Jump to content

3.Nesil Mazda 3 İçin Aksesuarlar

Guest KTASKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir saat önce, Mustafa Yılmaz :

Araba styling ve esnek iç styling hattı 5 M dekoratif trim İç styling Mazda 2 3 5 6 için CX5 CX7 CX9 Atenza Axela
http://s.aliexpress.com/nueInM7F

Merhaba Bende şeritleri paylaşayım dedim siyah olan araç iç atmosferini kesinlikle canlandırıyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Benim aldığım yer satışı bitirmiş ama aynı şeritler. 

araç içinden bir fotoğraf alabilir miyiz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@robosapiens17

Montajı oldukça basit elle çok basit bir şekilde takıla biliyor. Fakat sert plastik bir parça ile çok daha rahat bir şekilde montajını yaptım ben. Şerit bütün bir şekilde geliyor ve istediğiniz yerden kesebiliyorsunuz. Hatta fazla bile geldi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@robosapiens17

Montajı oldukça basit elle çok basit bir şekilde takıla biliyor. Fakat sert plastik bir parça ile çok daha rahat bir şekilde montajını yaptım ben. Şerit bütün bir şekilde geliyor ve istediğiniz yerden kesebiliyorsunuz. Hatta fazla bile geldi. 

Çok pis gaza geldim, ben de alıyorum [emoji3]

Arka kapı için bose amblemleri.

G35pAy.jpg

yVRAa0.jpg

Krom menteşe korumaları:

znY2kB.jpg

Şerit led karşılama ayak aydınlatmaları:

408Zo0.jpg

Bunların da linkini paylasabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@robosapiens17

Ya hocam ön izgaraya ya da jantlara yapilan seritler bunlarla ayni mi acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, Holydao :

Ya hocam ön izgaraya ya da jantlara yapilan seritler bunlarla ayni mi acaba?

Bu konuda hiç bir bilgim yok. Ama resimler size bir bilgi verir sanırım. İsterseniz şerit in resmini de gönderebilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda hiç bir bilgim yok. Ama resimler size bir bilgi verir sanırım. İsterseniz şerit in resmini de gönderebilirim

Baktim da farkliymis, 26-27 tl civarinda onlarin da 10 m.si
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Mustafa Yılmaz :

Araba styling ve esnek iç styling hattı 5 M dekoratif trim İç styling Mazda 2 3 5 6 için CX5 CX7 CX9 Atenza Axela
http://s.aliexpress.com/nueInM7F

Merhaba Bende şeritleri paylaşayım dedim siyah olan araç iç atmosferini kesinlikle canlandırıyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Benim aldığım yer satışı bitirmiş ama aynı şeritler. 

Siyah şeritli foto ekleyebilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

41 dakika önce, Budaren :

Siyah şeritli foto ekleyebilir misiniz?

merhaba arkadaşım benim araçta kırmızı şerit mevcut siyah şerit yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Holydao :

Araba Arka Tampon Plaka Kapı Eşiği Itişme Koruyucu Eşik Kapak Için Mazda 2 3 5 6 8 CX-7 CX-9 MX-5 ATENZA Axela RX-8
http://s.aliexpress.com/YJFrAn2A
(from AliExpress Android)

Bu ürün icin fikriniz nedir acaba? Alan, kullanan var midir?
Bana faydali gibi gorundu.

Bence bagaj kapağı kapatılıp da bu aparat gözüktüğünde kötü gözüküyor. Ama araç rengiyle kamufle olursa, fark edilemez gibi olursa kullanılabilir. Ben bavullarımı taşırken ilk bagaj eşiğine koyarım, bu ürünün konulduğu tampon üstündeki bölgeye koymam, tamponun ayaklarına yük bindirmesin diye. Dikkat ettiğim için de gerek duymuyorum, bir çizik olsa da rötuşlanır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence bagaj kapağı kapatılıp da bu aparat gözüktüğünde kötü gözüküyor. Ama araç rengiyle kamufle olursa, fark edilemez gibi olursa kullanılabilir. Ben bavullarımı taşırken ilk bagaj eşiğine koyarım, bu ürünün konulduğu tampon üstündeki bölgeye koymam, tamponun ayaklarına yük bindirmesin diye. Dikkat ettiğim için de gerek duymuyorum, bir çizik olsa da rötuşlanır.

