Jump to content

Yeni Mazda3 Almak Isteyenler

Onur

Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?  

129 oy

1. 1. Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?

• Soul
      3
    • Motion
      13
    • Reflex
      37
    • Power
      34
    • Power Sense
      45

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yönetici arkadaşlarımızdan rica etsek, "Yeni Mazda3 sahipleri" başlığıyla konu açsak da aracı kim aldı kim alamadı bilsek iyi olur sanıyorum. Şuan bayilerin durumunu ve takınılan tutumu hepimiz biliyoruz, en azından aracı almayı başarabilen arkadaşların listesi olur. Satış rakamları hakkında da fikir yürütürüz. Kaç kişi aldı ? ilk izlenimleri nedir?

Bence de çok iyi olur tecrübelerini bir başlık altında toplarlarsa takibi kolay olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 317
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Tercih meselesi dostum. Ben 70bin lira vereceğim araçtan ciddi performans beklerim. Kimisi malzemeye bakar. Kimisi tasarrufa.

Şuan benim fikrim, piyasadaki en mantıklı araç 1.6 CDTI Astra Sport Stil=74.000 lira. Sıkı pazarlıkla 70-71 liraya alınabilir. İnanılmaz derecede atak motoru var.

11 Ay önce 51binTL ye alınan 1.3 motorlu astradan sanırım tek farkı 20binTL si ve 1.6 motoru?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen öyle. 1.3 95 hp motorlu aracı dünyanın paralarına sattılar ya helal olsun..tabi bir de alanlar var ilginç. Motor güçlenmiş sadece fark o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kuzenimde vardi 1.3 95 bg astra. Evdekilerden daha  cok servisteki ustalarla vakit geciriyorum diyordu :)

Astra'nın suçu yok ki, Ustalar kuzenini sevmiş o kadar... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ustalar bizi de çok seviyorlardı, aylık mutlaka görüşüyorduk. Zaman zaman haftalık:) Şimdi küstüler aldık bir mazda 3 al mektuplarını ver resimlerini oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün test sürüşü yapmadan görsel olarak incelemelerde bulundum reflexi. Klasik keşke dediğimiz noktaları var eskiden gelen. Sadece reflexe özel olmayan bir noktayı beğenmedim sadece. O da o kadar önemli değil o tasarımın yanında. Ekranı göğüse gömseler çok harika olacaktı ya da arkası bomboş kalmayıp doldursalar göğüsle birleştirselermiş keşke basit bir aparat gibi duruyor bütünlük sağlamamış. Tartışma konusu olmasın ama bana öyle geldi sadece tam aksini düşünen de vardır elbette 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün test sürüşü yapmadan görsel olarak incelemelerde bulundum reflexi. Klasik keşke dediğimiz noktaları var eskiden gelen. Sadece reflexe özel olmayan bir noktayı beğenmedim sadece. O da o kadar önemli değil o tasarımın yanında. Ekranı göğüse gömseler çok harika olacaktı ya da arkası bomboş kalmayıp doldursalar göğüsle birleştirselermiş keşke basit bir aparat gibi duruyor bütünlük sağlamamış. Tartışma konusu olmasın ama bana öyle geldi sadece tam aksini düşünen de vardır elbette

sn ezmocesteri derdin ekran olsun...verdiğim ilandaki audinin ye bak son kasa aynı FİAT DOBLO..sanki audi mühendisleri unutmuşta sonradan koymuş gibi berbat...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2013-audi-a3-attraction-1.4-tfsi-122-hp-s-tronic-beyaz-2-bin-km-162287640/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sn ezmocesteri derdin ekran olsun...verdiğim ilandaki audinin ye bak son kasa aynı FİAT DOBLO..sanki audi mühendisleri unutmuşta sonradan koymuş gibi berbat...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2013-audi-a3-attraction-1.4-tfsi-122-hp-s-tronic-beyaz-2-bin-km-162287640/detay

Fiat Doblo benzetmesi cuk oturmuş, tebrikler... Sağlam güldürdün... Hakikaten yakışmamış... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hakikaten bu da çok kötüymüş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış biliyorsunuz, ekran falan değil o. Takometre :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abilerim kırmızı reflex mt sedan alma arefesindeyim. Bu fiyatlara çıkmışken diğer markaları da değerlendirmek gerekir diye düşündüm. Bugün Jetta ve Golf'ü inceledim. Golf Highline çok pahalı, comfortline çok boş, Jetta'nın içini hiç beğenmedim. Eski bir Hondacı olarak Honda'ya baktım ama yakıt tüketimi çok geldi (lpg kesinlikle düşünmüyorum). Opel Astra'yı babam hiç önermedi onun sıkıntılarıyla uğraşamam diye. Subaru'nun bana hitap eden otomobili yok. Her ne kadar Mazda 3'ü daha çok beğensem de dizel Leon'u nasıl bilirsiniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abilerim kırmızı reflex mt sedan alma arefesindeyim. Bu fiyatlara çıkmışken diğer markaları da değerlendirmek gerekir diye düşündüm. Bugün Jetta ve Golf'ü inceledim. Golf Highline çok pahalı, comfortline çok boş, Jetta'nın içini hiç beğenmedim. Eski bir Hondacı olarak Honda'ya baktım ama yakıt tüketimi çok geldi (lpg kesinlikle düşünmüyorum). Opel Astra'yı babam hiç önermedi onun sıkıntılarıyla uğraşamam diye. Subaru'nun bana hitap eden otomobili yok. Her ne kadar Mazda 3'ü daha çok beğensem de dizel Leon'u nasıl bilirsiniz ?

Yıllık yapacağın kilometre nedir de dizel sordun ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıllık azami  7bin km :) Bu km ile dizel saçma ama öğrenciyim. Arabayı babam alıyor yakıtını ben koyup biniyorum :) Leon FR'de mantıklı geliyor. 58500 tl.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıllık azami  7bin km :) Bu km ile dizel saçma ama öğrenciyim. Arabayı babam alıyor yakıtını ben koyup biniyorum :) Leon FR'de mantıklı geliyor. 58500 tl.

Ne güzel... :) Böyle olunca ben şiddetle "evet dizel almalısın" diyorum... Çok bilinçli toplum olduğumuz için böyle diyorum... Yanlış anlaşılmasın...

:fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence yıllık 7bin km için dizel alınmaz. ayrıca mazda3 deki motor yeni geliştirildi bu yüzden neredeyse bir dizel kadar az yaktığı aşikar. ki sizde manuel alacakmışsınız yani yakııt sorun olmaz sonuçta manuel araçlar daha az tüketiyor. tabi karar sizin... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...