Jump to content

3.Nesil Mazda 3 İçin Aksesuarlar

Guest KTASKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

@dalgakıran

Merhaba,

Evet kardeş , ta kendisi ;)

Bende korkarak aldım ama çok şükür sorunsuz şekilde geldi ve resimde gördüğün şekilde montajını da yaptık.

Araca farklı bir hava kattığını hissediyorsun.

Kazasız günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendi üzerinde çift taraflı bant oluyor yapıştırmak için, ama çok az silikonla da takviye edebilirsin sağlam olması açısından. 3e2d27d303b3705213ee6b760256a452.jpgf76978063e0a86ad5ff3c130fda93fd0.jpgBen silikonsuz kendi üzerindeki bantla yapıştırdım neredeyse bir sene olacak herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benimkiler de geldi sonunda :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4a8f145a0ab2afe69f14739fb22d7267.jpg

Bu da benden. Pedal setiyle gelen vidalar başarılı değil. Ayak dayamayı da altına cırt cırt koyup hallettim.

Zenfone 6 dan gönderildi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bu da mazda logosu kenarlarına yerleştirdiğim çıtalar. Ama power sense için biraz çıta boyunu kısaltmak gerekli logo büyük olduğu için. 63efab4863fe4d19206c0645a5c3eae7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, krom sis çerçeveli Mazda 3 ler kervanına ben de katıldım. Bir de kapı içlerine SKYACTIV korumalıklar koydum. Değişik açılardan görünümü bu şekilde.

7v54n5.thumb.jpg.1f53f6dbc70a082066c67e6ded1b2b51.jpg

goEB03.thumb.jpg.bfe5e6467d536c0d0b3759440a3c4412.jpg

qBVrk5.thumb.jpg.399b4f851bb988dd8c5295d1103bda08.jpg

9L0O1k.thumb.jpg.694e5f25ebfc8099778df5edf42db091.jpg

MJmrGN.thumb.jpg.408468fda497ed57c95d611a08680cb0.jpg

Ön ve arka sinyaller için sipariş verdiğim krom lambalar da geldi bugün. İlk fırsatta takıp gönderirim fotolarını. Sarı sarı sinyal lambaları aracın renk bütünlüğünü bozuyor ve estetik olarak kötü geliyor gözüme.

VYmbkj.jpg.579ba9f1672105f16e2feadc5bd46f99.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, krom sis çerçeveli Mazda 3 ler kervanına ben de katıldım. Bir de kapı içlerine SKYACTIV korumalıklar koydum. Değişik açılardan görünümü bu şekilde.

7v54n5.jpg

goEB03.jpg

qBVrk5.jpg

9L0O1k.jpg

MJmrGN.jpg

Ön ve arka sinyaller için sipariş verdiğim krom lambalar da geldi bugün. İlk fırsatta takıp gönderirim fotolarını. Sarı sarı sinyal lambaları aracın renk bütünlüğünü bozuyor ve estetik olarak kötü geliyor gözüme.

VYmbkj.jpg

Kapı içi korumaliklari nereden vs ne kadara aldiniz acaba?
Bu arada guzel olmus hepsi :)

Xperia Z3+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 hour ago, Holydao said:

Kapı içi korumaliklari nereden vs ne kadara aldiniz acaba?

29 dolar aliexpress

http://www.aliexpress.com/item/304-Stainless-Steel-Door-Sill-Scuff-Plate-Protector-SkyaCtiv-FOR-2014-Mazda-3-AXELA-M3-CX/2034508582.html?spm=2114.13010708.0.60.W1qcut

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolun hocam :)

Onlar da mı çift taraflı bantla monte ediliyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Sağolun hocam [emoji4]

Onlar da mı çift taraflı bantla monte ediliyor?

Kendi üzerinde geliyor hazır olarak çift taraflı bant ile.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
IMG_20160827_193202.jpgArkadaşlar bunlarda benim uygulamalarım. :rolleyes:

IMG_20160606_105733.jpg

IMG_20160606_195722.jpg

IMG_20160827_193058.jpg

@dalgakıran

Merhaba,

Evet kardeş , ta kendisi [emoji6]

Bende korkarak aldım ama çok şükür sorunsuz şekilde geldi ve resimde gördüğün şekilde montajını da yaptık.

