Jump to content

D ve E Segmenti Hangi Aracı tavsiye edersiniz?

hakanemre23

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 56
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

5.20 tavsiye ederim bende ama alacaksanız 2000 model olsun en az..daha doğrusu çift vanoslu motoru olanlardan almaya bakın

Bu rakamlara en matıklısı 5.20. Çift vanoslu olan olması daha iyi olur. Parça sıkıntısı yok. Piyasada çok iyi. Kardeşim 3 kez 5 kasa araba aldı. İlana koyduğunda her biri 15 günden fazla beklemedi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bmw nin en beğendiğim 5 kasasıdır E39 kasalar..zamanında çok hayalini kurmuştum bu aracın da ve bir ara alacaktım nerdeyse ;)

Şuan için kafama yatan D sınıfı araçlarda; Mazda 6 ve Bmw 5.20 hangisi tercih ederim bilemiyorum ilerde  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bmw ler çok çabuk dağılıyo ya ya da bana oyle gelıyo boyle kapılarını kapatınca falan tak tuk sankı içi bomboş gibi ses geliyo. mercedeslere bak onlar canavar yaa :) bbi de bmw diyince hiç oyle temız bısey bulmazsın ya çok zor temız bulmak. sonucta yan makınası illaki arkayı sallaya sallaya kulllanılmıştır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bmw ler çok çabuk dağılıyo ya ya da bana oyle gelıyo boyle kapılarını kapatınca falan tak tuk sankı içi bomboş gibi ses geliyo. mercedeslere bak onlar canavar yaa :) bbi de bmw diyince hiç oyle temız bısey bulmazsın ya çok zor temız bulmak. sonucta yan makınası illaki arkayı sallaya sallaya kulllanılmıştır

Mercedes Bmv'ye göre daha sağlam haklısın. Bmw'nin temizi oynanmamışını bulursan alınır ancak. Yanlama olayına gelince; yanlamayı genelde 3 kasalarda yapıyolar, 5 kasalar biraz makam arabaı gibi olduğundan pek hor kullnaılmaz diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

E39 efsanedir.

eğer ille de bu sinif bu yaslarda bir arac alinacaksa hele ki temiz bir dizeli bulunursa tadindan yenmez.

sahsen siddetle tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

E39 efsanedir.

eğer ille de bu sinif bu yaslarda bir arac alinacaksa hele ki temiz bir dizeli bulunursa tadindan yenmez.

sahsen siddetle tavsiye ederim.

30.000 liraya kadar alınabilecek dizelde sıkıntı olabilir abi. Malum dizelin bakımı ağır olur.

En iyisi prins vs gibi kaliteli bir LPG kitli almak  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5.28 de çok güzel lakin motoru çok büyük 2.8  :P

Kardeşimin bir ara vardı 10 saniyede 0 dan 170 km hıza çıkıyodu  :o :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30.000 liraya kadar alınabilecek dizelde sıkıntı olabilir abi. Malum dizelin bakımı ağır olur.

En iyisi prins vs gibi kaliteli bir LPG kitli almak  :tey:

15 yildir surekli olarak dizel kullanmis, ilk defa bu arabamla birlikte benzin kullanan biri olarak henuz bakim masrafinin dusuklugu dolayisiyla bi fayda gormus degilim ama umarim oyle olur:) en azindan bir onceki aracim dizel focus ile sanayiye girdigimde abartisiz 200-300 liradan asagi cok az cikabiliyordum. dizel larcasi neden pahali onu da anlamis degilim ama neyse..

ama dediginizde haklisiniz. dizelleri fahis fiyatlardan satmaya basladilar. hele temiz bi e39 dizelse adam resmen sifir alinacak cok alternatife yonlendirir cinsten bur fiyat koyuyor.

ama ben sahsen bizzat kendim bir donem e39 fani olmus bir kimseyim ki otomibil tarihi de bu kasaya saygida kusur etmez. gercekten bmw'nin teknik tasarim olarak ustun orneklerinden biridir. o kasa inceden makyajlansa hatlar hafiften keskinlesip oyuklar biraz derinlestirilse simdi bile satilacak bir efsanedir ki bence guncel f10  5 serisi e60tan ziyade e39'un devami gibidir ve bmw'ye ruhunu yeniden kazandirmistir.

kim ne derse desin benim icin soz konusu e39 olunca akan sular durur. 2003-2005 arasi kardesimin vardi bir tane 525d, tadi damagimizda kaldiydi.

uktedir icimde:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

E39 u bende severim ama masrafi cok yaa. 8 litre yag aliyo ve 200 tl tutuyo sirf yagi. Bir de kullanim sureci esnasinda yakipta uzerine eklediginiz yag var :fiuw: arkadasim e36 nin bakimindan 350 tl den asagi cikamiyodu sanayiden. Ben bu paraya mazda 6 ya 2,5 bakim yaptiriyorum 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

E39 u bende severim ama masrafi cok yaa. 8 litre yag aliyo ve 200 tl tutuyo sirf yagi. Bir de kullanim sureci esnasinda yakipta uzerine eklediginiz yag var :fiuw: arkadasim e36 nin bakimindan 350 tl den asagi cikamiyodu sanayiden. Ben bu paraya mazda 6 ya 2,5 bakim yaptiriyorum 8)

8 lt. yağ alması doğrudur belki abi ama benim kardeşim 3 kez 5 kasa Bmw'ye bindi yağ eksiltme gibi bir durumu yoktu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hergün kategorisine baktığım araçlara bir yenisi daha eklendi  :)

Son 3 aydır hergün takip etmeme rağmen bu aracı ilk defa gördüm. İlan tarihi çok eski. Anlaşılan bir dönem satmaya karar verdi ama satılmadı/vazgeçti.

Çift renk ayrı bir hava katmış. Tek turuncu olsaydı daha güzel olurmuş.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-full-plusfull-modifiyeli-turkiyede-tek-57035207/detay

3 aydır bakıyorum 11 araçtan sadece 1 tanesi satıldı. Biraz daha uygun fiyat isteseler birinide ben alcam   

:D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Selam,

Eğer modeli  eski  demez iseniz  size antika olma yolunda bir araç ;  araç  yeğenime aittir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-turkiyede-tek-inanilmaz-temizlikte-alman-tanki-166411424/detay

Güzel saklanmış :) Classic araç diye kullalabilir. Hastaslarına iyi bir fırsat...

Bana kalırsa 30.000 lira bu modele ve bu donanıma vermem. Abi elektrikli cam bile yok :D

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...