Aracla ayni renk olursa göze batmaz diye dusunmustum ben de.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu üründen alıp kullanan var mı aranızda. Eğer çok kalın bir malzeme değilse almayı düşünüyorum. Ses ayarlama düğmesi zaten yeterince bodur. Bir de bunu takınca iyicene kaybolmasın. Eğer böyle bir sorun yoksa alacağım ben bunu. Bıktım iğrenç piano black yüzeyi temizlemekten. 3 aylık aracın bu kısmına bir bakınca sanıyorsun 15 yıllık araba. O kadar çizik ve iğrenç gözüküyor. Hangi embesil icat ettiyse bu piano black kaplamayı, kafasına vura vura temizletmek istiyorum arabanın içindeki bu parçaları.

http://www.aliexpress.com/item/For-Mazda-3-AXELA-M3-Sedan-2014-ABS-Gear-Panel-Frame-Decoration-Cover-Frame-Trim-1pcs/32564864027.html?spm=2114.30010308.3.41.ZezLPC&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_1_10057_10056_10065_10037_10055_10054_10069_301_10059_10033_10058_10032_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_1&btsid=34f447ee-3dbc-47c2-abbb-71d600fc6ecb

1NN9j5.jpg

7AAO8P.jpg

D33LkZ.jpg

LQQJYa.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu üründen alıp kullanan var mı aranızda. Eğer çok kalın bir malzeme değilse almayı düşünüyorum. Ses ayarlama düğmesi zaten yeterince bodur. Bir de bunu takınca iyicene kaybolmasın. Eğer böyle bir sorun yoksa alacağım ben bunu. Bıktım iğrenç piano black yüzeyi temizlemekten. 3 aylık aracın bu kısmına bir bakınca sanıyorsun 15 yıllık araba. O kadar çizik ve iğrenç gözüküyor. Hangi embesil icat ettiyse bu piano black kaplamayı, kafasına vura vura temizletmek istiyorum arabanın içindeki bu parçaları.

http://www.aliexpress.com/item/For-Mazda-3-AXELA-M3-Sedan-2014-ABS-Gear-Panel-Frame-Decoration-Cover-Frame-Trim-1pcs/32564864027.html?spm=2114.30010308.3.41.ZezLPC&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_1_10057_10056_10065_10037_10055_10054_10069_301_10059_10033_10058_10032_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_1&btsid=34f447ee-3dbc-47c2-abbb-71d600fc6ecb

Kim sinirlendirdi sizi böyle, titiz oldugunuzu soylemistiniz ama bu kadar da beklemiyordum [emoji23]

Incedir merak etmeyin, zaten kac paralik malzeme ki kalın/sert malzemeden uretsin cekik gozlu kardesler...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 minutes ago, Holydao said:

Kim sinirlendirdi sizi böyle, titiz oldugunuzu soylemistiniz ama bu kadar da beklemiyordum emoji23.png

Aracı aldığım günden beri yıkamacı, otopark görevlisi veya valeye elletmemiş bir insanım. Araba yıkamaktan bir haber yıkamacılar yüzünden kendi arabamı kendim yıkıyorum. Arabayı yıkıyorlar kurulamak için bezi yere koyup tazzikli suyla temizliyorlar. Bez yere değer değmez oluyor zımpara, arabanın üzerindeki suları kurutmak kolay olsun diye silikon bir parçayla sağa sola ittiriyorlar vernik yalan oluyor, tavanın ortasına yetişmek için arabaya yaslanıyor üzerinde kot, kemer var vs.vs. Ne kadar titiz olduğum konusunda gerisini siz tahmin edin. Temizlik konusunda malesef elimde değil fakat aşırı hassasım. Bu piano blackler de, elinizi yaklaştırsanız pisleniyor neredeyse. Hafif nemli mikrofiber bezle bile silseniz çiziliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@tarahumara merhaba arkadaşım bu ürünü değilde karbon fiber şu ürünün daha hoş duracağını düşünüyorum. Ben ürünü aldım fakat henüz kullanmadım. Çizik giderici kullandım şimdilik onunla idare ediyorum. Çok cizilirse kullanmayı düşünüyorum. 

