Jump to content

Yeni Mazda3 Almak Isteyenler

Onur

Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?  

129 oy

1. 1. Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?

• Soul
      3
    • Motion
      13
    • Reflex
      37
    • Power
      34
    • Power Sense
      45

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yakında bir Mazda'da ben Erzincan'a ekleyebilirim (tayinimin çıkma ihtimalinden dolayı).

Benim ki sizin guzuların yanında koyun gibi durur belki ama şimdilik bununla idare etcem  :D

Hakkında hayırlısı olsun... Besili guzu diyelim biz ona... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 317
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Daha önce Erzincan'dan geçerken 2 gün konakladım abi şehir hoşuma gitti tercihlerime yazdım Erzincan'ı.

Xedos'un fiyatları biraz daha uygun olsa alcam ama bana yüksek geliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve ben de Yeni Mazda 3 almak isteyenlerdenim. Power yada power sense meteor gri sedan istiyorum ama İstanbul'da maalesef bütün bayiler beklemelisiniz diyor. Hemen ya da mayıs teslimi bulsam İstanbul dışına bile giderim:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve ben de Yeni Mazda 3 almak isteyenlerdenim. Power yada power sense meteor gri sedan istiyorum ama İstanbul'da maalesef bütün bayiler beklemelisiniz diyor. Hemen ya da mayıs teslimi bulsam İstanbul dışına bile giderim:)

Bende kırmızı power sedan istiyorum ama gelenlerin hepsi satılmış O yüzden hazirana kaldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende kırmızı power sedan istiyorum ama gelenlerin hepsi satılmış O yüzden hazirana kaldım.

Açikcasi ben de kirmizi mi gri mi karar veremiyorum ama gri bir tik önde gibi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bursa'da, Reflex AT ile deneme sürüşü yaptım. Ağustos ayı için ön sipariş alıyorlardı.

Yani şu an ellerinde yok mu araba? Fabrika yetiştiremiyor mu yoksa? Diğer markalarda tıklım tıklım alıcı bekliyor bizimkiler satmak için nazlanıyorlar inanılır gibi değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani şu an ellerinde yok mu araba? Fabrika yetiştiremiyor mu yoksa? Diğer markalarda tıklım tıklım alıcı bekliyor bizimkiler satmak için nazlanıyorlar inanılır gibi değil.

Bayi yok satmak istemez. Bence yurtdışından fazla araç gelmiyor. Sayılı geliyor buda talebi şuan için karşılamıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Türkiye ülkemizde şube konumunda olduğu için talep edecek ana dağıtıcı yok, yani ben daha çok satayım da daha çok para kazanayım diyecek ana dağıtıcı yok, bu yüzden Mazda Motör Korpereyşın en fazla karlılık hangi pazarda ise o pazara yöneliyor olabilir...

Mantıklı düşünüldüğünde de böyle yapmaları gayet normal... Rusya'da katalog üzeriden 8 bin sipariş alan CX-5 bu ülkede vergi saçmalığına takılıyorsa ben çekik gözlü gardaşlarıma hak veriyorum... Ama aynı haklılığı kendilerinin de bu ülke insanına sunmasını istiyorum...

Sunroof olmamasını bu sebeplere bağlıyorum şahsen.

Ama en büyük sıkıntıyı, bu işten ekmek parasını kazanan ve bir çok kişiye iş veren mazda satış/servisleri çekiyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani her halukarda olan çalışan bu işten ekmek parası kazanan kesimle bizim gibi kullanıcılara oluyor. Birileri de vergi toplama peşinde. Biraz düşürseler  şu vergileri tabi yakıttan da daha mutlu olacağız. Hem de sürümden kazanacaklar.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda yönünden Erzincan baya ileride, küçük bir il olmasına rağmen fazlaca var. Bizim ilçe de de BT50 pickup baya gözde ve çok sayıda var. Genel olarak insanlarda Mazda "çok güzel, çok sağlam fakat parça fiyatı pahalı" kanısı var.

Etrafta bulunan tasarım özürlü reno, pejo, opel vb araçlara aşina olan gözler Mazda 3 - 6 gördümü ister istemez ufo veya uzaylı görmüş moduna girer  :)

boşver abi yaa uzatlı görmüş gibi bakmaları daha güzel oluyo :) insan kendini özel hissediyo. valla halimden memnunum :D ama şu NAZAR olmasa çok güzel olur ah şu Kem gözler !!!!
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaa bi de bişeye dikkat ettim de Mazda reklam yapmıyo falan ama etrafımdaki baya kişi yeni mazda 3 biliyo ve almaya niyetli olanda var. mazda 6 bu kadar olmamıstı ama 3 gercekten biliniyo yaa. reklam olmamasına ragmen

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Göz var nizam var, vatandaş bakacak tabi :) ...

Örneğin aşağıdaki Scirocco mu yoksa Mazda3 mü daha sportif duruyor , birde siz söyleyin...

post-5674-141695299127_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Örneğin aşağıdaki Scirocco mu yoksa Mazda3 mü daha sportif duruyor , birde siz söyleyin...

Scirocco; Mazda'ya göre küçük olması, büyük inch'li jantı olması ve beyaz olmasından dolayı bana daha sportif geldi 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim ihtiyaçlarıma ve bakış açıma göre Mazda 3 daha sportif... 20 yaşındaki bir delikanlı için durum değişebilir belki... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda3 'ün bu HB kasası Amerikada 167 hp güç üreten 2.5 l motor ile satılıyordu arkadaşlar...

Tasarımındaki akıcılık , yani dururken hareket ediyormuş gibi görünmesi " hareket duygusu" (emotion of motion) tasarım felsefesini yansıtıyor...

Scirocco'nun tasarımından bana ne anladığımı sorarsanız, 2 kapılı bir Polo'nun biraz uzatılıp cadde işleri için jantlarının büyütüldüğünü görüyorum sadece...

Ülkemizde sportif araç satışında en önde giden VW gurubu Seat ve Skoda  ile beraber dikdörtgen kutu formunda durduğu yerde duran araçlar tasarlamaya devam ettiği sürece bırakın Skyactiv kasayı ,  bizim vatandaş daha çok dönüp eski kasa Mazda3 e bakar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) beyler abartmayalım lütfen yav. Tamam bizim guzular un tasarımları elbette on numara ancak Scirocco nun tasarımınıda çok hafife almayın öyle yerinde duruyor gibi durmuyor. Ya da güncel kasadan bir önceki Leon kasası da ilk çıktığı zamanlar fırtınalar koparmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 323-626-929

Mazda 3-6

Yeni Mazda 3-6

Çıktığı tarihlerdeki durumunu bir düşün gomtanım... Abartmamak abartı olur... :D

Fakat Scirocco'nun ilk çıktığı dönemi düşünecek olursak, tasarımı sportif olabilir...  :fiuw:

post-7301-141695299132_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...