorunu mu bizimkilerin organizasyon eksikliği mi? Bu konuyu hala merak ediyorum. Daha önceki dönemlerde hep mermerler sorumlu tutuluyordu ama şimdi sonuç gine aynı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim site yöneticilerine bir önerim olacaktı,

2014 yeni mazda3 ile ilgili forumdaki her konuyu takip ediyor tüm mesajları okuyorum..ancak aracın satışları çok yaygın olmadığı için henüz mekanik sorunları ile ilgili başlık açılmadı..Şu anda aşağıda belirtttiğim mevcut mazda3 konularını tek bir başlık altında toplama şansımız olabilirmi? genelde aynı konular konuşuyor ama farklı 3 başlık var..

Yeni Mazda3 Almak Isteyenler.

2014 Skyactiv Mazda3 Test ve İzlenimler

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

bence bu 3 başlıkta paylaşılan bilgiler aşağı yukarı 1-2 istisna dışında benzer konuları içeriyor..tek konu altında toplanabilir diye düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende mazda 3 almayi planliyorum, bircok markayi dolastim, hem fiyat hem donanim hem gorsellik olarak mazda 3 bir tık önde.

Bazı arkadaslar aracin performansini begenmediklerini belirtmisler. Açıkçası bu durum gözümü biraz korkutsa da senelerce renoult megane (2005) ve toyota corolla (2005) kullanmış biri olarak performans konusunda beni tatmin edeceğini düşünüyorum.

2 gün sonra test sürüşümü yapacağım, acaip sabırsızlanıyorum. Umarım hüsrana uğramam.

Saygılar sevgiler,

Sayhan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

34TR1903

Hayırlısı olsun.

Power ve kırmızı.

Hani benim, hani benim, benim olacaktın yaaaaaar......:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada birşey belirtmek isterim. Lütfen bu araca sahip olmak isteyenler kendi bölgesindeki bayilerde iletişim kursun. Araç sayısı kısıtlı olduğu için hiç bir bayi bölgesi dışına, başka bayi bölgesine araç vermek istemiyor.

Reklam yapmıyorum, yanlış anlaşılmasın. Aydın Muğla ve Denizli deki arkadaşları test sürüşüne beklerim. Lütfen gelmeden telefonla bilgi verin. Aracı kullandıktan sonra kafanızdaki tüm soru işaretleri kalkacak ve gerçekten Mazda3 ün gerçekte ne olduğunu göreceksiniz. Ayrıca belirtmeliyim ki bu aracı kullanıp da ağustos-eylül ayına kadar beklemeyi göze almayan birisi olmadı. Alabilecek durumda olsanız da olmasanız da bu aracı kullanmadan, yeterince tanımadan yorum yapmak yanlış olur. Test ettiren de önemli tabi...

Görüşmek üzere...

0.252.225 55 55 GÖREN

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazı arkadaslar aracin performansini begenmediklerini belirtmisler. Açıkçası bu durum gözümü biraz korkutsa da senelerce renoult megane (2005) ve toyota corolla (2005) kullanmış biri olarak performans konusunda beni tatmin edeceğini düşünüyorum.

Performans sorunu yok. Akıllı şanzımanın ekonomisi var. Ben test ettim. Spor kullanırken düz vites moduna almak yeterli ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...