Jump to content

Mazda3 LPG

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 100
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• Ali

11

• onurum41

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ali değerleri hiç sildinmi ? Silmediysen uzun bir sürenin ortalaması olduğu için değerler yerinden oynamaz. ;)

sildim abi silince sapıtı yo bizim guzu ;D belli bir süre 10.7 kalıyo moralim bozuluyo valla >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sildim abi silince sapıtı yo bizim guzu ;D belli bir süre 10.7 kalıyo moralim bozuluyo valla >:(

Ali o normal zira sen sildikten sonra şehir içi yaparsan o değer görülür ama mesela şehirlerarası yola çıkmadan önce silersen değerin ne kadar aşağılarda gezdiğini görürsün.

Mesela ben haftasonu şehirdışı yaptım. değer 8.6 civarındaydı şimdi şehiriçinde kullanmama rağmen 8.8 lerde dolaşıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

100-110 gibi hızlarda yol düz ise 5.7-7.9 arası anlık tüketim degerleriyle yolculuk edebilmen gerek bunun içinde gaz pedalıyla sevişmen gerekecek zira ayarlaması biraz zor ben yeni alıştım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100-110 gibi hızlarda yol düz ise 5.7-7.9 arası anlık tüketim degerleriyle yolculuk edebilmen gerek bunun içinde gaz pedalıyla sevişmen gerekecek zira ayarlaması biraz zor ben yeni alıştım :D

abi onuda deniyelim sonuca bakalım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabi cok az yakıyo burak abi sehir dışında 9.0 gittim kütahya ya babamla

9.0  mı ?  Naptın sen ? :D 160 tan aşağı düşmedin Allah bilir..Ben Mazda 6 ile Mersin'e 7.4 ortlama ile gittim (radar korkusundan) gelirken de 8.2 civarı bir değerle dönmüştüm (korkusuzca geldik:) )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

babam gayet devirli kullandı ama sonuç gine hüsran babamda hyundai elantrada var tüplü 170 yakıyo benzinde de normaldede 210 220 yakıyodu ama mazda maşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 ve lpg : :nea::jedi:

mazda 3 ne kadar yakıyor bilmiyorum benim mazda 929 um var tüp takılı ful 75 e doluyor ance 200 km gidiyor başka türlü baş edemiyorum ama performans açısından da düşünüyorsanız son teknoloji 3 milyara takıldı benzine takıp da deniyorum hızlanmada fark olmuyor tabii ki tüp takılı diyince itici oluyor ama ben de öğrenciyim 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

929la ogrencılık baya zevklı olur:D

arkadaslar 1,6 dıye rahatsınız tabı...alın benım gıbı 1,8 bı araba gaz pedalıyla nasıl hasır nesır olunuyor nasıl mılımetrık basılıyor daha ıyı ogrenırsınız...benım suan astinada ortalamam 8,4te gezıyor:) dusunun artık:) ama bana gelmeden once aldıgım bayandan 10,1le aldım arabayı :2funny::tey:

ben de şaşırdım babam arabayı verince ama çok güzel  :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

929la ogrencılık baya zevklı olur:D

arkadaslar 1,6 dıye rahatsınız tabı...alın benım gıbı 1,8 bı araba gaz pedalıyla nasıl hasır nesır olunuyor nasıl mılımetrık basılıyor daha ıyı ogrenırsınız...benım suan astinada ortalamam 8,4te gezıyor:) dusunun artık:) ama bana gelmeden once aldıgım bayandan 10,1le aldım arabayı :2funny::tey:

Mazda 3 senin arabadan daha çok yakar bence,yani mantık olarak  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda3 üne LPG taktıran bir kaç müşterim var hatta mazda6 sı olan bile var gayet memnunlar , hepsinin ortak noktası sevdikleri araçlarına özgürce biniyor olmaları ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...