Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Motor-Karter Koruma

nilsu07
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

benım aracım da daha oncekı sahıbı tarafından takılan yay nedenıyle biraz alçakta.

6-7 kez aracı ciddi anlamda resmen kasislere oturttum. bir arkadaşım senin aracında karter koruma vardır merak etme dedi. başıma herhangı bır şey de gelmedi. Ancak konuyu görünce nette bir arama yaptırdım. karter koruma denilen parça ufak ve plastıkden yapılmş bir malzemeye benziyor. daha ilk

altı vuruşta parçalanır gibi geldi bana. Mazda nın bahar kampanyaları olurdu aracı servıse götürmek için öyle bir kampanya beklıyorum ancak bu sene yapılmıycakmıdır nedir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

benim araç yere yakın olmasına rağmen karteri hiç vurmadım. Bir gün Bursa'daki CarrefourSA - Bauhaus arasındaki parkyerinden çıkarken yerdeki park silindiri yerden birkaç cm yukarda kalmıştı onun üstünden geçerken arka egzos tutma koruma sacını yerinden çıkarttı, ve o sac yere sürterek servise zor gittim.

en akıllıcası yerde çıkıntı olan hiçbir yerden geçmemek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Merhaba arkadaşlar. Aracım 2012 dizel mazda3, motor alt koruma kısmı yok. Sanırım önceki sahibi bir yere surttu ve orda bıraktı. Serviste çok pahalı, bunun başka bi alternatifi var mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olmazsa olmaz değildir, fakat yine de istiyorsanız sanayide ince sac kestirtin oraya uygun ve alt plastiklere vidalarla tutturun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

07.01.2017 at 19:13, Emreerel35 :

Merhaba arkadaşlar. Aracım 2012 dizel mazda3, motor alt koruma kısmı yok. Sanırım önceki sahibi bir yere surttu ve orda bıraktı. Serviste çok pahalı, bunun başka bi alternatifi var mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Emreerel35 çok yakın zamanda İzmir'den Serdar Karter Muhafaza konusu açmıştı. Muğla Gören Oto Okan'la iletişime geçmişti. İstersen Serdar'la bu konuda bir iletişime geç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Merhaba arkadaşlar. 2011 Mazda 3 dizel aracımın altındaki koruma aşağıya doğru sarkmış. Düzelmiyor sanırım plastik genleşmiş yeni şekli böle olmuş. Yoldaki en ufak yükseltiye değiyor. Orjinali çok pahalı bin küsur. Başka türlü nasıl temin edebiliriz yardımcı olabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...