Jump to content

Mazda323 mü, Mazda 626 mı Almalıyım?

barış

Tavsiye Edilen Mesajlar

doğrudur abi, kimse kullanmadığı için efsaneler türeyip gidiyor. kullanıp kötü diyen yoktur zaten denk gelmedi hiç.

bu  91 ile 92  arasındaki ön tarafta farların arasındaki bölmedeki farklılık hakkında ne diyon abi. . motor, beygir veya başka özelliklerde değişiklik oluyor mu.

323'ler ilgi alanımda olmadığı için bir şey diyemem, 626 hakkında soruların varsa rahatlıkla cevap verebilirim... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 83
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

9 bine cok iyi temiz 626 ve 323 bulabilirsin. 9 bine mazdadan daha iyi araba bulman cok zor. Ayrıca konya da parça ve usta sorunu da cekmezsın. Genelde düzlük memleket olduğundan 323 le 626 hemen hemen aynı yakar bu sebepten tavsiyem 626.

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 bine cok iyi temiz 626 ve 323 bulabilirsin. 9 bine mazdadan daha iyi araba bulman cok zor. Ayrıca konya da parça ve usta sorunu da cekmezsın. Genelde düzlük memleket olduğundan 323 le 626 hemen hemen aynı yakar bu sebepten tavsiyem 626.

EMY & MZD

malesef 9bine temiz 323 bulamıyom, bakıyorum bakmaya devam edecem:) niyetim 323.

piyasa biraz pahalı yazdan dolayı heralde. 9bine denk getirince alacam inş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

323 ilgi alanıma girmediği için net bir şey söylemek seni yanıltır, görsel olarak son iki 6 numaralı ilan :P diğerlerinden hem fiyat hem de şekil olarak iyi duruyor, ama yine de fotoğraflar yanıltıcı olabilir...

Kişisel tavsiyem; aracı günlük şehir içi kullanmayacaksan, ihtiyaç bu kapımın önünde dursun işim görülsün diyorsan o paralara 626 almayı tercih ederim...

Hayırlı olsun şimdiden.

Mesajını editleyince ben de düzeltme gereği hissettim, 6 ve 7 numaralı ilan diye mesajımı doğrultayım... :)

Tahir'dekilerden uzak dur, seni yorar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu ilandaki aracı beğendim ben, bakmakta yarar var, ayrıca fiyatlar bu aralar çok şişik gibi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-323-temiz-bakimli-165394329/detay

bende bunu begendim, gözüme güzel geldi. evet pahalı malesef. bende bundan biraz şikayetçiyim. 9-9,5 maz verebilirim. bakcaz artık.

senden max kaç verilmeli, borç filan bulabilsem mesela.

(hani şimdi 10 alıpda seneye 7ye satmayayım, satcağımdan değilde)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

323 ilgi alanıma girmediği için net bir şey söylemek seni yanıltır, görsel olarak son iki 6 numaralı ilan :P diğerlerinden hem fiyat hem de şekil olarak iyi duruyor, ama yine de fotoğraflar yanıltıcı olabilir...

Kişisel tavsiyem; aracı günlük şehir içi kullanmayacaksan, ihtiyaç bu kapımın önünde dursun işim görülsün diyorsan o paralara 626 almayı tercih ederim...

Hayırlı olsun şimdiden.

Mesajını editleyince ben de düzeltme gereği hissettim, 6 ve 7 numaralı ilan diye mesajımı doğrultayım... :)

Tahir'dekilerden uzak dur, seni yorar...

eyvallah teşekkür ettim, tahirdekiler doğrudur, bende pek güvenemiyorum galericilere. evet o ikisi gözüme en iyi gelen.. 626 derken yuvarlak kasa mı92-93, 1991 olanlar mı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 numaradaki opel, hesaplı ya nasıldır alınır mı.

Boşuna yazmamışım o zaman; "Wir Lieben Öpen" diye... :P Evet Opel alınır, yoksa piyasada bu kadar opel alınıp satılmazdı değil mi?

İkinci kasa 626 tavsiye ediyorum, paran yetişirse üçüncü kasa da olur hayır demem...

1992 ve sonrası olanları... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende bunu begendim, gözüme güzel geldi. evet pahalı malesef. bende bundan biraz şikayetçiyim. 9-9,5 maz verebilirim. bakcaz artık.

senden max kaç verilmeli, borç filan bulabilsem mesela.

