Jump to content

Kuş pisligi vs

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• OveRMinD

6

• Ali

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

1- bagaj kapağının sol tarafında yaklaşık kbrit kutusu büyüklüğünde vernik atmış. muhtemelen ishal bir kuşun yaptığı tezeği uzun süre temizlememişler.

2- park halindeyken hafif araladığım camdan içeri isabet ettiren martıyı halen arıyorum. çünkü tam o esnada kafam o aralığın dibine yanaşık şekilde bi şeye bakmaya çalışıyordum. şerrefsiz hayvan yüzünden aldığım bilete de amorti bile çıkmadı, inanmayın o palavralara :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Valla ben de arabayi ikinci el almistim.

SUnroofun on tarafinda iki tane yanyana. Ama yakmayi gectim resmen altindan beyaz astar cikmis delik desik kevgir gibi, bir de 50 kuruslar buyuklugunde ikisi de. Simdi boyle bir iz icin tavani komple mi boyatmak gerekir yoksa kismi boya atabiliyorlar mi.

İsin kotusu sonra bu araba boylai diye satarken deger kaybediyor.

iki ucu kus b.klu degnek yani :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Valla ben de arabayi ikinci el almistim.

SUnroofun on tarafinda iki tane yanyana. Ama yakmayi gectim resmen altindan beyaz astar cikmis delik desik kevgir gibi, bir de 50 kuruslar buyuklugunde ikisi de. Simdi boyle bir iz icin tavani komple mi boyatmak gerekir yoksa kismi boya atabiliyorlar mi.

İsin kotusu sonra bu araba boylai diye satarken deger kaybediyor.

iki ucu kus b.klu degnek yani :P

ya degerinden vaz gecip kendi zevkini düşüneceksin yada  sadece o kısmı rötüşlatacaksınki renk nedir bilmiyorum ama sırıtma ihtimali yüksek
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu kuşların alayını tek tek tutacam sonrada  ;D altlarına bez bağlayacam şerefsizlerin cırt cırt hiç altları durmuyor  :D

ya da topuna beddua edecen kıcınız büzülsün diye :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...