Jump to content

Satılık Mazda3...Pedal Set...Orginal..AT

ozgur7890

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar

Hong Kong tan getirttiğim sıfır kullanılmamış (Otomatik araç için ) pedal setimi satıyorum.

Aracınızın havasını ciddi biçimde değiştirmekte ve pedalları daha iyi kavramanızı sağlamaktadır.

Servis fiyatı 300 tl

Kendiniz monte edebilirsiniz.alıcı ödemeli kargo yapılır

Resimde görüldüğü gibi poşetinden dahi çıkarılmamış sıfır durumdadır

Fiyat : 140 tl

İletişim : 05345444451-Özgür Akkuş

post-10456-14169530069_thumb.jpg

post-10456-141695300692_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önce pedal üzerindeki lastiği elinizle çıkartıp ,bildiğimiz ince uçlu matkapla 4 delik açıyorsunuz ve kutuda gönderilen 4 vida yardımı ile montajı yapıyorsunuz..ama uğraşamam diyorsanız 10 tl verin sanayide usta taksın ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ürün, Mazda tarafından sağlanan orjinal ürün değildir. Konu başlığında yanlışlık var, orjinal yazılmış. Konu başlığını değiştirelim lütfen ki haksız bir durum söz konusu olmasın.

Ürün orjinal ile aynı görünümde replika üründür. Kalitesi tabi ki orjinali ile birebir değildir. Fakat orjinal almak isterseniz fiyatı bu tür ürünlere göre yüksek olur. Fiyat/Performans olarak düşünüldüğünde bu tür ürünler tercih edilebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben serviste satılan orijinal pedalları inceledim ve bu ürünü de incelediğimde malzeme kalitesi ve görünüm açısından hiçbir farka rastlamadım , sizin de dediğiniz gibi fiyat/performans olarak ideal bir ürün.

saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...