Jump to content

Yeni Mazda3 Almak Isteyenler

Onur

Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?  

129 oy

1. 1. Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?

• Soul
      3
    • Motion
      13
    • Reflex
      37
    • Power
      34
    • Power Sense
      45

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dün itibariyle piyasanın tüm C segment araçlarını test etmiş bulundum. Netice itibariyle Mazda 3 seçeneğini eledim. Ciddi ciddi niyetliydim ama performans ve yalıtım konusu beni araçtan vazgeçirdi. Bilgin olsun Mazda; çok sadık bir müşteri kaybettin :D

Herkese keyifli sürüşler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 317
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Mazda 323-626-929

Mazda 3-6

Yeni Mazda 3-6

Çıktığı tarihlerdeki durumunu bir düşün gomtanım... Abartmamak abartı olur... :D

Fakat Scirocco'nun ilk çıktığı dönemi düşünecek olursak, tasarımı sportif olabilir...  :fiuw:

Eyvallah abi sen diyorsan öyledir. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün itibariyle piyasanın tüm C segment araçlarını test etmiş bulundum. Netice itibariyle Mazda 3 seçeneğini eledim. Ciddi ciddi niyetliydim ama performans ve yalıtım konusu beni araçtan vazgeçirdi. Bilgin olsun Mazda; çok sadık bir müşteri kaybettin :D

madem soyle de en iyisi hangisi onu da bilelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

madem soyle de en iyisi hangisi onu da bilelim.

Tercih meselesi dostum. Ben 70bin lira vereceğim araçtan ciddi performans beklerim. Kimisi malzemeye bakar. Kimisi tasarrufa.

Şuan benim fikrim, piyasadaki en mantıklı araç 1.6 CDTI Astra Sport Stil=74.000 lira. Sıkı pazarlıkla 70-71 liraya alınabilir. İnanılmaz derecede atak motoru var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araci otomatik mı kullandınız düz modda mı ? Çünkü akıllı şanzımanın ekonomi arzusunu tanımıyor ve düz moda almadan performans beklediyseniz yanılmış olabilirsiniz :) ha yakıt önemli değil dıyorsanız  olur. ne beğendiğinizi merak ettim :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araci otomatik mı kullandınız düz modda mı ? Çünkü akıllı şanzımanın ekonomi arzusunu tanımıyor ve düz moda almadan performans beklediyseniz yanılmış olabilirsiniz :) ha yakıt önemli değil dıyorsanız  olur. ne beğendiğinizi merak ettim :)

Üstadım otm. modda kullandım ama 3000 devir sonrası motor sesi çok rahatsız ediyor. Ne kadar basarsan da gene de cansız geldi bana. Hep turbo araçlar kullandığım için olabilir. Ayrıca da ses yalıtımı da çok iyi değil.

Fikirlerimi de detaylıca yazdım foruma;

http://www.mazdaclubtr.com/33450/2014-skyactiv-mazda3-test-ve-izlenimler/420/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üstadım otm. modda kullandım ama 3000 devir sonrası motor sesi çok rahatsız ediyor. Ne kadar basarsan da gene de cansız geldi bana. Hep turbo araçlar kullandığım için olabilir. Ayrıca da ses yalıtımı da çok iyi değil.

Fikirlerimi de detaylıca yazdım foruma;

http://www.mazdaclubtr.com/33450/2014-skyactiv-mazda3-test-ve-izlenimler/420/

turboya alışık olup headerdan şikayet etmek ooo :) işin zor.

Motorun performansa gayet yeterli. O yakıt tüketimi için çok çok iyi hatta. Yani ne kadar ekmek o kadar köfte neticede. Ben turbo için vazgeçmezdim.

Sese bir şey diyemem , ben duymuyorum. Ama titreşim alırım :) o konuda gayet iyi bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tercih meselesi dostum. Ben 70bin lira vereceğim araçtan ciddi performans beklerim. Kimisi malzemeye bakar. Kimisi tasarrufa.

Şuan benim fikrim, piyasadaki en mantıklı araç 1.6 CDTI Astra Sport Stil=74.000 lira. Sıkı pazarlıkla 70-71 liraya alınabilir. İnanılmaz derecede atak motoru var.

patron, merakimdan soruyorum, motoru bir kenara koy..

donanim, paket, icerik, tuketim gibi parametreleri karsilastirdigin zaman astra, mazda'yi karsilayabiliyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

patron, merakimdan soruyorum, motoru bir kenara koy..

donanim, paket, icerik, tuketim gibi parametreleri karsilastirdigin zaman astra, mazda'yi karsilayabiliyor mu?

Tamam motoru kenara koyalım. Mazda donanım olarak da tasarım olarak da astradan çok önde. Bunda hemfikiriz. Ama dış ses yalıtımı, kapıların kalitesi, motor yalıtımı dolayısıyla da konfor konusunda da astra önde gidiyor.

Dediğim gibi herkesin öncelikleri farklıdır, tabiki saygı duyuyoruz. Siz neler düşünüyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam motoru kenara koyalım. Mazda donanım olarak da tasarım olarak da astradan çok önde. Bunda hemfikiriz. Ama dış ses yalıtımı, kapıların kalitesi, motor yalıtımı dolayısıyla da konfor konusunda da astra önde gidiyor.