http://s.aliexpress.com/BJ3yAJVF

Ve ayrıca meguiars ın bu yüzeyler için çizik giderici bir ürünü var tavsiye ederim. Derin olmamak şartıyla çizimleri gideriyor. 

http://m.n11.com/meguiars-plastx-saydam-plastik-yuzey-temizleyicisi-ve-cilasi-P105228617

Mustafa Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 minute ago, Mustafa Yılmaz said:

@tarahumara merhaba arkadaşım bu ürünü değilde karbon fiber şu ürünün daha hoş duracağını düşünüyorum. Ben ürünü aldım fakat henüz kullanmadım. Çizik giderici kullandım şimdilik onunla idare ediyorum. Çok cizilirse kullanmayı düşünüyorum. 

http://s.aliexpress.com/BJ3yAJVF

Ve ayrıca meguiars ın bu yüzeyler için çizik giderici bir ürünü var tavsiye ederim. Derin olmamak şartıyla çizimleri gideriyor. 

Bu ürünü aldım. Tam bir kaletesizlik abidesi. Yapıştırdığım gibi söktüm geri. Bi tarafı olurken diğer tarafından açılıyor. Tam oturmuyor malesef. Bahsettiğiniz çizik gidericiyi de aldım. Tamamen olmasa da baya bir çizik gideriyor fakat sorun plastiğin kendisinde. 2 hafta sonra tekrar çiziliyor. Amacım kökten bir çözüm üretmek.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Sergio_01
      Yazan: Sergio_01
      Merhabalar,
      2018 makyajlı Mazda 3 lerde (Sedan) bagaj menteşelerinin plastik kaplamaları varmış yeni öğrendiğim kadarıyla... 
      Orjinal parça numaları aşağıdadır... Kendi araçlarımıza uygulamamız için ilgilenen olursa diye....... Sağ sol olarak iki ayrı parça koduyla satılıyor... İkisinin toplam Ukrayna satış fiyatı  28 USD
      civarında... Planlarım içine aldım..... Bence güzel görünüyor...
      B60S-68-8W5A COVER(R),HINGE (Sağ menteşe kapağı)   B60S-68-8W6A COVER(L),HINGE (Sol menteşe kapağı)    
    • Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      Merhaba arkadaşlar ülkemizde hepinizinde bildiği gibi aksesuar sıkıntımız var. Mazda araçları için buna bir kampanya yaparak ülkemize her araç markalarında olduğu gibi yedek parça, aksesuar vs. Getirilmesini sağlarsak ne kadar başarılı oluruz? Hep yurtdışından siparişler vererek alışveriş yapıyoruz. Fakat ülkemizde tatmin edici aksesuar alamıyoruz bulamıyoruz! 
      Buna bir kampanya başlatırsak veya ilgili mercilere ulaştırsak nasıl olur? Bu benim şahsi düşüncem böyle birşey yapılırsa desteğim olur mutlaka.. teşekkürler
    • ufkdnz
      Yazan: ufkdnz
      Arkadaşlar Ankara da Mazda aksesuarı alabileceğimiz yerler nerede bilen var mı krom çıta vs. Şimdiden teşekkürler Mazda can gerisi heyecan  Mazda 3 aracım arkadaşlar neler yapabileceğime de önerisi olan varsa arkadaşlarım dan beklerim 
    • abdullah11
      Yazan: abdullah11
      ön arka yan marşpiyer döktürüyorum birazdan kalıp almaya gidicem isteyenler bana burdan ulaşabilir 

• Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      2016 model mazda3 sahibiyim. Rüzgarlık için tavsiye istiyorum. Taktırmak ne kadar avantajlı ? Dezavantajları nelerdir? Taktıracağım uygun fiyatlı yer mekan bilen varsa söyleyebilir mi? İstanbulda ikamet ediyorum. 
      Genel olarak fiyatları nasıldır? Model marka gibi sağlam birşey taktırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yeni Oluştur...