Jump to content

Mazda RX-8 Yeni Aracım İçin Ekspertiz Yapabilecek Servis Tavsiyesi?

Japon
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abi simdi ankarada hic bir yerde kompresyon testine sokabilecegimiz yer yok kisaca motoru biraz gozu kapali alicaz sen ne dersin bukonuda sadece expertiz yapacaklar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Komp testi yapılamıyorsa, aracın kompresyon sağlığını başka yollardan dolaylı olarak anlamak mümkün olabiliyor. Rölanti devri rastgele inip çıkıyorsa örneğin, büyük ihtimal kompresyonu sorunlu demek. Kompresyon düşük devirde kendini daha belli eder cunku. Başka birkaç belirtisi daha vardı diye hatırlıyorum ancak şimdi tam hatırlayamadım. Sonuçta ben de hiç komp sorunlu motor görmedim, Internette yoğun geçen muhabbetlerden ilgimi çektiği kadarıyla öğrendim ben de :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada adam ufak park halınde carpma dedı hıc bakmamıstım tramere eşim soleyınce aklıma geldı bı bakalım dedık 12bınlıra hasar cıktı :( vazgectım oyle olunca sımdı samsundan bı arkadasla gorustuk nasıpse persembe gunu ıslem tmm :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada adam ufak park halınde carpma dedı hıc bakmamıstım tramere eşim soleyınce aklıma geldı bı bakalım dedık 12bınlıra hasar cıktı :( vazgectım oyle olunca sımdı samsundan bı arkadasla gorustuk nasıpse persembe gunu ıslem tmm :)

12bin TL hasar kaydına "ufak çarpma" diyorsa o satıcının önce bir psikologa görünmesi lazım. Benim tramerde 2009-2011 arasında her biri 500TL civarı 4 kayıt çıkıyor bu arada, birisi CD player'ın çalınması :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...