Jump to content

Feci Taktım Bu Arabaya

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

WAlla volkan abi bu vatandaşlar böyle işte.. Mazdadan başkasını kol kolay beğenmiyorlar  :2funny: :2funny: ben şahsen çok denedim :tey:

Bu arada performansı hızlanması son hızı felan peugeot 207rc ile aynı.. fiyatı da 40.000 civarında 207nin..

normaldir mazdaclub burası, opel begensem opel club ta olurdum uygar...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 98
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

13

• Uygar

7

• NeBiAnd

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

demi... :D neyse yaa ben yinede bekliycem ben araba alana kadar 2 sene var yaklaşık bu gidişle ozmana 2.3L mazda3 veya mps gelirse onlardan alırım olmadı peugeot207rc veya Megane II RS.. gerçi ozamana çok araba çıkar daaa.. neyse 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

demi... :D neyse yaa ben yinede bekliycem ben araba alana kadar 2 sene var yaklaşık bu gidişle ozmana 2.3L mazda3 veya mps gelirse onlardan alırım olmadı peugeot207rc veya Megane II RS.. gerçi ozamana çok araba çıkar daaa.. neyse 8:)

bak bunu yaz bi kenara sen mazda falan almassın  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben arabayı beğenmedim demedim, araba güzel ama boyutları dolayısıyla ilk kazada ölürsün gibi geliyo. Ayrıca piyano boyasının bi araba alırken kriter olarak göz önüne alınmasına karşıyım... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gönlüm japondan yana ama bu mazdanın üstüne düşmeme yani farklı versiyonların gelmemesi devam ederse eski japonları özliycez deriz artık.. Şahsen ben nissancıyım zaten ama nissanın şu vaziyette güzel hiçbir arabası yok tr piyasasında.. eskiden maxima qx vardı primera gt vardı.. bunlar zamanında emsallerine göre çok kaliteli araçlardı 1995 li yıllarda yani.. bizim terrano II vardı 98 model. o yıllarda köylere felan girdiğimizde millet kapının önüne çıkardı milletin içi giderdi.. Eee o devirlerde jip görmek pek mümkün değildi.. şimdi kimse aldırmıyo.. millet alışmış  :D Nissan pathfinder ile 2002 yılında emsallerine göre en güçlü jipi yapmıştı (240 hp)... şuan bu da geçersiz 300-400 HP lik jipler var.. her neyse bu japonlar uyuyor mu ne yapıyorsa itibar kaybediyorlar şuanda.. Mazdaya baktığımızda çok güzel arabaları var kendi klasmanlarında ama alman rakipleri karşısında çokta söz hakları olduğunu sanmıyorum.. evet işin içinde maliyet var ama ucuz araçların yanında liste başı kalitede araçlar da yapabilmeleri lazım  :( Mazda jip sektöründe yeni sayılır tribute yi saymazsak.. şu dönemde cx-7 iyi bir araç olabilir ama yaygın değil.. yoksa kalite ve güç olarak güzel değerlerde ama ne biliym jip karşılaştırmalarında felan fazla kaale alınmıyor.. işte X5 le diğer araçlar karşılaştırılırken mazda buna giremiyor.. felan gibi.. japonların bir şekilde direksiyonu tekrar ellerine almaları lazım bence bu böyle saman altından olmaz yani..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şekli içinse bişi diemem ama (alınma ;) ) ben 0 a para wermem + alman arabasına hiç wermem :D hayat japonda :D alırsn vtec olursn bitek :D coming soon

vtec temiz bulunmuyo ki sedan 1.6  :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya Erdem araba 192 beygir zaten daha ne yapıcam ki,hem şekli filan da çok hoşuma gidiyo arabanın,o yüzden yani  ;)

araba sana mazdadan sonra çok küçük gelir sen alıştın yayla gibi arabaya ayrıca araba kesin daha çirkin görünüyordur ilk corsa yı reklamda gördüğümde çok beğenmiştim sonra baktım punto vaari bişiymiş bi de çok yakacak sen basacakmısın arabayla 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nissan'ı Peugeot aldı zaten, tam anlamıyla bi Japonluğu kalmadı...

yok öyle bişey Okanım,Nissan Renault ile birleşti  ;) alakası yok Peugeot ile  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet yaw yanlış yazmışım, Reanult tabi, hatta Renault aldıktan sonra dizaynları da yeni Renault dizayn anlayışına uygun olarak baya uçuklaştı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şerrrrrrefsiz Fransızlar diil mi, beklenir tabi... (6 tane r oldu)

CİDDİ CEVAP: Zaten birleşmenin amacı böyle teknolojik yeniliklerden faydalanmak, gayet doğal bişey bu. Renault Nissan'ın teknolojisinden, Nissan da Renault'nun pazarlamasından yararlanacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...