Jump to content

Otomatik Mazda3 2005 ve üstü Dynamic Arıyorum

Odyseuss

Tavsiye Edilen Mesajlar

Adam daha otomatik yarı otomatik nedir onu bilmiyor ben 28 desede almam .Kriterlerim var huyum kurusun sattığını bilmeyen adamdan mal almam.

Merhaba

Kusura bakmayin ama yari otomagi cogu insan bilmaz Ben bile yari otomatik araci sürmeden önce triptonic aracimi yari otomatik olarak adlandiriyordum. Bu yari otomatiklerin piyasada pek bilinmemesinden kaynakli olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba

Kusura bakmayin ama yari otomagi cogu insan bilmaz Ben bile yari otomatik araci sürmeden önce triptonic aracimi yari otomatik olarak adlandiriyordum. Bu yari otomatiklerin piyasada pek bilinmemesinden kaynakli olabilir.

Ama sürdükten sonra veya sahibi olduktan sonra bildiniz... Di mi?

Arkadaşın dediği şey, kişinin sahibi olduğu araçta hangi şanzımanın olduğunu bilmemesi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aksam yine açıldı bu araba mevzusu hanımdan yedik fırçayı :D Artık tipine bakmıyorum bir araba al yaza arabasız kalcaz dedi durdu :D Daha önceleri gösterdiğim ama beğenmediği araçlara bile razı suan :D

Ben ısrarla temiz biz mazda 3 Hb otomatik lpg siz veya fiyatı uçmamak kaydıyla az km mazda 2 arayışımı sürdürüyorum ama nereye kadar dayanabilirim bilmiyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün itibari ile araç alınmıştır. Yaklaşık 850 km yol yapılmıştır. Detaylar daha sonra..  ;)

hayırlı olsun muradına erdin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün itibari ile araç alınmıştır. Yaklaşık 850 km yol yapılmıştır. Detaylar daha sonra..  ;)

Allah kaza bela vermesin... Hayrını görün... Ne aldın sorması ayıp?

:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...