Kazasız günler dilerim.

Ürünün linkini alabilir miyim. Çok tatlılar maşallah Allah kaza bela vermesin

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@dalgakıran

Merhaba,

Evet kardeş , ta kendisi [emoji6]

Kazasız günler dilerim.

Maşallah kardeşim çok güzel olmuş Allah nazarlardan saklasın, ürünün linkini atar mısın?

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@dalgakıran ;

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız iyi günlerde sürmek nasip olur inşallah.

Ürüne ait link ; http://www.aliexpress.com/item/White-2Pcs-Set-auto-car-DRL-Led-Daytime-Running-Lights-12V-LED-fog-lamp-with-fog/32710562893.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, cihan_s :

@dalgakıran ;

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız iyi günlerde sürmek nasip olur inşallah.

Ürüne ait link ; http://www.aliexpress.com/item/White-2Pcs-Set-auto-car-DRL-Led-Daytime-Running-Lights-12V-LED-fog-lamp-with-fog/32710562893.html

Araba styling ve esnek iç styling hattı 5 M dekoratif trim İç styling Mazda 2 3 5 6 için CX5 CX7 CX9 Atenza Axela
http://s.aliexpress.com/nueInM7F

Merhaba Bende şeritleri paylaşayım dedim siyah olan araç iç atmosferini kesinlikle canlandırıyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Benim aldığım yer satışı bitirmiş ama aynı şeritler. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Sergio_01
      Yazan: Sergio_01
      Merhabalar,
      2018 makyajlı Mazda 3 lerde (Sedan) bagaj menteşelerinin plastik kaplamaları varmış yeni öğrendiğim kadarıyla... 
      Orjinal parça numaları aşağıdadır... Kendi araçlarımıza uygulamamız için ilgilenen olursa diye....... Sağ sol olarak iki ayrı parça koduyla satılıyor... İkisinin toplam Ukrayna satış fiyatı  28 USD
      civarında... Planlarım içine aldım..... Bence güzel görünüyor...
      B60S-68-8W5A COVER(R),HINGE (Sağ menteşe kapağı)   B60S-68-8W6A COVER(L),HINGE (Sol menteşe kapağı)    
    • Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      Merhaba arkadaşlar ülkemizde hepinizinde bildiği gibi aksesuar sıkıntımız var. Mazda araçları için buna bir kampanya yaparak ülkemize her araç markalarında olduğu gibi yedek parça, aksesuar vs. Getirilmesini sağlarsak ne kadar başarılı oluruz? Hep yurtdışından siparişler vererek alışveriş yapıyoruz. Fakat ülkemizde tatmin edici aksesuar alamıyoruz bulamıyoruz! 
      Buna bir kampanya başlatırsak veya ilgili mercilere ulaştırsak nasıl olur? Bu benim şahsi düşüncem böyle birşey yapılırsa desteğim olur mutlaka.. teşekkürler
    • ufkdnz
      Yazan: ufkdnz
      Arkadaşlar Ankara da Mazda aksesuarı alabileceğimiz yerler nerede bilen var mı krom çıta vs. Şimdiden teşekkürler Mazda can gerisi heyecan  Mazda 3 aracım arkadaşlar neler yapabileceğime de önerisi olan varsa arkadaşlarım dan beklerim 
    • abdullah11
      Yazan: abdullah11
      ön arka yan marşpiyer döktürüyorum birazdan kalıp almaya gidicem isteyenler bana burdan ulaşabilir 

• Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      2016 model mazda3 sahibiyim. Rüzgarlık için tavsiye istiyorum. Taktırmak ne kadar avantajlı ? Dezavantajları nelerdir? Taktıracağım uygun fiyatlı yer mekan bilen varsa söyleyebilir mi? İstanbulda ikamet ediyorum. 
      Genel olarak fiyatları nasıldır? Model marka gibi sağlam birşey taktırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yeni Oluştur...