Jump to content

Mazda3 LPG

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ortalama 100 Selman Abi.. Bodrum-Karamürsel arası.. Bir tek Akhisar-Balıkesir arası ve Bafa gölü'nün oralarda baya bi oynadı ibre yokuş inip çıkmaktan, bir de İzmir otobanında işte max 130-140 oldu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 100
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• Ali

11

• onurum41

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bir depoyla 750 km mi  :o rüyanda gidersin belki  :D

abi şunu söyliyim 90 km sabit hızla gidersen  tam 715-720 arası benzin ışığı yanıo.yani 90 km hızla sabit gider ve gaza biraz nazik davranırsan 800 km yol gidiosun.Ankara-Erzurum yolunda bizzat kendim denedim.Şehir dışında 6.2 lik değeri yakaladım at araçla.Bi çok yerde 130-140 yaptım.Buna rağman 6.2 yi yakaladım.tabi bunu herkes yapamaz sabır isteyen bir iş  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi şunu söyliyim 90 km sabit hızla gidersen  tam 715-720 arası benzin ışığı yanıo.yani 90 km hızla sabit gider ve gaza biraz nazik davranırsan 800 km yol gidiosun.Ankara-Erzurum yolunda bizzat kendim denedim.Şehir dışında 6.2 lik değeri yakaladım at araçla.Bi çok yerde 130-140 yaptım.Buna rağman 6.2 yi yakaladım.tabi bunu herkes yapamaz sabır isteyen bir iş  :D

arac hızını aldıktan sonra cok rahat yakalanıyor o degerler,ayagını gazdan biraz daha cekmen hızda pek bişey farkettirmiyor  dün fulledim tamamını sehir içi kullandım yani sehir dısına göre daha yüksek bi ortalama vardı ona ragmen menzil 679 km gösterdi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerçekten tahammül edilir iş değil, ama Bülent'in söylediği çok doğru, araç hızını aldığında ayağı biraz oynatmak, boşa gaz vermemek bile çok farkediyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Gerçekten tahammül edilir iş değil, ama Bülent'in söylediği çok doğru, araç hızını aldığında ayağı biraz oynatmak, boşa gaz vermemek bile çok farkediyor...

manuelleri bilmemde at ler de cinnet gecirip kick down yaptıgım  çok oldu :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

manuelleri bilmemde at ler de cinnet gecirip kick down yaptıgım  çok oldu :D :D

aynen banada ole sag seritte yavas yavas gidiyorum millet arkadan beni sollarken donup tip tpi bakıyo uyuz oluyorum asılıyorum gaza :D isterse 15 yaksın ben guzuylar her halde mutluyum ona helaldir yaktıgı kursunsuzlar.

banada herkes baskı yapıyo lpg lpg diye ama kıyamam ben ona... :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

aynen banada ole sag seritte yavas yavas gidiyorum millet arkadan beni sollarken donup tip tpi bakıyo uyuz oluyorum asılıyorum gaza :D isterse 15 yaksın ben guzuylar her halde mutluyum ona helaldir yaktıgı kursunsuzlar.

banada herkes baskı yapıyo lpg lpg diye ama kıyamam ben ona... :-[

guzuya helal tabi yaktıgı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

her zaman herkese söylemişimdir araba muhabbetlerinde,almayacağım tek şey dizel motorlu bir arabadır diye,ama arabaya lpg takacağıma dizel almaya razıyım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emirhan o bizim Kadir'le aramızda ayrı bi muhabbet  ;

TAmam abi kusuruma baqma ben daha sitede yeniyim o yuzden olup bitenleri pek bilmiyorum gercekten kusura bakma :-[:-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

biliyorsunuz arabayı yeni aldım buraya yeni üye oldum ve ilk yaptırdıgım iş kaskodan sonra lpg oldu

yakında bütün fotografları koyacagım izmirde ılgilenen varsa yardımcı olurum temiz işçilik yapıyorlar ilk bakısta dağıtıcı hariç ki o da siyah oldugundan aykırı durmuyor 

göze batan bir sey yok şimdi gaza basarken içim yanmıyacak ve özgürce gezeceğim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...