Jump to content

Feci Taktım Bu Arabaya

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Volkan küçük arabada yüksek beygir bana da Okan'ın dediği gibi çok tehlikeli geliyor. Mehmet'in de görüşüne katılıyorum 0 araba çok mantıklı değil . Ama gönül meselesi hoşuna gittiyse ve 45 in altındaysa olabilir ama yine de Corsa.. Bir arkadaşımın dediği gibi ki kendisi Opel servisi idi, "Opel alıp servis ile akraba mı olmak istiyorsun ?" :)

kaldıki opellerde kronik sorunlar vardır mesela corsaların  kronik direksiyon kutusu problemleri gibi tabi kasa deişirken onuda düzelttilerse bişe diyemem...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 98
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

13

• Uygar

7

• NeBiAnd

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

kaldıki opellerde kronik sorunlar vardır mesela corsaların  kronik direksiyon kutusu problemleri gibi tabi kasa deişirken onuda düzelttilerse bişe diyemem...

Bülent bende Opel sevmem ama herhalde bunu normal Opelden biraz farklı yapmışlardır.Yani aynı direksyon kutusu olmayabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent bende Opel sevmem ama herhalde bunu normal Opelden biraz farklı yapmışlardır.Yani aynı direksyon kutusu olmayabilir.

ben eski opelciyim bide Murat :D dogrusuda farklı yapılması zaten normal corsalara göre
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun Volkan.45 ytl ise banada haber ver 2 tane alırız.Bitanede hatuna alırım.Bu araba kanımca 65 ytl civarıdır. :o

Abi sen bu aralar piyangoyu vurdun da bize çaktırmıyon değil mi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun Volkan.45 ytl ise banada haber ver 2 tane alırız.Bitanede hatuna alırım.Bu araba kanımca 65 ytl civarıdır. :o

o kadar olacağını hiç zannetmiyorum Biran abi,taş çatlasa 50 dir diyorum yani  8:)

65 verdikten sonra yeni Type R alırım hertürlü  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu araba da oldukça güzel.. 192 HP fena değil qama fiyata gelince 45 kurtarmaz.. Peugeot 207RC 175HP bmw motorlu araba 42 den veriyorlar.. 50-55 gibidir fiyatı bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw Volkan etme 192 bg araba 45 ytl. :eek: Bu alet özel üretildi ve zaten muhtemelen türkiyede satılmayacak. 8:)

abi siparişle getiriyolar zaten OPC leri,haftaiçi gidicem bakalım fiyatı da öğreniriz  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olur mu öyle şey Biran abim yaaa,kurucuyuz bugüne bugün  :)

gerçi Selman abi dün tehdit etti beni,Opel i alırsan kuruculuktan attırırım seni dedi  ;D  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben gördüm bugun o arabayı.  bizim okulda bi arkadaş almış, .. dış görünüm güzel, motor performans  çok iyi diyor. ama içi tasarımını fln berbat,

şimdilik tek kötü özelliği burdaki servisller bu araba içim tam donalım servis hizmeti veremiyorlarmış, çünkü elemanlar bu araç hakkında yeteri bilgiye sahip değilmiş.

ama genel olarak güzel araba koltukları içi bide tavanı yarıya kadar full cam olmasıda ayrı bir güzellik katıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

iç tasarımda baya iyi gibi Erman,özellikle üst sınıf arabalarda görülen piyano boyası filan kullanmışlar orta konsolda  8:)

hikaye aynı boyayı astrada da kullanmışlar traştan öte bişe deil
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla ben pek beğenmedim ic tasarımını, bizimkiler daha iyi   ama performan nasıl diye sorduğumda adamın azından salyalar okuyordu, o derece iyi diyordu, ayrıcada bagaj hacmide  bizimkilere göre daha derin ve geniş ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...