Dediğim gibi herkesin öncelikleri farklıdır, tabiki saygı duyuyoruz. Siz neler düşünüyorsunuz?

valla abicim benim icin her acidan mazda :) cok param varsa mercedes D serileri.

baska marka model gozum gormuyor.. iste fanatizm boyle bisey.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam inanilmaz atik motora sahip olmasi o araci piyasanin en mantikli araci mi yapiyor, 10 km test edip mazda almaya karar veremezsiniz zaten arac hakkinda hicbir bilginizin olmadigi anlasiliyor, sizin bahsettiginiz astra da mantikli bi araba fakat uzgunum dostum mazda3un yanindan gecemez varsin 1.5 saniye hizli olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla abicim benim icin her acidan mazda :) cok param varsa mercedes D serileri.

baska marka model gozum gormuyor.. iste fanatizm boyle bisey.

+1 olmakla beraber kendi açımdan buna Volvo ve Subaru'yu da ekliyorum..Mazda almasam bunlardan birini tercih ederim..herkesin araçtan beklentileri ve herkesin öncelikleri farklıdır

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tercih meselesidir eleştiremem ama, mazda bir müşteri kaybetmedi, sen mazda felsefesini özümseyememişsin... ;)

Allah gönlüne göre versin, neticede para ve tercih senin, içine sinmeyecek şeye çuvalla nakit vermenin bi anlamı da yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malatyada zaten hiç Mazda görmemiştim, napıcan ki Malatyanın tek Mazdasına binip :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tercih meselesidir eleştiremem ama, mazda bir müşteri kaybetmedi, sen mazda felsefesini özümseyememişsin... ;)

Allah gönlüne göre versin, neticede para ve tercih senin, içine sinmeyecek şeye çuvalla nakit vermenin bi anlamı da yok.

Benim de şu an kullandığım arabada beğenmediğim bir çok şey var ama nedense değiştirmek istesem gine mazda düşünüyorum. Sebebini anlamadım ama vazgeçemiyorum, bu markada beni bağlayan bir şeyler var, şaka olsun diye değil gerçekten bütünleştim bu arabayla. Mutlaka daha iyi arabalar var ama gönlüm bırakmıyor bu arabayı, boşuna yazmadım "sürücüsüyle bütünleşen marka" diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eyvallah dostlar, her fikre ve zevke saygım var. Allah herkese kazasız keyifli sürüşler nasip etsin.

Belirttiğim gibi kabullenemedigim iki nokta oldu. Ses yalıtım (konfor) ve performans. Tamam performans mazur görülebilir yakıt değerleri için ama yalıtımı bu kadar kötü beklemezdim. Onun dışında arabayı Çok begendim elbette. İnanılmaz rahat bir kullanımı var. Tasarım 10 üzerinden 10. Ama astradaki konfor farkı bu kadar aşırı iken astra sport stil 1.4t otm. daha makul geldi bana. Zaten sürekli fikrim değişiyor, temmuza kadar bakalım nolacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eyvallah dostlar, her fikre ve zevke saygım var. Allah herkese kazasız keyifli sürüşler nasip etsin.

Belirttiğim gibi kabullenemedigim iki nokta oldu. Ses yalıtım (konfor) ve performans. Tamam performans mazur görülebilir yakıt değerleri için ama yalıtımı bu kadar kötü beklemezdim. Onun dışında arabayı Çok begendim elbette. İnanılmaz rahat bir kullanımı var. Tasarım 10 üzerinden 10. Ama astradaki konfor farkı bu kadar aşırı iken astra sport stil 1.4t otm. daha makul geldi bana. Zaten sürekli fikrim değişiyor, temmuza kadar bakalım nolacak :)

Eğer bir arabaya 70.000 TL verecek olsaydım(ki vermem, (c sınıfı için)verilmesi taraftarı da değilim) bu fiyata en iyi seçenek 1.6 dizel Astra olurdu sanıyorum. Ayrıca 1.3 dizellerin fiyatlarını hiç aşağı çekmedi Opel, ona da şaşırdım doğrusu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer bir arabaya 70.000 TL verecek olsaydım(ki vermem, (c sınıfı için)verilmesi taraftarı da değilim) bu fiyata en iyi seçenek 1.6 dizel Astra olurdu sanıyorum. Ayrıca 1.3 dizellerin fiyatlarını hiç aşağı çekmedi Opel, ona da şaşırdım doğrusu.

Benimde şahsi düşüncem C segmenti bir araca o kadar vermektense D segmenti 2.el Bmw, Mercedes ve birçok yüskek donanımlı Japon aracı alınabilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de şu an kullandığım arabada beğenmediğim bir çok şey var ama nedense değiştirmek istesem gine mazda düşünüyorum. Sebebini anlamadım ama vazgeçemiyorum, bu markada beni bağlayan bir şeyler var, şaka olsun diye değil gerçekten bütünleştim bu arabayla. Mutlaka daha iyi arabalar var ama gönlüm bırakmıyor bu arabayı, boşuna yazmadım "sürücüsüyle bütünleşen marka" diye.

Nedense ben de aynı duyguyu guzumda hissediyorum. Hatta yeni Mazda 3'ü Bursa'da test ettim. Çanakkale'ye dönerken guzum daha bir rahat geldi:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yönetici arkadaşlarımızdan rica etsek, "Yeni Mazda3 sahipleri" başlığıyla konu açsak da aracı kim aldı kim alamadı bilsek iyi olur sanıyorum. Şuan bayilerin durumunu ve takınılan tutumu hepimiz biliyoruz, en azından aracı almayı başarabilen arkadaşların listesi olur. Satış rakamları hakkında da fikir yürütürüz. Kaç kişi aldı ? ilk izlenimleri nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...