(hani şimdi 10 alıpda seneye 7ye satmayayım, satcağımdan değilde)

Aceleniz yoksa ramazan sonuna kadar bekleyin derim. Fiyatlarda düşüş olabilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aceleniz yoksa ramazan sonuna kadar bekleyin derim. Fiyatlarda düşüş olabilir :)

malesef yaz gelgdiği için almak durumundayım, bir ay önceden bakmaya başladım ama, parasal olarak daha azdı, anc bu kadar oldu..500 lira pazarlık yapabilirsem, olur gibi değil mi.

başka bu fiyata önereceğiniz var mı. (genelde burada mazda deniyor haklı olarak ama:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9750 TL yazan aracı sıkı pazarlık ile 8500 - 9000 arası alabilirsin bence, hatta direkt 8500 TL param var alayım de :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akşam akşam da espri yapabilen adamları çok severim  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

malesef yaz gelgdiği için almak durumundayım, bir ay önceden bakmaya başladım ama, parasal olarak daha azdı, anc bu kadar oldu..500 lira pazarlık yapabilirsem, olur gibi değil mi.

başka bu fiyata önereceğiniz var mı. (genelde burada mazda deniyor haklı olarak ama:)

Dostum bu fiyatlarda alabileceğin en mantıklı araçlardan biridir Mazda. Mazda forumdur diye gerçekleri hasır altı etmez kimse merak etme. Yaş itibariyle alacağınız aracın sorun çıkarmaması için Japon araçlara yönelmeni tavsiye eder herkes  bu forumda (istisnalar çıkabilir). Çünkü uzun vadede en dayanıklı araçlar Japon araçlarıdır. Mazda, Subaru, Mitsubishi, Toyota, vs.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9750 TL yazan aracı sıkı pazarlık ile 8500 - 9000 arası alabilirsin bence, hatta direkt 8500 TL param var alayım de :)

çok iyi:) bakalım öyle yapabilirsem işimi görür, tabi önce sanayiye gidip ustaya göstermek lazım, yarın başlayayım bu işlere. adamı arayıp görüşeyim. inş düzgün hesaplı denkgelir bir tane de alırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dostum bu fiyatlarda alabileceğin en mantıklı araçlardan biridir Mazda. Mazda forumdur diye gerçekleri hasır altı etmez kimse merak etme. Yaş itibariyle alacağınız aracın sorun çıkarmaması için Japon araçlara yönelmeni tavsiye eder herkes  bu forumda (istisnalar çıkabilir). Çünkü uzun vadede en dayanıklı araçlar Japon araçlarıdır. Mazda, Subaru, Mitsubishi, Toyota, vs.

yok abi biliyorum, o manada demedim, bende japon arabalarının kaliteli olduğunu.haklı olarak derken mazdanın hakkettiği için dedim.

aynen bende 1990-1991 corolla, 1991 nissan sunny denk gelse filan, 323  le kıyaslanıp nasıl karar verilir. biraz da bunu sormak istedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Corolla'yı bilemem ama Sunny denk düşebilir o fiyatlara, emin değilim... Ama corolla bu ülkede değerinin çok üzerinde o bir gerçek... ;)

O fiyatlara Suzuki Swift de bulunabilir bakmak lazım... (kafa karıştırma modu) :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-1998-suzuki-swift-1.3-glx-lpg-li-isli-muayene-var-165679994/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-otomatik-suzuki-swift-temiz-orjinal-lpg-li-164694138/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-azyakar-tipoyla-takas-olur-166188767/detay

Di mi?

Özellikle fiyatlar insanın kafasını allak bullak etmeye yetiyor... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok abi biliyorum, o manada demedim, bende japon arabalarının kaliteli olduğunu.haklı olarak derken mazdanın hakkettiği için dedim.

aynen bende 1990-1991 corolla, 1991 nissan sunny denk gelse filan, 323  le kıyaslanıp nasıl karar verilir. biraz da bunu sormak istedim.

323'ten şaşma, bu fiyatlara alabileceğin en sorunsuz araba, ben daha önce kullandım, tecrübelerimi akşam detaylı olarak aktarmaya çalışacağım buradan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...