Jump to content

Yeni Mazda3 Almak Isteyenler

Onur

Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?  

129 oy

1. 1. Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?

• Soul
      3
    • Motion
      13
    • Reflex
      37
    • Power
      34
    • Power Sense
      45

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben plakayı böyle yaptım. Bence eskisinden biraz daha iyi oldu.

Üstteki eski - alttaki yeni hali.

Hocam kesinlikle son hali daha güzel olmuş. peki bu hale getirmek çok mu zor? ne yaptınız daha doğrusu nasıl yapıldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 317
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Hocam kesinlikle son hali daha güzel olmuş. peki bu hale getirmek çok mu zor? ne yaptınız daha doğrusu nasıl yapıldı.

Çok kolay Anıl. Siyah plastikten olan ve servis adı yazan plaka çerçevesini çıkarttırdım. Plakanın kenarlarındaki siyah boyayı da sildirdim. Plakayı direk aracın orijinal plakalığına çift taraflı bant ve yapıştırıcıyla tutturdum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben plakayı böyle yaptım. Bence eskisinden biraz daha iyi oldu.

Üstteki eski - alttaki yeni hali.

maşşallah çiçek gibi olmuş..hayırlı olsun..bildiğim kadarıyla bu tip PP denilen plakalar yasak ülkemizde..resimden öyle anlaşılıyor..umarım trafikçiler sıkıntı çıkarmazlar..sen her ihtimale karşı eski plakaları bagajda bulundur..

allah kaza bela vermesin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

maşşallah çiçek gibi olmuş..hayırlı olsun..bildiğim kadarıyla bu tip PP denilen plakalar yasak ülkemizde..umarım trafikçiler sıkıntı çıkarmazlar..sen her ihtimale karşı eski plakaları bagajda bulundur..

alla kaza bela vermesin..

Teşekkür ederim. Bu işi serviste yaptırdım. Ama uyarınızı dikkate alacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şahsen; o plakayı geri verir, küçük ebatlarda kare plaka bastırırdım... ;)

Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence böyle daha güzel olmuş.  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

maşşallah çiçek gibi olmuş..hayırlı olsun..bildiğim kadarıyla bu tip PP denilen plakalar yasak ülkemizde..resimden öyle anlaşılıyor..umarım trafikçiler sıkıntı çıkarmazlar..sen her ihtimale karşı eski plakaları bagajda bulundur..

allah kaza bela vermesin..

İki mesaj aynı anda atıldığı için durum anlaşılmamış, plaka şu haliyle APP değil, orijinal plaka... Trafikte sorun oluşturmaz. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar tekrar hepinize çok teşekkür ederim. İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarımın daha iyileri, en güzelleri olur inşallah. Güzel dileklerde bulunmayanların ki, güzel dileklerde bulunanlarınkinin bir alt modeli olsun  :D

Aynı dilekleriniz geçerli ise bendende hemen hayırlı uğurlu olsun :) şaka bi yana güle güle kazasız belasız kullanın.. Veli abi dizel manuele de fitim ben abi :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı dilekleriniz geçerli ise bendende hemen hayırlı uğurlu olsun :) şaka bi yana güle güle kazasız belasız kullanın.. Veli abi dizel manuele de fitim ben abi :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi kere otomatik kullandık artık, manuel bizi paklamaz Mehmet, At'tan inip, Midilli'ye binmeyelim derim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi kere otomatik kullandık artık, manuel bizi paklamaz Mehmet, At'tan inip, Midilli'ye binmeyelim derim...

Abi doğru diyorsun da manuelin de tadı başka ya abi :) bu arada At'deki ayrıntı güzeldi abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi doğru diyorsun da manuelin de tadı başka ya abi :) bu arada At'deki ayrıntı güzeldi abi :)

Ben daha manuele dönüp bakmam... Ayrıntıyı yakalayabilmen takdire şâyandı... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben daha manuele dönüp bakmam... Ayrıntıyı yakalayabilmen takdire şâyandı... ;)

Abi sen paylaşırsın da biz yakalamazmıyız :) ama benim tercihim nickimdende bellidir abi :) tabiki zevkler ve renkler meselesi bu da :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi sen paylaşırsın da biz yakalamazmıyız :) ama benim tercihim nickimdende bellidir abi :) tabiki zevkler ve renkler meselesi bu da :)

Ben onu Mehmet diye algılamıştım, yanılmışım... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben uzun zamandır Mazda 3'ü bekliyordum. İnternette gördüğümde çok beğenmiştim :tey:

Power sense modelinin 65 olacağı söylentisi olduğu zamanlarda, fiyat uygun gelmişti ve kesin almaya kararlıydım  8)

Ötv zammı, dalar euro kurundan sonra piyasanın ne hale geldiğini hepiniz biliyorsunuz zaten  :'(

Hala almaya kararlıyım, fakat paramı altına bağlamıştım, araba gelene kadar biraz kar edeyim diye. Fakat şimdi çok zarardayım  >:(

Altının yükselmesini bekliyorum :o

Eğer o zamana kadar, fiyatlarda düşerse power sense alırım, yoksa da motion at ya da reflex at

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar araci bugun test ettim gayet guzel, vites gecislerini hic hissettirmedi. Yakit sarfiyatini 12 litre gosterdi, sanirim bu test araci olmasindan kaynaklandi, sifirlamayi unuttum teste baslarken.

Asıl sorum bu i-stop ozelligi. Kirmizi isikta durunca sistem motoru stop ediyor. Bu durum motoru asindirmaz mi, yakit sarfiyatini da arttirmaz mi (biliyorum mazdanin muhendisleri benden akillidir bunu illaki dusunmuslerdir ama sormadan edemicem kafama takildi cunku)

Saygilar,

Sayhan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paranla rezil olmak bu olsa gerek kaç ay önce  sözünü aldığım bayi kırmızı power sedanı başkasına daha önce kapora aldığı için satmış bende onlara güvenip başka bir yerle aracı bağlamadığım ve halihazırda haziran sonuna kadar tüm kırmızı sedan power lar satıldığı için arabasız kaldık muhtemelen de ağustosa kadar beklemek zorunda kalacağım keşke kırmızısı hiç olmasaydı kırmızıyı gördükten sonra diğer renklere bakasım bile gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mayıs, Haziran, Temmuz... Hiç bozulmamış 3 koca ay... Oy oy oy !!

Ben söyleyince de foti kızıyo. :D Çekik gözlü gardaşlarımız hangi bir şeyi parası cebinde olduğu halde beklemişler acep ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...